כל עוד יבריץ ימשיך שם, ועל פי הפרסומים הוא ימשיך, אני לא מוצא סיבה לחזור למכבי. שוער מחליף הוא לבטח לא יירצה להיות.
נראה לכם ששטראובר ירצה לעבור למכבי , הוא סבל שם כמה שנים טובות , וחוץ מזה מי ירצה להגיע לקבוצה המקוללת הזאת? לא משנה מה הם עושים ב5 שנים האחרונות לא הולך להם שום דבר בית קברות לשחקנים.
שטראובר רוצה להמשיך בנתניה, מה לעשות שהוא עשה פאשלה, הוא צריך לשלם על זה, אבל בטח שלא בשיחרור מקהבוצה כי אז נתניה תינזק בצורה נוראית, שטראובר יתקבל בברכה אצל חצי מקבוצות ליגת העל, אם אשדוד תישאר היא תרוץ עליו ותאמין לי שלשחק באשדוד זה כיף.
אחת הפרשיות המשעשעות ביותר בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות והיו לא מעט. האשמה כל כולה על לירן שטראובר. נתניה לא יכלה לדעת שהוא מתכוון להצטלם למתחרים שלהם, היא לא יכולה להצמיד אליו מרגלים (אם ענבל גבריאלי היתה מגלה הם כבר לא היו בין החיים) ולעקוב אחריו. והכי מצחיקה התגובה שלו: "לא ידעתי". מה זה לא ידעתי? אתה בן-אדם בוגר, מקצוען, הוא עשה טעות ענקית. ועם זאת, נתניה מחמירה מעט איתו, קנס כספי כבד יהיה עונש הולם.
שטראובר קיבל מהפרסומת ההיא 5,000 דולר לפי מה שקראתי היום בעיתון. מישהו חושב שבשביל סכום זעיר כזה הוא היה עושה את כל העניין הזה? להגיד ששטראובר לא ידע זה לא מדוייק, הוא עשה שטות(בחוזה שלו יש סעיף שהוא חייב לקבל אישור על כל רעיון שהוא מעניק או פרסומת בה הוא משתתף), אבל אני חושב שהעונה שהוא מקבל כאן חמור מידיי. שטראובר ונתניה זה סיפור אהבה שמועיל לשני הצדדים. שטראובר נותן שנתיים מצויינות במדי נתניה ומצד שני היא החזירה לו את שמחת החיים, אחרי התקופה הרעה במכבי שגם בעונה שהוא היה המצטיין שלה(06\2005), האוהדים קיללו אותו ועשו לו את המוות. בנוסף, שטראובר לא עוד שחקן בנתניה. הוא קפטן, הוא מנהיג, האוהדים מתים עליו והמעמד שלו מאוד גבוה, יהיה חבל אם ככה ייגמר הקשר בין הצדדים. בינתיים, אוהדי נתניה פתחו עצומה להשארתו של לירן שטראובר שיהיה בהצלחה.
מכבי נתניה מנצחת את מכבי פתח תקווה באורווה במסגרת המחזור ה-25. נצחון שפותח עבורה פער של 3 נקודות על פני המדורגת שלישית, מכבי חיפה. אבי סטרול הורחק באדום ישיר ויחסר לקבוצה במשחק הליגה הבא מול הפועל כפר סבא.
עכשיו ההנהלה צריכה לבוא והליתנצל בפני שטראובר! הוא הביא היום את השלוש נקודות האלו! הוא הביא הצלה בדקה 90 שכמעט הביאה את השיוויון,למרות מה שאמרו עליו וכתבו עליו כל השבוע הוא נישאר נאמן ומרוכז והצליח להציל שערים בטוחים! אוהבים אותך לירן!
מכבי נתניה עשויה להציע חוזה חדש ללירן שטראובר. לאחר שחברת כלל ביטוח פרסמה שלא הייתה מעוניינת כלל בהדחתו של השוער מן הקבוצה ובעקבות לחץ בלתי פוסק של האוהדים, עשויה הנהלת מכבי נתניה להציע חוזה חדש לשוער הותיק. http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/979104/IMG_5327-(Large)_wa.Xxx הצער עשוי להתחלף בחיוך. לירן שטראובר.
יש בזה היגיון מצד חברת הביטוח שככה גם תגרום לזה שבעתיד אף אחד מנתניה לא יפרסם חברות מתחרות וגם היא קיבלה פירסום די גדול. העיקר שבסופו של דבר שטראובר נשאר אצלכם.
בד בבד פרשת השוער לירן שטראובר מכניסה לפאניקה את הנהלת נתניה אבל דניאל יאמר החליט לקחת את העניינים לידיים ולעשות סדר. הבוקר (שני) הוציא יאמר מכתב לשוער ולסוכנו רונן קצב בו הוא מודיע חד משמעית: "מבחינתי החוזה של שטראובר מסתיים בקיץ ואם שני הצדדים ימצאו לנכון לפתוח במו"מ לחידוש החוזה נעשה זאת. אם לא, שיהיה לך בהצלחה". http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg802398.Xxx המכתב שנשלח לרונן קצב ושטראובר בהתאם לכך נודה לך אם תשיב לנו את ההסכם שנמסר אליכם כשהוא חתום על ידי השחקן כפי שהובטח לנו על ידך". בברכה, מכבי נתניה - כדורגל בע"מ. לדעתי זאת בושה,שחקן שהוא אהוב כל כך על ידי הקהל מקבל יחס כזה,עם כל הכבוד שלי ליאמר שהזרים כספים לנתניה והציל אותה מידי אשר אלון הוא מתחיל להימאס,כסף זה לא הכל בחיים ובמיוחד לא לאוהדי נתניה שכל כך אוהבים את הקבוצה ושטראובר שלא מגיע לו יחס כזה,הוא השחקן שהכי דואג ומשקיע במועדון וזה מה שנותנים לו. יאמר אם אתה מתכוון להמשיך ככה בהיתעללות שלך ושל חבריך בהנהלה לגבי שטראובר אתה מוזמן לארוז את המזוודות ולחזור למקום ממנו באת!
דניאל יאמר כנראה עוד לא הפנים שהאוהדים יסלקו אותו מהקבוצה לפני שניתן שיסלקו את לירן שטראובר. חבל שהוא נותן לצמד של סמרטוטים כמו קובי בלדב וגיל לב לנהל את מכבי נתניה. הוא רק יפסיד מזה, כי אף אחד לא סופר אותם באמת, חוץ ממנו. מבחינת הקהל, הוא הכתובת הישירה. בימי אשר אלון לא היו לנו שערוריות כאלה.