ערוץ הספורט פשוט חוסך ככל האפשר בשידורים חיים (בכל הענפים ובכל הליגות), לכן הוא לא ישדר את הרוקיס ואת תחרות ההטבעות והשלשות. ריקלמה, דווקא בגלל שימי ריגר? מילא היית כותב ירון טלפז או עופר שלח, אבל שימי ריגר לדעתי סתם קשקשן, הוא מצחיק מאוד אבל בתכל'ס לא מחדש הרבה. אגב, תחרות הקליעות (שלוקחים שחקן הווה, שחקן עבר ושחקנית WNBA ונותנים להם לזרוק מטווחים שונים) תתקיים? ואם כן, מג'יק ישתתף גם הפעם?
איזה שטויות לגבי ריגר...כשבא לו להיות רציני בהחלט יש לו מה להגיד ולחדש. ומבחינת הומור הוא בטח לא מתקרב לאף אחד. אני תמיד מעדיף שידור נקי מארה"ב, עם השדרים הנהדרים שלהם, אבל אם חייבים אז תן לי טלפז ושימי.
עופר שלח מבין בכדורסל אבל הוא מדבר יותר מדי (שיפוץ של אייל לחמן), ירון טפלז ממש כיף לשמוע אותו בשידור אבל הוא צריך לידו מישהו מצחיק כמו ריגר. אפילו אם ריגר לא ממש מבין כיף לראות משחקים כשהוא בשידור
אני לא יכול לשמוע את ריגר, בכלל תנו למקומיים לנהל הכל הם מעבירים את החויה הכי טוב שאפשר, אותו דבר בכדורגל: אנגליה, או ההתלהבות של הספרדי כמו שאנחנו מקבלים במשחקים של כדורגל ארגנטיני לפעמים. טלפז לדעתי שדר הכדורסל מס' 2 בארץ אחרי רסקין,יש לו הבנה יש לו יכולת להעביר משחק בצורה טובה הוא אחלה. ריגר אידיוט אני בכלל לא מבין את הבדיחות שלו צריך לעקוב אחריו כדי להבין ולמי יש כח. שלח מדבר מדבר מדבר,לא פלא שהוא יפלוט מדי פעם דברי חוכמה. אגב זו בושה שאין משחק רוקיס!!! אני כל כך רוצה לראות אחד כזה!!! יותר מעניין לדעתי מהאירוע עצמו.
^ אין משחק רוקיס או שלא משדרים אותו? מעניין אותי איך לאמריקאים עוד לא נמאס מהאירוע הזה.. הרי חצי מהשחקנים משחקים באולסטאר בפעם המי יודע כמה ברציפות, זה לא מרגיש להם אותו דבר (לצופים)? דאנקים יפים אפשר לראות גם בשכונה
טלפז מספר 2 אחרי רסקין? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מבחינת מה? רסקין משדר Play by Play אבל הוא חסר מושג. טלפז מתערב מדי פעם והידע פשוט נשפך ממנו. כמו להשוות בין מלר לרמי וייץ.
בזה אני מסכים איתך, תפקידו של רסקין הוא לתאר ש-X עם הכדור ו-Y קולע, ירון טלפז יותר מדבר על המתרחש בקבוצות, על השחקנים, כמו מלר. אני מעדיף את טלפז.
גם אני אישית מעדיף את טלפז, אבל מה שיפה גם בו וגם ברסקין הוא שהם לא מתיימרים (בכל אופן, לא באופן מופרז) להיות איזה שהוא שדר אולטימטיבי שגם מדווח שX מסר וY קלע וגם מדבר על סוגי הגנה, טריידים וכו'.. רסקין, כשהוא משדר משחק (לא בתוכניות אולפן כמו יציע העיתונות) מתרכז ב"ההוא קלע וההוא חטף את הכדור" בעוד שטלפז נותן את ה"צבע".. שימו לב שכשירון טלפז משדר משחקים של פיניקס או מקבל אורגזמה (אין לזה תיאור אחר!!!) כשסטיב נאש מביא אסיסט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בעצם הוכחת את הטענה שלי שרסקין טוב מטלפז בשידור, הוא עושה זאת טוב יותר לדעתי מטלפז אם אני אמשע אותו ברדיו מבלי לראות אני אבין מה קורה בכל רגע ורגע על המגרש. אני מסכים איתך בהכל זה אפילו לא נושא לויכוח.
אבל בעיני רבים שידור זה לא רק מהלך המשחק, אלא קצת מה שמאחורי השחקנים, המאמנים (ופה צריכה לבוא השאלה האם זה תפקידו שלהשדר או הפרשן..) יש אנשים שיעדיפו שידור "ממוקד" יותר כמו של רסקין ויש את אלה שמעניין אותם המסביב..
טלפז מספר 1. עלק מספר 2. האיש פשוט אינציקלופדיה של כדורסל, אין לו סוף לידע. אני בהחלט מעדיף אותו על פני רסקין.
ירון טלפז נאמבר 1 אצלי. כיף לשמוע אותו משדר משחק. בניגוד לרסקין יש לו גם ידע עצום בכל בספורט האמריקאי. אני גם לא מת על שימי ריגר. התפקיד שלו זה להיות הליצן הקשקשן. לערב את ההומור בשידור זה יפה מאוד, אבל לא לשים את ההומור במרכז, וחבל כי יש לו ידע גדול בכדורסל. ועדיין, כיף לשמוע אותו מתלהב מכל מהלך במשחק. אני עדיין שומע את הצרחות שלו מהמשחק של ג"ס נגד דאלאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אגב, רק אני לא מתלהב מאולסטאר? לי זה כבר נראה מאוס. מה גם שאני לא אוהב את כל השואו, ומה שנעשה מזה בשנים האחרונות.
זו דווקא תחרויות נחמדות עם המון מסורת (אני מדבר כמובן על השלשות וההטבעות). היו רגעים מאוד מרגשים שתמיד ישארו בזיכרון מהארועים האלו. כיום זה קצת התקלקל בעידן המודרני של הכסף כמו כל הספורט בעולם. בכל מקרה, עדיין רואים שם דברים מדהימים, מהנים וקלילים קצת מכל העונה "הרצינית מידי" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx