מכירים את זה שאתם עושים מבחן והוא מחולק נגיד לשלושה חלקים שבכל אחד צריך לבחור אחד מתוך שלוש שאלות ואתם מוצאים את עצמכם יושבים שעה שלמה על בחירת השאלה הכי נכונה?
מכירים את זה שאתם רואים משחק בשידור חוזר מבלי לדעת את התוצאה, ואתכם רואה את המשחק מישהו שכבר ראה את המשחק, ואז לפני גול הוא פולט כמו טמבל "אוו הנה הגול"...? מכירים את זה שאתם הולכים לבית ספר ורואים מרחוק מישהו/י שאתם מכירים אבל אין לכם יותר מדי נושאי שיחה איתו, ואתם יודעים שתהיה שתיקה מביכה ברוב השיחה, אז אתם מתעלמים שראיתם אותו ומתחילים ללכת מהר יותר?
כן, זה קרה לי לפני שנה וחצי בבגרות בהיסטוריה א'. ידעתי את כול התשובות אבל לא ידעתי מה לבחור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אתם מכירים את זה שאתם מחכים לאוטובוס 45 דקות ואז מגיע אוטובוס מגעיל ומפוצץ ?
מכירים את זה שהתחתונים נתקעים בתחת ויש אנשים מסביבכם? ואז צריך להכניס יד לכיס ובמיומנות, בלי להיחשף, להציל את המצב?