כנראה שרוצים להביא את מגרלשווילי כדי להרחיב את הסגל ולעשות רוטציה בייחד עם זיו. אמסלם פורש בסוף העונה מה שמשאיר אותנו עם שני מגנים בלבד שהם אלבארז וזיו, וכמובן שקבוצה ששואפת לשחק בכמה מפעלים צריכה סגל רחב שכולל 3-4 מגנים, כך שאפשר להבין את הרצון להביא אותו.
לא יודע מי עומד מאחורי הפרסומים שמרוצים מבן יוסף ומגרשון לא אבל אני מוכן לחתום עכשיו שזה שטויות. כל הטעויות בהגנה שלנו במשחקים האחרונים היו של בן יוסף, בנאדו וגרשון ששיחקו לידו לסירוגין לא רק שלא טעו אלא שתיקנו בכל פעם את השגיאות החמורות שלו. די בכך שאני אזכיר את האיבוד כדור שלו מול פ"ת בתוך הרחבה שמזל שההתקפה שלהם נראית כמו הצרות שלי. נמאס כבר מכתבי חצר שמשום מה תמיד נמשכים לשחקנים בינוניים כמו בן יוסף וזיו ומפרסמים שטויות על ימין ועל שמאל.
דווקא מגרשווילי לדעתי יותר טוב מזיו. זיו שחקן פשוט חלש, אחרי שאמסלם יפרוש יהיה לנו 3 מגנים בסגל: אלברז (מצויין שהשאירו אותו ד"א..), קוז'קין ושי חדד.
קוזוקין בלם ושי חדד קשר שמאלי, דיי לשנות לשחקנים את העמדות. ראו ערך "יואב זיו". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
שי חדד הוא מגן שמאלי שיכול לשחק גם כקשר שמאלי . במקום להביא את מגרלשווילי שחדד יהיה מגן שמאלי שני עדיף שחקן נוער בית"רי מאשר הליצן הגרוזיני הזה . ושאלה: טוטו תמוז עוזב או לא?
בצורה הזאת שהדברים מתקדמים ככל הנראה תמוז לא ישחק בשנה הבאה בביתר, אבל אי אפשר לקבוע שום דבר לפני הקיץ, בנתיים זה רק ספקולציות.
שי חדד קשר שמאלי ששיחק לפעמים גם כמגן שמאלי אבל רק בנוער. חוץ מזה היכולות שלו הן יותר התקפיות מאשר הגנתיות.
אם ביתר רוצה להשלים חוליית הגנה כמעט מושלמת בקנה מידה ישראלי, שתילחם על דדי בן-דיין בקיץ. מגרלשוילי לא רק שלא יביא שיפור באגף השמאלי של ביתר, אלא גם יחליש אותו.
ההחתמה של בנאדו היא צעד גדול עבור בית"ר ירושלים, זה צעד שמראה על כך שמכבדים גם בגיל מאוחר את השחקנים שתורמים למועדון ואריק בנאדו תרם מנסיונו הרב שנתיים נפלאות, אני הייתי אחד מהמפקפקים של בנאדו והיום אני מודה שקשה לי לראות את חוליית ההגנה של בית"ר בלעדיו, בלם ענק ובן אדם מעורר הערצה שאני שמח שיש לי העונג לעודד אותו שנה שלישית ברציפות בתקווה לאליפות שלישית ברציפות ואיזה מסע אירופאי נחמד, עם בנאדו אני רגוע, גם באירופה וגם בליגה, הנסיון העצום שלו מחפה על האיטיות והכבדות, חוץ מזה שהוא שחקן מאוד אחראי. ההחתמה של אלבארז מבטיחה לנו שקט באגף הימני של ההגנה שלנו, אמנם אלבארז בהתקפה הוא לא השחקן הכי טוב שיש והוא לוקה קצת ביכולת ההרמה אבל בהגנה הוא פשוט בלתי עביר והוא גם יודע לתרום את השערים שלו, חוץ מזה שהוא פייטר גדול שלא מוותר על שום כדור ומחוייב במאתיים אחוז לקבוצה שלו, עובדה שהוא משחק כבר חודשיים וחצי עם קרע קטן בשריר ולא רק שהוא משחק הוא גם לא פוחד לתת את הדם על המגרש, תן לי אחד כמוהו באגף שמאל ואני מבסוט עד השמיים, שחקן מרגש, פשוט כך. בקשר לעמדת המגן השמאלי: כל דבר יהיה שדרוג מיואב זיו לדעתי, גם מגרלשווילי, למרות שליואב זיו אני הרבה יותר מתחבר מאשר לגרוזיני.
בית"ר ירושלים עושה צעד חשוב לקראת המאבקים בליגת האלופות בכך שהיא מחתימה את כריסטיאן אלבארז. אפילו שהצ'יליאני התלכלך כמה פעמים השנה, מדובר במגן טוב, שיש לו המון איכויות של כדורגל. הוא כבר הוכיח בצמד המשחקים מול פ.צ. קופנהאגן שיש לו מה לתת בזירה האירופאית וזה חשוב לקבוצה ישראלית שרוצה להצליח באירופה שיש לה שחקנים שלא מקבלים רגליים קרות במעמדים גבוהים.
התלכלך? מתי בדיוק? בן יוסף היה מצויין בכל פעם ששיחק העונה ומלבד מספר טעויות שלו שהיו קורות לכל בלם שלא משחק בצורה רציפה, הוא היה בסדר גמור. שנה הבאה הוא חייב להיות בהרכב. ראינו מה ההגנה של בית"ר שווה מול התקפות מהירות. דדי בן דיין הוא לא הפיתרון לצד שמאל של בית"ר, מגן בינוני ולא טוב מזיו בכלל. כנ"ל מסיללה והגרוזיני.