אצלי זה היה שלושה ימים של כושר גופני חדר שמתמלא במים וסירה מתנפחת אם קיא סגורה לא זוכר מה עוד ... ומתל השומר הסיעו אותנו לחיפה .
בעיקרון, את תעודת הלוחם אמורים לקבל אחרי שנתיים של שירות כלוחם. אבל תמיד יש עם זה בעיות. ובנתיים, בלאגן בעזה...
ממש לא יום מיונים זה מבחנים פסיכוטכנים בלבד! מבחן 300 מבחן 65 מבחן לוגיקה וכו אני חושב שהתבלבלת עם גדנ"ע חובלים
צודקת. הייתי שם היום ועברתי את השלב מיונים! זה די מעצבן היה ועוד המחשבים נתקעו שם ודפקו להרבה את המבחנים (כולל לי). בסוף משכו אותנו איזה 3 שעות והכניסו איזה 15-20 ילדים לחדר והודיעו שכולם עברו (וזה די נדיר מקרה כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx)
תתכונן לגיבוש בלי שינה בכלל, וגיבוש בלי זמן ללמוד בכלל! אתה אמור ללמוד המון חומר בלי זמן בכלל, אנשים לומדים בין אימון לאימון, באמצע אימונים ומה לא! הגיבוש ממש קשה, מאחל לך בהצלחה.
למה אתה סתם מלחיץ אותו? הגיבוש קשה אבל לא נוראי. תעבוד על כושר האילתור שלך כי יתנו לך להעביר הרצאה לחבר'ה. אה, ועצה הכי טובה, תיהיה לכם איזה משימה עם להעביר מים בג'ריקן, אל תציע "יש לנו רובים, בואו נירה ונעשה חור ואז הג'ריקן יתרוקן" כמו שני פעורים בגיבוש האחרון שגרמו לנו לשיעשוע רב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שום דבר לא קשה בגיבוש עד שמגיעים לסירת ההקאות המפורסמת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
*דבר המנהל - אתם יכולים להמשיך את זה בפרטי או בטלפון? יש חסיון לדעתי על דברים כאלה, אני לא בטוח ב-100% אבל מצד שני לא רוצה שמידע בלתי מסווג ידלוף כאן החוצה. מספיק אתרים אחרים מפקירים את הנושא החמור הזה. צר לי, בעיקר על Olli שהוא משתמש מצויין וכתב והשקיע בתשובה אבל זה לא המקום. תודה ומבקש להמשיך להתחשב בצרכים הללו להבא.
בת דודה שלי הקטנה צריכה להגיע לצריפין ורציתי לברר בשבילה איך היא תגיע לשם בצורה המהירה והנוחה ביותר. רכבת לת''א ואז אוטובוס מתחנה מרכזית ? ואיזה קווים במידה ויש למישהו מושג. או שלקחת רכבת לראשון לציון ומשם אוטובוס ? תודה מראש על העזרה.
לגבי ההגעה לתל אביב אני לא יודע, אבל מתחנה מרכזית קווים: 451, 461, 450,157, 457 יביאו אותה עד שער יפו/ירושלים.
בדיוק מה שאני שאלתי לפני חודשיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .מן הסתם מהתחנה המרכזית לת"א,אני לא זוכר באיזה קו נסעתי אבל זה היה קו מאסף ללוד,לבדוק באתר זה חסר סיכוי כי מצויינים שם רק הקוים ישירים לצריפין שהם מחולון וראשל"צ.אז צריך להתקשר ולברר איזה קווים עוברים ליד צריפין. עוד משהו תגידי לה שתברר אם היא צריכה ללוט"ם או בת שבע,הסתובבתי חצי שעה בבסיס הלא נכון...