אקווילאני שחקן טוב יותר מכל הקישור של ריאל מדריד,פשוט שחקן ענק,ושלא נדבר על דה רוסי,רק לחשוב על מרכז השדה של האזורי ביורו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ריאל מדריד הפכה להגרלה הכי קלה בשמינית הגמר ב4 שנים האחרונות,אני התפללתי שנקבל את ריאל מדריד בשמינית.
ריאל מדריד הודחה,אולי בשל פצועים רבים,אולי בשל היכולת הבאמת מבריקה של רומא,אולי הפוך,בגלל יכולת עגומה שלה עצמה,אבל ריאל הודחה, זה לא משנה כבר למה,ריאל שוב,גם אחרי 4 שנים מוצאת את עצמה מתרכזת בליגה לאחר שלב שמינית הגמר,בקיצור,נכון שריאל קבוצה טובה יותר מרומא,אבל חייבים להוריד בפני האיטלקים הרומאים את הכובע הם שיחקו בצורה מיוחדת ופשוט נפלאה. רומא לא נפלה מריאל,ואני,כאוהד ריאל,מקווה ששנה הבאה זה יהיה אחרת.
האם מוריניו הוא המאמן הבא של ריאל מדריד? לפי המארקה מאוד יכול להיות. היום פורסם שריאל מעוניינת במוריניו שמעוניים גם הוא להיות מחליפו בעונה הבאה לאחר ההדחה המוקדמת מליגת האלופות מה שגרם לשוסטר לאבד מס,לא מעט של נקודות אצל קלדרון ושותפיו. בכלח אופן זו עדיין ספקולציה ונודע ששוסטר נשאר בתפקיד.
אתם יכולים לזלזל עד מחר.הרי חשבת שתיתן לטוטי וחברותו 4-5 גולים ללא מענה, והדבר היחיד שקיבלתם היה גול מנבדל של ראול. תגיד שצ'אבי לא גאון כדורגל, תגיד שראול, הוא מלך מפעל ליגת האלופות (מלדיני, מלדיני, מלדיני) תגיד מה שרק תרצה, אתה אוהד ריאל ולכן אתה תמיד חושב שאתה הכי טוב, למרות שהקבוצה שלכם בנויה על שיטה ששווה לתחת, והדבר היחיד שיש לכם זה לחימה. כל מה שתגיד, שאתם הכי טובים ובצדק, ובלה בלה בלה, ריאל שולטטתתת!!! בלה בלה בלה, זה פשוט לא מגרד לי את הגשר התחתון המלא פירורים של שניצל. מאור, אתה כנראה לא יודע לקרוא, או שסתם מתכחש לשחצנות של אוהדי ריאל. קבוצה יבנונית, בושה לריאל שלא עברתם אותה, הכל היה תלוי בריאל וכו' וכו'. תוציאו את הראש מהתחת תגלו שיש קבוצות טובות, שלא קוראים להם "ריאל מדריד", אחת מהן העיפה אותכם. כה, היא דרג ג', דרג ג' גם בבית וגם בחוץ מנצח אותכם. אוי אוי אוי. ירדן, צ'אבי מעל כולם, וכול ריאל יכולה לקפוץ לו. זה מה שקסיאס עשה. וזה מה שגוטי עושה כל פעם שיש משחק של הנבחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
רומא קבוצה טובה, אבל ריאל מדריד יותר. נכון שהיינו צריכים לעבור אותם בברנבאו, אבל מה לעשות שטקטיקה כושלת של שוסטר ופציעות של שחקני מפתח רבים לא איפשרו לנו לעלות שלב. נעלה שנה הבאה.
אני חושב שלאור העובדה שבשנים האחרונות צברנו שושלת של כשלונות בצ'מפיונס, זה גורם לרבים מאיתנו לחהעמיט פתאום בריאל מדריד של אירופה. ניתן לומר, במידה מסוימת, שזה די טבעי. לא מדובר כאן בשום שחצנות, למרות ההדחה, שנגרמה מכמה סיבות שצוינו בצורה הכי פשוטה והכי טובה שאפשר בהודעה מעלי, זה לא אומר שרומא קבוצה יותר טוב מאיתנו. הסיטואציה אליה הגענו למשחק(הפציעות, הכשילון הטקטי של שוסטר)מראה את הדברים בצורה קצת שונה וגרומת להרבה לחשוב שרומא קבוצה יותר טובה מאיתנו. היא לא, לצערכם("שונאי ריאל מדירד"). אני חלילה לא מעמיט מערכה של הקבוצה, אבל ההשוואה לא רלוונטית לדעתי.
הערכה שלי אל שוסטר ירדה בשבועות האחרונים במידה ניכרת, אבל החלפת מאמן כל שנה זה לא דבר שקבוצה צריכה לעבור, ככה שאני בדעות שלי די מחולק. כרגע בכל אופן אני מעדיף ששוסטר ימשיך גם בעונה הבאה אלא אם כן הוא יפסיד את האליפות..
ולמה לא להמעיט מערכה של ריאל באירופה? כי יש לכם 9 גביעים? היו לכם בדיוק שתי תקופות של שליטה במפעל: 1. בעשר השנים הראשונות שלו כשזכיתם ב-6 גביעים. 2. תקופה של 5-6 עונות שהסתיימה כשיובנטוס העיפה אתכם בחצי גמר ב-2003. עוד מעט אוהדי נוטינגהאם פורסט יתחילו להגיד שלא מעריכים אותם מספיק. אז כן, אתם הקבוצה הגדולה עם הכוכבים הנוצצים והתקציב הבלתי מוגבל. אפשר לעשות השוואה על בסיס סרטי נעורים קיטשיים שכולנו מכירים: ריאל היא הבריון החתיך והיהיר ממשפחת עשירים, ורומא היא הנער העני והצנוע שבסוף זוכה בבחורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.
שים לב, מילאנזי, אני רשמתי שזה מאוד טבעי שיזלזלו בנו לאחר 4 שנים בהם נכשלנו בצורה נחרצת בליגת האלופות. אבל זו לא סיבה לבוא ולצאת בהצהרות שרומא קבוצה יותר טובה. פשוט הסברתי שהכשלונות שלנו בשנים האחרונות, הורידה כמה אנשים מכאן מהפסים. אני לא חי בשום סרט שאנחנו היהירים העשירים, ורומא הקטנה הענייה, סך-הכל ענף ספורט. תזלזלו עד מחר, אין לי בעיה, זה לא ממש מזיז לי. אבל רק כדי לחדד את הנקודה, שוב: הרבה אנשים כאן ירדו מהפסים בזלזול שלהם. אני לא בא להשתחצן על כך שאנו המועדון המפואר בעל היכל התהילה הגדול בעולם, אבל קצת פרופורציות.
רומא לא היתה יותר טובה מכם? לא הגיעה לה לנצח? קרה שם משהו לא הוגן חוץ מהשער הלא חוקי של ראול? אני לא חושב שמישהו כאן אמר שרומא היא קבוצה יותר גדולה או יותר טובה מריאל באופן כללי.
ראמוס, תפסיק לדמיין דברים, היחידים שמזלזלים פה אלה אתם. כבר חצי יום אני מנסה להעתיק את המשפטי זלזול שלכם, משהו בסיגנון "בושה וחרפה שלא עברנו קבוצה דרג ג'" שאמר דור. מאור אמר משהו דומה וכמובן אחרים היצטרפו. אז מי מזלזל במי?
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/cage_calderon080308_ES.Xxx ממתי זה? הוא לא נראה לי כמו ניקולאס קייג', מוזר...