מסע בראשית יא אללה. אחד הדברים הכיפים, חזרתי מהטיול לפני שבוע(מראשון שעבר עד שבת האחרון), והיה בנזונה. ובכותל הכיפה אכן לא מפסיקה לפול, צריך לחלק שם סיכות בנסוף לכיפות.
אני הייתי במסע בראשית שנה שעברה,אחד הדברים! בשישי הלכנו מהכתל עד למלון שצמוד לבית וגן בשיא הגשם היה כל כך כיף!
מכירים את זה שכשאתם רוצים לחפש משהו בתיבת חיפוש כלשהי והמילה יוצאת עם אות מיותרת שאתם רוצים למחוק, אתם מנסים לסמן את אותה האות כדי למחוק רק אותה אבל זה תמיד מסמן את כל המילה ואתם מתעצבנים??
מכירים את זה שאתם לומדים מילים לפסיכומטרי ואז סתם פתאום בשיחה אתם שומעים מילה שאתם לא מכירים אבל היא לא כלולה בחומר לפסיכומטרי אז אתם נתקפים פחד היסטרי שהמילה הזאת "תדחוף" החוצה מהזיכרון מילה מהפסיכומטרי ומנסים להתעלם מהמילה הזאת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
פסטה זה רק עם מזלג, יותר נח ככה אפשר לגלג אתהפסטה סביב המזלג והפסטה לא תחליק כמו שאוכלים עם כף. אם אתה אוכל רק אורז או רק פתיתים בלי כלום אז עדיף כף אבל בדרך כלל אוכלים את זה יחד עם תפוחי אדמה או משהו אז אוכלים עם מזלג כבר.
תמיד מזלג כף אצלי זה רק למרק ואם אני רוצה קצת לנסות עדות אחרות (בכל זאת יש מאכלים אחרים חוץ מגפילטעפיש ומרק קניידעלך) אז מג'דרה (מקווה שאני לא מתבלבל עם מאכל אחר)
מכירים את זה שאתם מחממים משהו במיקרוגל, לחמניה נגיד, ותמיד יש את החלק המעצבן הזה שנשאר קפוא?? ואז אתם מחממים את זה שוב וזה יוצא רותח אז אתם שמים אותו במקפיא לאיזה דקה?...
מכירים את זה שלא משנה מה, תמיד אבל תמיד לפני שתרצו ללכת לישון פתאום תהיו רעבים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx