מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. Milevskiy Member

    הצטרף ב:
    ‏27/6/06
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    592
    לצערי לא ראיתי ת'משחק אתמול, איך רנאטו היה אתמול?
     
  2. bayer04 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/9/05
    הודעות:
    1,109
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רנאטו היה חלש ביותר, הירבה לאבד כדורים, נראה כבוי, עייף ומותש.
    מתחיל להימאס.
     
  3. LiranSH Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    444
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רנאטו צריך כבר ללכת לניתוח ולגמור את כל הסיפור הזה. העונה במילא גמורה.
     
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחי אמר לי שזה בכלל כבר לא קשור לפציעה,בזמן שהוא היה בברזיל הוא גילה שאבא שלו חלה מאוד והוא שבור מזה.
     
  5. שגיא Guest

    כן היה ראיון איתו שבו הוא אמר שמאז שהוא יצא לחופשה בברזיל הוא גילה שאבא שלו חולה במחלה קשה וזה היקשה עליו לתפקד במגרש.

    חבל לי מאוד על רנאטו. הוא פתח טוב מאוד את העונה הזו והייתי בטוח שרק יילך וישתפר עם הזמן, אבל במקום זה הוא רק הלך ונחלש. מה שלא עזר לו לא ובטח לא למכבי חיפה. מה באמת עם הניתוח הזה שדיברו עליו מהרגע שנחת? שיילך יעשה ניתוח ויחזור בעונה הבאה כמו גדול.
     
  6. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    בקשר לרנאטו, במכבי חיפה יכולים להסתכל על שני דברים כשידברו על שאלת השארתו.
    או שיסתכלו על העובדה שיש לו את הפוטנציאל להיות השחקן הכי טוב בארץ והוא הראה זאת עם לא יותר מ-60% יכולת בסיבוב ה-1, או שיסתכלו על כך שבסיבוב שלם ומשחקי גביע הוא הצליח לבשל רק שער אחד(מול מכבי פ"ת בסיבוב ט') בלי כיבושים.
     
  7. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    אני חושב שלא צריכה להיות בכלל שאלה לגבי השיארותו של רנאטו בקבוצה, טיפש המאמן שיוותר על שחקן כזה. היכולת שלו לאחרונה כנראה נובעת ממצב נפשי לא משהו בגלל המחלה של אביו.
     
  8. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לגבי רנאטו אני יכול לענות לכם במילה אחת:גחוקידזה.

    שחקן מעולה שהגיעה לארץ ב-(בהשאלה מאיינדהובן)99 ושיחק יחד עם ז'וטה,איבאנוב ושרשרת הזרים החלומית שהיתה למכבי חיפה ונכשלה להביא אליפות.כבש שער יפה נגד בית"ר והועף ע"י ינק'עלה שחר אחרי תקרית אלימה.
    אם אתם מסכלים על הפער בין האופי שלו לבין הפוטנציאל אתם מבינים למה שחקן כזה לא הגיע לאן שהוא צריך להגיע.הכל בגלל:בעיות מנטליות ואופי חרא.

    כל ההבדל בין השחקן הישראלי לבין השחקן האירופאי הוא האופי.אין שום ויכוח שלשחקנים יש כאן פוטנציאל וטכניקה(שלעיתים אפשר וצריך לשפר).אז אם אתה מביא מחו"ל שחקן ומתברר שאין לו מנטליות בריאה,אבל הוא מנטלית פגום זה לא צריך לעניין אף אחד כי זה כמו להביא שחקן ישראלי.
    הבעיות של שי בירוק מעניינות מישהו?הבעיות של בוזגלו?הבעיות של אלמדון?
    כל החוכמה במקצוענים מחו"ל הוא שהם למדו לשים הכל בצד ולשחק כמו ילדים גדולים,לא כמו מגודלים.
    תעשה מכבי חיפה בחכמה אם תיפטר מרנאטו ותחזור לנוסחה הישנה והטובה ותביא שחקנים מאירופה ואפריקה:קל וחומר אם יהיו מנוסים.
     
  9. שגיא Guest

    לא מסכים לגבי ההשוואה לקחוקידזה. קודם כל התקרית שבגללה הוא עף הוא לא משהו שכלכך נפוץ ואני בטח לא רואה את רנאטו עושה משהו שדומה לזה. מעבר לזה, ומבחינה מקצועית, לגחוקיזדה לא הייתה שום תכלית במשחק שלו. מעין מאור מליקסון כזה. שחקן עם יכולת כדרור נפלאה, ושום דבר מעבר לזה. בגלל כל מה שהוא עשה בעונה אחת (33 משחקים בכל המסגרות) הוא בסך הכל שער 1 ושלושה בישולים. אם היה לו אופי נורמלי עוד היה אפשר לעבוד על זה, אבל הוא כנראה היה מקרה אבוד מראש. לרנאטו יש הרבה יותר כדורגל ובטח שאופי הרבה יותר טוב. לא מקבל את ההשוואה הזו.

    על בעיות של משמעת (כמו של גחו' או בירוק בזמנו) הרבה יותר קשה להתגבר מאשר על בעיות של חוסן מנטלי או דבלים שהם לא בשליטה תמיד, כמו מקרה אביו של רנאטו, לצורך העניין.
     
  10. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    גחוקידזה עשה יופי של קריירה אחרי שהוא עזב את מכבי חיפה. עשית מרנאטו איזה ילד פרא, בסך-הכל הוא עובר תקופה קשה בחיים ולא צריך להסיק מזה לגבי האופי שלו כשחקן, אין קשר בין הדברים.
     
  11. LiranSH Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    444
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה הקשר ? לרנאטו יש כשרון והוא גם מממש אותו. הוא נחלש בסיבוב הזה אין מה לעשות הוא גם סוחב פציעה וגם מה שאמרו פה לגבי המחלה של אבא שלו. אבל מה קשור לגחוקידזה שלא הצליח רק בגלל שהוא לא השקיע ועשה בעיות ?
    להיפטר מרנאטו ? אתם צוחקים ? לא רק שהוא שחקן ענק שחר יכול למכור אותו לפחות בפי 2 ממה שהוא קנה אותו.
     
  12. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    רנאטו שחקן ענק,הוא רק במשבר.
     
  13. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו חשב בזמנו שדירסאו יכול להעיף אגרוף למגרשווילי? אף אחד.אבל הוא עשה את זה.

    רנאטו סה"כ ילד.
    על היכולות שלו אין לי ויכוח עם אף אחד ולדעתי הוא כישרון יוצא דופן.לדעתי אין זה פלא שיש לו חסרונות מנטלים עצומים בדיוק כפי שלדירסאו אין טכניקה ומשחק עומק.
    כדי לקבל סחורה משובחת מדרום אמריקה צריך לשלם במספרים גבוהים כמו במקרה קולאוטי ואנדרסון וגם אז אתה לא יודע מה תקבל.

    בנוגע לדיון הקודם:אני סבור שלא משנה מי המאמן שיקבל את הסגל הנוכחי הוא יוכל להתמודד איתו בכבוד על האליפות.
    המטרה תצטרך קודם להיות להביא כדורגל טוב והתמודדות צמודה על האליפות.
    המטרה השנייה-בניית קבוצה לאירופה.
    השלישית-תואר.

    אני סבור שכישלון יחשב מקום שלישי ומטה וכדורגל מכוער.
     
  14. bayer04 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/9/05
    הודעות:
    1,109
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם מקום 2 הוא כישלון מבחינתי, במידה ולא יהיה מאבק על האליפות, (כמו למשל העונה- 16 נק' הפרש בין בית"ר לנתניה) - זה כישלון!
     
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני רוצה עונה הבאה את יוסי מזרחי בשביל עונת בנייה.
    אני רוצה עונה שהעירים יקבלו את ההזדמנויות,יש לנו יותר מידי צעירים שהולכים לקבוצות אחרות ומצליחים שם.

    בקשר לרנאטו,זאת השוואה ממש טיפשית להשוות בין שחקן שאבא שלו גוסס לבין שחקן
    שסתם חסר לו בורג או 2 בראש.
    אני משער שכל אדם נורמאלי בלי קשר למקצוע שלו או לארץ שלו יתפקד הרבה פחות טוב
    כשאבא שלו גוסס ועוד במדינה אחרת,במיוחד אם הוא עוד ילד,לשפוט מהצד זה מאוד קל.