איך האוהדים של הרוחו מגיבים למינוי של סאנטורו ועזיבת טרוגליו? *גם מאמנה של באנפילד פוטר על הדרך , למרות שלדעתי הוא עשה עבודה טובה להתחשב בסגל שיש לו. *אתמול לאנוס וניואלס השלימו את המחזור במשחק שנגמר 1-1 , לאנוס יכולה להגיד להתראות לאליפות נוספת בעוד ניואלס ממשיכה לצבור נקודות ולהראות אופי. צפיתי את זה בתחילת העונה שהם ירוצו למעלה לדעתי חסר להם רק קשר התקפי מהדרג הראשון (עדיף פליימייקר) בשביל להיות מועמדים לאליפות .
בסה"כ הדיעות חלוקות כמעט כולם חשבו שטרוגליו צריך ללכת הויכוח היה בין אם עכשיו באמצע העונה או בסוף העונה. יש כאלה שאומרים שזעזוע כזה בקבוצה באמצע העונה הוא גרוע ושהיו צריכים לתת לקבוצה לרוץ עם טרוגליו עד סוף הטורניר ולסיים את החוזה איתו ויש כאלה שחושבים שהמהלך הוא הנכון ומחכים לשמוע מי יהיה המאמן שימונה כמאמן הראשי (אף אחד לא בונה על סנטורו להיות המאמן הבא של הקבוצה)
אני לא תופס מטרוגליו בתור מאמן אבל לדעתי מה שהפיל אותו הייתה הפתיחה המצוינת של האפרטורה , אחרי הכל אם עוברים שחקן שחקן אין לכם סגל לאליפות לדעתי , אבל אחרי הפתיחה המטורפת הציפיות היו בשמיים מה שהפיל אותו אחרי סוף עונה מזעזע ופתיחה בינונית של הקלאוסורה. מעניין מי יבוא באמת , אולי טולו גאז'גו יחזור
כבר יש כל מיני שמועות על מועמדים.. המועמד המוביל ככל הנראה הוא פסארלה.. העלו את השמות של טרוסרו,מיגל אנחל רוסו, וגם אחת מהשמועות היותר מוזרות אבל גם המעניינות: בוצ'יני
הערב הנבחרת משחקת בקהיר מול מצרים, במשחק מסקרן במיוחד בו יצפה גם אורח הכבוד, דייגו ארמנדו מראדונה. מעניין יהיה לראות את התיפקוד של לוצ'ו גונזאלס כפליימייקר במקום ריקלמה (כך הוא מוצב לפחות על הנייר) ואת ההשתלבות של סבאלטה וקבנאגי בסגל הבכיר. מצפה לנבחרת של באסילה משחק קשה מאוד, שכן מדובר באלופת אפריקה הטרייה ובמגרש חוץ גועש. כל ארבעת המאמנים עליהם דיברנו כמועמדים לפיטורים, כבר לא נמצאים בתפקיד. גם אני חושב, כמוך, שז'ופ עשה עבודה טוב בבאנפילד. אסור לשכוח שבאפרטורה באנפילד נתנה טורניר מצוין שנשאר בצל רק בגלל ההצלחה של היריבה לאנוס. זה רק מראה עד כמה מעמד המאמן נמצא בשפל המדרגה בארגנטינה (כמו אצלנו, האמת).
רק חסר את מיקו (בבקשה) הבנתי שהוא פוטר עקב סכסוך עם לוקטי השוער ומנהיג הקבוצה שיש לו קשרים טובים עם ההנהלה , יש שמגזימים ואומרים שהיכולת הגרועה של השוער היתתה מכוונת ע"מ להפטר מהמאמן ועכשיו הוא ישחק טוב (נראה לי לבאנפילד ההגנה הגרועה בליגה). בכל נקרה הוא יזכר בתור המאמן שהביא את באנפילד למיקום שיא בליגה ולניצחון 5-0 על לאנוששש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ירד לי כל הציפיות מהמשחק היום אחרי שראיתי שקוקו ממשיך עם הפוליטיקה שלו בבחירת ההרכב , 3 חודשים טובים של קאבנאגי מספיקים לו על מנת לקבל עדיפות על ליצ'ה שנמצא בכושר טוב כבר כמעט 4 שנים רצוף (להוציא כמה חודשים בינוניים בפורטו) ואפילו קרוס קשישא יקבל עוד הזדמנות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx זה תופס גם לליגה הארגנטינאית?
משחק אפור מאוד של הנבחרת , אין בעייה שלוצ'ו ישחק את ה"נהג" של הקבוצה אבל במידה וזה ככה אי אפשר לשחק גם עם גאגו וגם עם מסצ'ראנו. באסילה מבזבז עוד משחק בו יכל לחפש אופציות כאשר הוא פותח עם קרוס ומכניס את קאבנאגי רק באזור הדקה ה 60 בעוד ליצ'ה וסאבאלטה זוכים לשחק 5 דק' בערך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx לי כבר נמאס מבאסילה מבחינה מקצועית ומבחינת התנהגות. כל המסע הזה לא תרם כלום כאשר באסילה ניסה שניים וחצי שחקנים חדשים ואת אלו שלא שיחקו הוא זימן בשביל שני אימונים וטיול על גמלים בפירמידות , העיקר שגרונדונה סופר את הכסף שקיבל מהמצרים.
לא ראיתי את המשחק, ככה שקשה לי להביע דעה עליו. מה שכן, הבנתי שהיה משחק חלש ומשעמם, ואני מסכים איתך שבאסילה היה חייב לנסות ולשלב את סבאלטה וליסנדרו לפרק זמן יותר משמעותי. בשביל זה בדיוק קיימים המשחקים האלה (חוץ מלהתלונן על סוג הכדור...). אולי חשוב לאנשים הקובעים בכדורגל הארגנטינאי, לשמור על המקום הראשון בדירוג חסר החשיבות של פיפ"א. נסיים לפחות עם משהו חיובי: שער בכורה לניקולאס בורדיסו במדי ה'אלביסלסטה'.
במשחק הראשון של המחזור מפסידה ראסינג 2-1 סן מרטין בבית לא יצא לי לראות את המשחק..אז אני לא יכול לתת חוות דעת מה שכן.. עוד הפסיד ליריבה למאבק ההשרדות.. ראסינג מסתבכת מעל הראש
לא בדיוק בבית , בלאנוס במשחק בלי קהל , כנראה סוף דרכו של מיקו אבל אם מתחשבים במי מנהל את המועדון לא רצוי לפתח תקוות בקשר למאמן הבא , אני לא יופתע אם הם ימנו את אחד השחקנים... למזלנו קולון לא הצליחה לנצח את חימנאסיה במשחק בכורה של הטורכי כמאמן , למרות שהייתה עדיפה
מיקו חייב ללכת, גם לטובתו האישית. המצב בראסינג כרגע לא מאפשר לאף אחד להצליח שם ובקצב הזה ירידת ליגה תהיה בלתי נמנעת. עם 3 נקודות ו-3 שערי זכות בשמונה מחזורים קשה לראות איך אפשר לעשות משהו בקבוצה הזו. מילה טובה במשחק הזה, ובכלל בטורניר עד עכשיו, צריך לתת למרטין בראבו. חלוץ צעיר ומוכשר, בן 21, שהצליח להשתלב בין שני חלוצים בכירים כמו טונלוטו וחימנס ולהפוך לשחקן המוביל בקבוצה עם יכולת גבוהה, דומיננטיות בהתקפה ובעיקר 6 שערים שמחזיקים את סן מרטין בתמונת ההישארות. ומה תגידו על הסיפור של אריאל אורטגה? אחרי שכבר היה נדמה שהוא שם את כל בעיות האלכוהול מאחוריו וחזר להתמקד אך ורק בכדורגל (גם נראה נהדר במרבית המשחקים העונה), הוא שוב פעם מסתבך. אורטגה נחקר במשטרה בחשד שהיכה את אשתו והיה תחת הפשעת אלכוהול, כמובן. מעניין אם סימאונה יהיה סלחן כלפיו באותה מידה שהיה פסארלה. בסגל מול ארסנאל מחר (שידור בערוץ הלייב, אלא מה) 'אל בוריטו' לא יהיה.
המחשב שלי מושבת וראיתי את המשחק מהלפ טופ אתמול ככה שהתמונה לא הייתה ברורה אבל בראבו אכן עושה רושם טוב בתקופה האחרונה , ממה שזה נראה צמד הטנקים טונלטו וחימנז מתקשים לשחק ביחד ולכן הוא יכול לנצל את המצב לפרוץ. מה קרה שמשדרים את ריבר ולא את בוקה ? צ'יקו הגיע למשרדי ערץ הספורט והפך שולחנות ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx