באמת שרשמת את התגובה הכי מטומטמת שקראתי, מה הקשר בין טוב ורע, דרך אגב, גם ברע הלכנו איתו ראש בראש, אבל אז התקשורת שתקה, לא אנחנו, חוץ מזה, את ה"אליפות בלי מאמן" אנחנו המצאנו על רוני לוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
בטח שיש קשר-אתה מוזמן לראות איזה הבדלים יש בין הקהל של חיפה אחרי שהם הפנימו שהם הפסידו את האליפות לבין אותו הקהל לפני המהלך הזה.
אוהדי חיפה שכחתם שבאליפות השלישית שזכיתם גם בגביע הטוטו שרתם : מי זה פרננדז - רוני לוי שהתחלתם העונה לנצח אמרתם שאתם קבוצה יותר טובה מבית"ר גם ג'ובאני הליצן אמר את זה וראינו איך הוא משחק אבל שהתחלתם להפסיד אתם אומרים שאתם קבוצה גרועה בגלל רוני לוי ושהוא הרס את חיפה אז מספיק עם הצביעות
אני לא מבין מה מתייחסים בכלל לאוהדי בית"ר ומה הדיון עליהם בפורום הזה. אני מזכיר לכם 25 אלף ירוקים בג'י אס פי, 7 אלף באולד טראפורד...המסטאייה,המונז'ואיק,לברקוזן ועוד. זה קמצוץ מהמקומות שאנחנו היינו והם בחיים לא יהיו.עם הקהל או בלי הקהל. כשאתה מזכיר את מכבי חיפה אתה מזכיר את המועדון הישראלי היחיד שנמצא ב-100 הגדולים באירופה מבחינת כל הסטנדרטים.ובית"ר?נאדה.מתאמנים במתקן מיושן שאפילו לא הייתי מכניס אליו עדר כבשים. קשרים עם מועדונים באיטליה,אנגליה ודרום אמריקה. אני לא צריך להסביר לכם על ההבדל בין הדרך של איך שחר מזרים את הכסף שלו לספורטאים מצטיינים וקרנות לעידוד ספוט אתגרי ואיך אדון גאידאמק מופיע בכנסת עם האזרחות המזויפת שלו והעברית הגרועה ובא בטענות לפוליטיקאים:הכל רק כדי לגנוב דעת קהל. מה יש לבית"ר?יש לה כסף ואוהדים גזענים שלא יודעים להבחין בין כרטיס טיסה לבין כרטיסיה רגילה. יש לה קהל שלם שמתגאה בעובדה שהוא לא מעוניין לשתף שחקן ערבי\מוסלמי ומועדון שעומד מאחוריו. למכבי חיפה יש מסורת.דבר שלא קונים בשום סכום.
במקום לדבר על בית"ר.. מי הייתם רוצים לראות עונה הבאה בחיפה? לי יש 3 אפשרויות: 1 - מאמן זר[פרננדס למשל] 2 - גיא לוי 3 - יוסי מזרחי - אישית הבחירה המועדפת עליי,יש לו הכל.
אני מתקשה להאמין שיגיע לכאן מאמן זר מהסיבה הפשוטה שהוא יידרוש תקציב גבוה לרכש, דבר שאני כלל לא בטוח שבתוכניות של שחר לשנים הקרובות. לפי מה שהבנתי, המגמה בעונה הבאה דווקא הפוכה. פחות להשקיע ברכש מפוצץ, ויותר לקדם שחקנים צעירים. לכן גם עטר ובן שמעון הם בין שני המועמדים העיקריים.
בשביל הטווח המיידי אין ספק שראובן עטר זה המועמד המתאים. אני מבטיח שביום שימנו אותו ימכרו כלכך הרבה מנויים שכלכלית אין ספק שזה יהיה משתלם ליעקב שחר. אם מסתכים לטווח הארוך אני חושב שרן בן שמעון עדיף, אני מאוד מעריך אותו.
אני דווקא חושב שיוסי מזרחי הכי מתאים. מאמן טוב שיודע לטפח צעירים מצד אחד ומצד שני יש לו ניסיון גם בתחתית,גם בצמרת וגם באמצע. בן שמעון לדעתי עדיין חסר ניסיון,הוצאנו מאמן טוב בלי ניסיון וקיבלנו מאמן טוב בלי ניסיון אז בעצם מה שינינו? ובקשר לעטר,לא רוצה שמישהו ישרוק בוז לעטר,בגלל זה אני לא רוצה לראות אותו מאמן אצלנו,עדיף שיישאר סמל..
אני בהחלט מסכים איתך בטענה הזו, אך מצד שני, כל מאמן אחר שימונה ולא יצליח, מיד הקהל יניף את התמונות של עטר ויצעק לעבר המאמן הנוכחי שברצונו לראות את המתולתל. זה בלתי נמנע, רק אחרי שעטר יאמן את הקבוצה מספר שנים, מאמן אחר יוכל לעבוד בשקט.
אתם יודעים מה, אולי גם מינוי עטר יצור השפעה גם בפן לטווח ארוך. עושה רושם, כמו שכבר נאמר, שבשלב מסויים כל מאמן שיעמוד על הקווים בקריית אליעזר, יקבל שריקות בוז. אולי מה שהאוהדים באמת צריכים זה שעטר יאמן (ולא משנה מה יהיו התוצאות), על מנת שחיפה באמת תוכל להשתחרר מהעול הזה שיש במינוי שלו, כי כרגע על כל מאמן אחר שלא יהיה, יהיו את אלו שעדיין ימשיכו להניף שלטים ולקרוא בשמו של עטר, וקריאות אלה רק יגברו אם המאמן לא יצליח.
באמת שאני לא מבין מה אוהדי מכבי חיפה מוצאים בעטר כמאמן מלבד היותו סמל הקבוצה. אמנם עטר החזיר את מכבי נתניה למרכז הכדורגל הישראלי, הוביל אותה לאירופה בעונה שעברה וכנראה שגם העונה, אך עם זאת הקבוצה שלו משחקת כדורגל די משעמם. המון תוצאות בלי שערים או באחד אפס קטן, תוצאות שלא היו מספקות את מכבי חיפה. ראובן עטר מאמן גדול אך לפי דעתי מגיע לחיפה מישהו טוב יותר.
סופית, מסיללה המגן הכי טוב שראיתי מזה הרבה זמן בכל העולם. הוא יכול להחליף את אבידל בברצלונה בלי הרבה בעיות.