מחזור 32 בפרמיירליג: ליברפול גוברת על אברטון

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Mar 28, 2008.

  1. ניוקאסל בנשמה Member

    Joined:
    May 12, 2007
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    איפה איפה כל אוהדי טוטנהאם???

    אה כן.....הם ירדו ללול!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

    שאפו לניוקאסל חברים.
    מוזר שאף אחד כאן לא מפרגן לנו.

    תקופה קשה ביותר.כדורגל עלוב וכל מילה נוספת מיותרת.
    הגענו היום ללול והצגנו סופסוף משחק פנטסטי. זה סוג המשחקים שמאפיינים את הרוח של קיגן.
    הלוואי ונצא לדרך חדשה מהניצחון הזה ונתחיל להציג כדורגל טוב בקביעות ולא 1 ל-4 שנים.
     
  2. Xabi2Gerrard Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    :aaa021:

    http://i274.photobucket.com/albums/jj275/LFC_STUART1988/80434187.Xxx
     
  3. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    נו באמת, שכחת גם לכתוב בתחתית הודעה בכתב צהוב: אני ממש שונא את מאסצ'רנו, אני מאחל לו שיידחק לקצה הספסל ורק רע מבחינה ספורטיבית.

    לי לא זכור איזה עימות יוצא דופן בין מאסצ'רנו לווסטהאם, הוא ביקש לעזוב ובצדק, כי הוא לא שיחק כמעט, ושחקן ברמתו חייב לשחק- אז למה השנאה הגדולה?

    מאסצ'רנו- אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם, ולבטח מה2-3 הטובים בליגה, אולי אפילו הכי טוב, אם אתה מתייחס להגנה נטו(כל עוד ג'רארד וצ'אבי מלפנים, הוא לא צריך לעשות יותר מזה). העבודה שהוא משקיע, ניטרול שחקני המפתח של היריב(באנפילד העונה ססק לא זז עד שמאסצ'רנו נפצע בדקה ה-70, 10 דקות לאחר מכן ססק כבש), ניטרול התקפות של היריב- לא נראה לי שיש קשר בליגה האנגלית שעולה עליו בפרמטרים הללו.

    ואיך אפשר בלי טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר, ששוב מוכיחה לכולם מדוע היא האימפריה של לונדון. :aaarofl:
     
  4. בועז Member

    Joined:
    Aug 24, 2002
    Messages:
    3,196
    Likes Received:
    0
    איפה אתה רואה שנאה? ממש לא, אני לא חושב שהוא קשר אחורי גדול כמו שחלקכם מציגים אותו וזה לא שייך לעבר שלו בווסטהאם. ואיפה בדיוק בהודעה שלי רשום משהו לא נכון? האם כל מה שצריך במשחק רבע גמר זה קשר אחורי חזק ומצויין כדי לעבור הלאה? יפה לתלות תמונות של מסצ'ראנו ולומר שאם הוא יעשה את העבודה ההגנתית שלו , ליברפול תעבור, ושזה תלוי רק בו, אבל מה לעשות שהמציאות מציירת תמונה שונה לגמרי, כי אם טורס לא יגיע לעבודה, וגם ג'רארד, גם ארבעה חבייר מסצ'ראנו לא יספיקו.

    אם כבר שנאה ,זה למספר 11 בליברפול,שכבר היתה הצהרה על חתימה על חוזה חדש בווסטהאם אבל אז הגיעה ההצעה לחמם את הספסל באנפילד והוא רץ לעשות את זה ולכן מה שאפשר לאחל לו זה שעכשיו יגרד את הראש וישאל את עצמו האם באמת קויט עדיף עליו באגף והאם בקבוצת המילואים של ליברפול הוא כבר הוכיח שמגיע לו מקום ב11. לפעמים עדיף להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות.
     
  5. Claret&Blue Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    4,149
    Likes Received:
    0
    מסצ'ראנו שחקן שצריך מערך מיוחד עבורו, והעובדה שהוא לוקה בחסר בכל הקשור לטכניקה בסיסית גם היא מורידה מערכו. הוא אולי מצליח לנטרל שחקן כזה או אחר, אבל על חשבון שטף התקפי. שחקן טוב שאם היה מחזיק ביכולת מסירה טובה וראיית משחק היה אולי הופך לגדול.
     
  6. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    לא ערערתי על זה שצריך יותר מקשר אחורי מצויין כדי לעבור שלב, אלא על זה שאתה מציג את מאסצ'רנו כאילו הוא עוד קשר אחורי בפרמייר ליג- והוא רחוק מאוד מזה.
    1. 98% מהשחקנים פועלים כמוהו.
    2. הפכת את בניון לשחקן ריסרבס, ממש יופי לך, שחקן שבחצי מהעונה היה שחקן הרכב, ואם אני לא טועה מדורג שלישי בכובשי השערים המובילים בליברפול.
    הנה המספרים המלאים מה-BBC.
    3. לא, לא עדיף להיות שחקן מוביל בווסטהאם מאשר שחקן רוטאציה במועדון של הטופ של הטופ כמו ליברפול- בפסגת הכדורגל העולמי, עם כל הכבוד לווסטהאם הסימפטית.
    4. אני לא מבין, יוסי היה נחשב אצלכם כאיזה סמל? כולה שיחק אצלכם שנתיים, שבעונה השנייה הוא היה אפילו די רע מבחינת היכולת שלו. הוא חייב לכם משהו? שחקן שלא גדל אצלכם, שלא נחשב לאיזה סמל, וסה"כ רצה להתקדם בקריירה שלו, והצעד הזה היה הכרחי בשביל זה.

    יופי שהוא התחייב על החוזה בווסטהאם, הוא גם היה אמור לנבאות את זה שהוא יקבל הצעה ממועדון כ"כ גדול?
     
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,837
    Likes Received:
    7,992
    סליחה ? אתה רוצה שאני אביא לך לינקים או שאתה כבר תמצא בעצמך ? מסצ'ראנו מוסר ענק למרחקים ארוכים(מה לעשות שכשיש לך את ג'רארד וצ'אבי אלונסו בקישור זה לא מתבטא) , יש לו שליטה לא רעה בכלל בכדור אפילו מצוינת יחסית לקשר אחורי ובעיטה טובה לשער. יכולת התקפית בגרוש לא הייתי אומר .
     
  8. בועז Member

    Joined:
    Aug 24, 2002
    Messages:
    3,196
    Likes Received:
    0
    אין בעיה עם הרצון להתקדם ולעזוב, הבעיה היא איך שהוא עשה את זה, לא היה אמור לנבאות שיקבל הצעה אבל גם אם הייתה לי חברה עם משקפיים ופצעי בגרות והייתה בינינו אהבה והיא הייתה דואגת לי, וכבר סגרנו על חתונה, אני לא אבטל אותה כי מירי בוהדנה פתאום התקשרה לומר שהיא מעוניינת. כי כבר התחייבתי.
    אותו הדבר איתו, הוא היה מאוד אהוד על האוהדים, בין כל השחקנים האפורים שהיו הוא היה היחיד עם הברק והניצוץ, ואל תתן לשלושער מול קבוצת חובבים סימפטית לבלבל אותך, יוסי בניון אומנם כבש יותר מהרבה שחקנים שם, אך בודדים השערים שלו שהיו באמת משמעותיים,
    ואולי אתה חושב שעדיף להיות זנב לאריות ולא ראש לשועלים, זה כבר ראייתך האישית, ועל זה אין טעם להתווכח. יוסי בניון מעולם לא היה שחקן הרכב בליברפול, אולי פתח בחצי מהמשחקים למרות שאני בספק, אבל מעולם לא נחשב כשחקן הרכב כי לאדון רפא אין באמת שחקני הרכב חוץ מריינה ג'רארד טורס וקראגר, ואת זה יוסי בניון אני מניח שידע בתחילת העונה, הוא ידע שהוא ישחק פחות, אבל בכל זאת העדיף לנסות, חבל שהיה צריך בשביל זה לשרוף את הגשרים שלו.
     
  9. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    אני לא מאמין שבשבוע הקרוב הולכות להיות לי 270 דק' של צפייה במשחקים של השיעמומון הזה שנקרא ליברפול FC. מלבד מהמשחקים שלהם מול קבוצות עלובות, כל המשחקים שלהם זה שיעמום המחץ, גם היום מצאתי את עצמי מנקר במחצית השנייה. מצד אחד מבטלים את היריבה לגמריי, מצד שני לא עושים שומדבר מעניין מהרגע שהם ביתרון. by far ההגרלה הכי גרועה לקבוצה כמו ארסנל, שמקבלת גולים מכלום מקבוצות גרועות בהרבה. גול מוקדם של ליברפול באמירויות ברביעי יעשה את ההתמודדות בלתי אפשרית כמעט (גם מבחינה ספורטיבית, וגם בלתי אפשרי לצפייה). מה שכן בניטז הפתיע אותי שלא עשה חילופים מוקדמים יותר, גם ככה ארסנל קיבלה יום אקסטרה למנוחה בזכות סקאיי ובניטז שלא כהרגלו מריץ את אותו ההרכב כבר כמה משחקים. גם יהיה מעניין לראות את הגישה של שני המאמנים למשחק ביום שבת- לוח המשחקים של ליברפול קשה יותר (אך ייתכן שבניטז יקריב את המשחק ליגה), ומצד שני תוצאה שהיא לא ניצחון לארסנל גונזת את חלום האליפות באופן סופי (אבל אם וונגר ריאלי הוא יעשה רוטציות במשחק הזה). אני מניח שזה יהיה מאוד תלוי בתוצאת המשחק ברביעי.
     
  10. Xabi2Gerrard Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    באמת שהוא שחקן מוגבל עם טכניקה ששואפת לאפס...
    http://static.redandwhitekop.com/forum/custom_avatars/avatar_6673.Xxx

    לאוהדי ווסטהאם, כנראה שאתם עדיין כועסים ומאוכזבים שאחרי האופוריה והציפיות מקניית מסצ' וטבז, כמעט וירדתם ליגה וסבלתם הרבה.
    בזמן שנלחמתם על החיים שלכם בליגה עד למחזור האחרון, מסצ'ראנו שיתק לגמרי את קאקה [שהיה בשיאו]בגמר ליגת האלופות באתונה.
    ברצינות, אם אתם לא צופים במספיק משחקים של ליברפול\מסצ' וקובעים על פי משחק אחד או שניים [אולי אפילו לפי המשחקים שלו בווסטהאם כנראה!], אני חושב ששווה לא לקטול אותו.
    כ-50 הופעות בנבחרת ארגנטינה בגיל 23 שנה, קצת כבוד.

    אני כל יום מודה לווסטהאם על החלק שלה בהעברת מסצ' לליברפול.
     
    Last edited: Mar 31, 2008
  11. Bill Shankly Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    11
    עם כל האשמות שמדביקים את ליברפול לקבוצה משעממת, דווקא היא זאת שכובשת את השער
    המאה שלה לעונה הנכוחית. יונייטד,ארסנל וצ'לסי עוד לא הגיעו לכמות הזאת.

    חומר למחשבה.
     
    Last edited: Mar 31, 2008
  12. cantona#7 Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    726
    Likes Received:
    0
    וזה עדין לא עוזר לכם להאבק על האליפות .. חומר למחשבה גם בשבילך !
     
  13. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    Captain Gerrard8

    ברכות על ההודעה הכי מצחיקה שקראתי העונה בפורום.
    הקבוצה שלך שנה אחר שנה ממוקמת במקום שמוליך לאינטרטוטו בכל מה שקשור להבקעות שערים.
    במשחקים של ליברפול נכבשים הכי מעט שערים בליגה כבר כמה עונות,
    אז באמת כל הכבוד שהשכלתם להבקיע חמישיות לאימפריה של הבאנט ושל לוטון טאון וגם שמינייה לרשת של הקבוצה הטובה ביותר - בשיקטאש,
    גם המשחקים מול טולוז היו כל כך קשים, איזו יריבה קשה,
    איך עשיתם זאת?
    העיקר 11 שעות ללא שער מול היונייטד בליגה,
    העיקר שקבוצות מרכז טבלה כובשות יותר שערים ממכם,
    העיקר ליברפול תחת בניטז לא כבשה שער ליגה למשל בברידג' וחוטפת על ימין ועל שמאל באולד טראפורד ובאימרויות,
    סוגרת משחקים באירופה,
    אתה צודק - אתם האטרקציה הגדולה באירופה, הרי הבקעתם 100 שערים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  14. Xabi2Gerrard Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    George Best -

    נו באמת, אני וגם הוא יודעים שהמצב שלנו רע מאוד ושאנחנו עדיין רחוקים לפחות מהקבוצה שלך ומארסנל מבחינת כדורגל \ מאבקי אליפות, הוא לא דיבר על זה בכלל.
    הוא רק ציין את זה כי הקונצנזוס כנראה אומר שליברפול רחוקה מאוד משאר 3 הגדולות מבחינת יעילות וגם מבחינת אטרקציה או מה שיהיה, אבל כבשה יותר שערים מהן. אי-אפשר להתווכח שאין ניגוד קטן, אבל כמובן שהסיבות העיקריות הן המשחקים שלנו מול הקבוצות שציינת.
     
    Last edited: Mar 31, 2008
  15. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    אם הוא סתם היה רוצה לציין זאת הוא לא היה טורח לציין את השמות של היונייטד וצ'לסי ועוד כותב חומר למחשבה.
    הרי ברור שהנתון הזה יבש וחסר חשיבות.
    אי אפשר לעבוד על אנשים עם סטטיסטיקה.