ליגת ווינר עונת 2007/8

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Number 8, Oct 27, 2007.

  1. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    אין מילים, לא ייאמן, 3 פעמים העונה אפי אוכל את מכבי.
    3 הפסדי ליגה למכבי ת"א העונה לבני השרון!

    החטאה מכריעה של דרק שארפ מהעונשין, ואוו.
     
  2. BeitaReaLiverpool Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    וואו וואו וואו. עכשיו באמת ראיתי הכל.
    עוד פעם בנוקיה, לא להאמין. עכשיו הכל תלוי בשרון במאבק על המקום הראשון.

    מוזר שעדיין כולם נופלים בתרגיל המטומטם הזה של דירק שארפ, שסוחט עברה מהשלוש כל פעם שבא לו.
     
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,116
    Likes Received:
    8,470
    בסדר שיחטיא עכשיו רק שלא יחטיא ביום חמישי...
    ההישג של בני השרון הוא בלתי ניתן לתיאור, בלי להיות היסטוריון אני מוכן להמר שזאת פעם ראשונה בהיסטוריה שקבוצה מנצחת את מכבי 3 משחקי ליגה בעונה, מדהים.
     
  4. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    גליל כבר עשתה את זה, מתי היא עשתה ? אתם כבר יודעים באיזה עונה..

    אין ספק שזאת עונה ראשונה מזה ה-מ-ו-ן שנים שיש קבוצה באמת ברמה של מכבי שלא נופלת ממנה.
    כל הכבוד לאפי, המאמן הכי טוב בארץ ללא ספק בכלל
     
  5. SeRgInHo Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    10,627
    Likes Received:
    20
    נוקיה בשנתיים האחרונות הופך ממבצר לבית בושת... אם מקודם כל קבוצה ממוצעת היתה חוטפת 30 הפרש (גם באירופה), היום כל קבוצה רואה את עצמה כמעט כפייבוריטית. חולון עם הכסף הגדול בני השרון עם הלב הגדל... יש קבוצות שיכולות בקלילות לקחת אליפות, ותודה רבה למנהלת הליגה שביטלו לנו את הפלייאוף.
     
  6. GUTE Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    1,300
    Likes Received:
    1
    פעם קבוצה שהייתה מנצחת את מכבי בליגה, הייתה עושה את זה אחרי משחק הירואי נטול טעויות. היום מספיק משחק בינוני מינוס של בני השרון בכדי לנצח את מכבי, ועוד בביתה. כל הכבוד לאפי (מאמן דגול) שעושה את זה בפעם השלישית העונה.

    בקשר לביינום, לפעמים אני לא מבין מאיפה הוא מביא את הטעויות האלה, זו הייתה פשוט פארסה.
     
  7. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    Abu אני לא חושבת שהם דווקא באותה רמה, אני חושבת שיש להם פשוט יותר רצון. לא משחק הירואי לשני הצדדים, אבל בתכלס לבני השרון מגיע כל השאפו.
     
  8. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,309
    Likes Received:
    2,634
    אפי ממש לא המאמן הכי טב בארץ, הוא סםת נהנה מזרים טובים, שפוט משום מה מכבי לא יכולה להתאים נגדם, בגלל החוק הרוסי.

    גם שכן, לקבוצה הזאת יש המון מזל, ממתי איבי וגריזארד שוטרים משלוש? וממגרש שלם?
    אין ספק שמישהו אוהב אותם למעלה.
    לא נורא בפיינל פור מכבי תגיע עם ראש רצחני, עם הרכב מלא, וניתן להם בראש.

    יום חמישי ברצלונה, למי אכפת מבני השרון!
     
  9. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    אם מכבי מפסידה לה 3 פעמים, ואפילו אפשר להגיד 4 פעמים ברציפות, אז מדובר פה ביותר מרצון,עם כל הכבוד. גם זה שבני השרון מקום ראשון בליגה- לא הולך ברגל, בני השרון לא נופלת ממכבי ת"א, לפחות.

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אתה מגוחך. אפי המאמן הטוב בארץ וזו עובדה מוגמרת. מי מתקרב אליו בכלל?
     
    Last edited by a moderator: Apr 7, 2008
  10. Cesc_Fabregas Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    אחחחחחחחח איך אני מת על היהירות שלכם.. עוד אוהד שחושב שהוא יודע הכל..
    תאמין לי הלוואי בזילה יגיע וידחוף לכל אוהדי מכבי את האצבע בתחת.
    למי אכפת מבני השרון, הקבוצה שניצחה אותכם כל העונה + פעמיים בנוקיה, דבר שקרה בעונת האליפות של הגליל בפעם האחרונה.
    ביינום הזה זה פשוט ביזיון השחקן הזה.. טעויות פשוט דפוקות של מכבי, ניהול משחק מזעזע של צביקה.. מה אפשר לבקש עוד. אפי מלך!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  11. SeRgInHo Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    10,627
    Likes Received:
    20
    אם לדורסמן לא ימאס והוא ישאר בקבוצה עוד כמה עונות טובות (ובינתיים זה הולך בכיוון הזה) חולון תחליף את מכבי כקבוצה הטובה בארץ. כל יום אני מתרשם מהקבוצה הזאת יותר ויותר. תוך שנה דורסמן בנה קבוצת יורוליג טופ 16 לגיטימית.
     
  12. Cesc_Fabregas Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    מצידי שבני השרון/חולון יקחו את האליפות, זה כבר לא מעניין אותי כאוהד ירושלים. מעניין אותי שמכבי תפסיק להיות עגל הזהב של המדינה הזאתי, ושסוף סוף יהיה לה תחליף, ובשנים האחרונות הכדורסל הישראלי מתקדם יופי. שמישהו כבר יקח את האליפות לדון שמעון.
     
  13. SeRgInHo Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    10,627
    Likes Received:
    20
    מישהו יודע אגב אם יש סיכוי שישראל תקבל נציגה שניה ביורוליג? מה צריך לעשות בשביל זה? אני בשיא הרצינות חושב שחולון יכולה ללכת הכי רחוק שאפשר בכל המפעלים. ואם לא היא אז ירושלים. כל עונה יש ביורוליג כ"כ הרבה קבוצות פטתיות שספק אם היו שורדות בליגת ווינר...
     
  14. Cesc_Fabregas Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    שאלה מעניינת, הפועל בזמנו יכלו לעלות ליורוליג אבל לא רצו וגם אם היו רוצים המינימום זה 6,000 מקומות באולם. וגם אם הפועל יקחו יול"ב בשנים הקרובות (מה שבכלל לא נראה באופק) עד שהארינה תיבנה אני כבר יהיה סבא.
    דורסמן צריך להמשיך כל פעם עם בניית ושמירת הסגל הקיים של הקבוצה וכל פעם לצרף זר טוב, לא כמו שהלפטופ שלנו עושה. אולי לנסות לדאוג לבניית אולם חדש בשנים הבאות בחולון, ולשמור על ההכנסות, הבנאדם יודע מה הוא עושה. מרצ'נדייז, כרטיסים והכול.
    מלבד האוהדים שלה שלמרות הטראאומה שיש לי קצת מהם, בסה"כ הקבוצה הזאתי מאוד נחמדה ואמן שאני יוכל לראות אותה (או כל מישהי אחרת) בגמר הפיינל פור דוחפת את הכדור בפנים של מכבי.
    מתי יביאו גארד על רמה מתי? במקום צוות הג'י ספוט שיש שם. מתי תשקיעו במאמן? (אני במקום מכבי מציע לבלאט לאמן מהשנה הבאה)
     
  15. samoel Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,517
    Likes Received:
    0
    בתור אחד שלא ראה את מה שהיה, אני מת על הסחף שמביא עמו כל הפסד של מכבי.
    ראשון שני, אפילו שלישי תגידו זה באמת משנה?

    ססק, ליצן, מה אני אגיד לך ככה מכנים בפורום אנשים כמוך, אבל כנראה שיש עוד הרבה במדינה כמוך, אני אפילו מכיר אחד אישית, ליצנים. מכבי הפסידה סיבה למסיבה, אתם אוהדים של קבוצה אחרת. שבו בלול מילא אוהדי בני השרון, מילא חולון, אבל ירושליים רווית הבעיות שלא מסוגלת לנצח את אשקלון? לא הייתי מגיב במקומך.

    אפי המאמן הטוב ביותר שמאמן בארץ, כפי הנראה, זה ימדד כשנגיע לכסף הגדול. שימו לב, אחרי כל נצחון על מכבי אפי אומר תודה לרועי חגי העוזר מאמן, משום מה יש לי תחושה שכל התפקיד של חגי זה לנצח את מכבי בטח בשיטת הפיינל פור. כשיש אדם שעוקב אחרי מכבי אתה תדע לנצל חולשות ואפי בתור מאמן מצוין יכול לזהות אותן על המגרש ברגע הנכון ולנגוס לנשוך ולהכאיב.

    שארפ הווינר הכי גדול יכול גם להחטיא. ובכלל כל הדורסנות הזאת שאתם מדברים עליה לא הייתה קוראת אילולא הוא. אני קונה את ההפסד הזה אם בחמישי דרק ישחיל את השלשה, הנקודה, הלא משנה מה המנצחת.

    הראש בברצלונה כפי שהיה באולימפיאקוס לפני כן, אני מקווה שלא ניענש על זה, כי בסופו של דבר מי שזלזל בליגה אכל אותה אח"כ באירופה.

    לילה טוב, ואחלו לי בהצלחה מחר פיסיקה!