מכירים את זה שמתחיל חופש ואתם אומרים לעצמכם\לחברכם: "אני יעשה את השיעורים ביום הראשון ולא יהיה לי שיעורים לכל החופש" ובסופו של דבר תמיד אתם משאירים את זה ליומיים האחרונים?
נכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מכירים את זה שנותנים לכם UNSEEN באנגלית,ותמיד תהיה שאלה: what does the word "they" in line * means?
וצריך להגיד תודה שיש שאלות קלילות כאלה. תמיד קיבלתי את כל הנקודות בהם, אני מניח שגם הרוב. אם כבר הזכירו מבחנים באנגלית תמיד בקטעי השמיעה שעושים עם איזה טייפ מחורבן או רדיו דיסק שהיה זרוק בחדר מורים, תמיד יש איזה שאלה מתוחכמת שעליה יורדות הנקודות. מי שעשה פעם קטע שמיעה באנגלית יודע על מה אני מדבר.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ענק אחי!!
מכירים את זה שמישהו/אתם מנסים לדבר עם מישהו על משהו,ואתם מדברים איתו על כל דבר אחר,חוץ ממה שרציתם לדבר? מכירים את זה שיש לחץ חברתי,ואחר כך האמא תגיד לכם "ואם יגידו לך לקפוץ מהגג,תקפוץ?". לחץ חברתי,שמעת על זה פעם?!
מכירים את זה שההורים יצאו לסופ"ש ואתם לבד בבית ואתם רוצים לשתות מהמשקאות האלכוהוליים שיש בבית אבל אתם מפחדים שההורים ישימו לב שחסר קצת?