נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏6/12/05.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    כי הוא לא עוקב אחרי הליגה לירן, הוא יתמוך בלהמאן גם עם זה יתן עונה גרועה עוד יותר.

    שניסיתי קצת להיות אובייקטיבי לירן, אמרת בעצמך שאוליבר קאן הוא הראוי ביותר גם אם זה לא יקרה. אבל הוא הטוב ביותר בגרמניה כרגע.

    לפני המונדיאל זה היה להמאן שהיה בכושר שיא, היה.
     
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ראוי סלע, ראוי אבל לפחות כרגע לא ריאלסטי, אז בא נסגור את הבאסטה לפחות עד להודעה חדשה עם קאן כי לפי מה שידוע לי הוא פרש מהנבחרת ובד"כ מי שפורש לא חוזר, זה הרי המטרה של פרישה.

    לגבי רוסט, בואו נחכה ונראה איך הוא שומר על יציבות ואיך יינס שומר על יציבות.
     
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    גרמניה ניצחה 3:0 רק בגלל שמרטסקר לקח פעם אחת כדור מהקו אחרי שטות של להמן, הרניק נגח לקורה אחרי שטות של להמן ועוד אחד שבעט לקורה אחרי שטות של להמן ועוד אחד שנגח קצת החוצה אחרי שטות של להמן. והכל במצב של 0:0. אם אוסטריה היו קצת יותר טובים (מאשר הנבחרת הכי חלשה ביורו שאפילו ישראל מדורגת לפניה) כנראה שהיינו חוטפים מפלה קשה ומשפילה. לא כל הקבוצות שניתקל בהן יהיו ברמה של בלקבורן או אוסטריה.

    כל זה שייך להיסטוריה. זה היה פעם. היום הוא חלש. אם נגיד היו כורתים לו יד הוא עדיין היה צריך להיות השוער, בגלל שבשנה שעברה הוא היה טוב?
    אז בוא נחזיר את ספ מאייר, כמו שאמרת. הוא היה אגדי לפני 40 שנה. או, דווקא בוא נחזיר את אולי קאן הוא היה אגדי לפני 5 שנים.

    לגבי השאר, מכיוון שאלמוניה לא מעניין אותי והוא לא הטופיק כאן וגם ארסנל לא, אני לא אגיב. אני רק אגיד שאני מאוד מקווה שלהמן יעמוד בשער של ארסנל נגד מילאן ואני עוד יותר אהיה שמח אם הוא יציג את היכולת הנפלאה שלו כמו שהציג נגד אוסטריה. וגם בשאר המשחקים העונה בנבחרת. (נחש מי אני מעדיף שיעלה שלב).
     
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    אתה מעדיף את מילאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

    לא יודע אם יש קבוצה באנגליה שאני דווקא מסמפט ( חוץ מהעגלות של בניטז שכבר מזמן ירד לי מהם) זה דווקא ארסנל, לעומת כל זריקת הכספים הגלובאלית שם שומרים על איזון, משחקים לטעמי את הכדורגל כיום הטוב באירופה (לצד ריאל) וכמובן יש להם גרישה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  5. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עזוב לירן, הוכיחו לו שהוא טועה ומתעסק בקקה, אז עכשיו הוא מנסה להקניט ולשכנע את עצמו בכל דרך איך אפשר להחזיר את אוליבר קאן לנבחרת גרמניה. מבחינתו כל הדרכים כשרות, העיקר שלהמן יפשל והעיקר שהתיאוריה שלו על קאן תהיה מוצדקת בכל דרך אפשרית, לא משנה שאין לה אחיזה במציאות והיא הזויה כמוהו.



     
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    גם לזה יש תשובה, אבל בוא נגיד ככה, שיש רמות שאליהן אני לא מגיע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/2/08
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    טל, אני לא יודע אם זה בא מהסובייקטיביות לגבי כל דבר הקשור בארסנל אצלך, או שזה מגיע מכך שלא ראית משחק בונדסליגה אחד העונה.

    להמאן היה ענק במונדיאל, אך זה היה לפני שנתיים שאוליבר היה חלש. גם אני הייתי בעד להמאן, לא הייתה לי בעיה להודות בזה. אבל כרגע הוא לא צריך להיות שוער ראשון בשום מועדון ובטח שלא בנבחרת. הבחור גמר ת'סוס, תמשיך הלאה טל.
     
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ד"א, לא אמרתי שאני נגד קאן או משהו דומה לזה, אני רק אמרתי שאני לא רואה את זה קורה, נקודה.
     
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    גם אני לא רואה את זה קורה, אבל טל אומר שאולי קאן גמור או שויינדנפלר טוב וכל מיני דברים שמבליטים את העובדה שהוא לא צופה בליגה ועדיין נותן דעה (הוא לא הכחיש שהוא לא צופה אגב).

    פסול דעה. מה גם שהוא תמיד יתמוך בשחקני ארסנל לא משנה איך ומה הם יראו, נכון טלוש? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  10. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי השנה מספיק משחקי בונדסליגה, שלשום ראיתי את באיירן מול ורדר ברמן. אין פה שום סובייקטיביות, ניתוח על סמך יכולת. להמן לא גמר שום סוס, להבדיל מקאן שיכול לפרוש לדוק, להמן עדיין יכול לשחק ברמות הגבוהות ביותר.

    ד"ש לאחמדינג'ד.
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    טל, אתה לבד ובודד בעניין קאן. אפילו לירן הסובייקטיבי שונא באיירן אומר שקאן בכושר מדהים ולהמאן בכושר רע. שלא נדבר על אנשי המקצוע ועל התקשורת שבכלל מבקרים אותו.

    בזבוז של זמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/2/08
  12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    אל תכניס לי מילים לפה, להמאן היה רע נגד אוסטריה, לא בשאר המשחקים.
    וקאן אכן נהדר השנה.
     
  13. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבוי לנו אם היינו צריכים להסתמך על אנשי התקשורת, שתמיד מנסים לייצר,ספינים,ספקולציות ותככים, כי זה המכנה המשותף הנמוך ביותר שמדבר אל הקהל הגדול ביותר = רייטינג. מה שאתה לא מבין ושוכח הוא שאני מאז ומתמיד אוהד באיירן, כך שאם אני אומר משהו על אוליבר קאן, אני לא שולף מהשרוול.

    ד"ש לדג'אגה.
     
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    שום ספינים. האחד ניהיה זבל השני בכושר שיא. לא צריך להיות איש תקשורת בשביל זה וגם לא גאון הדור.

    כל שצריך זה טיפה להפטר מהסובייקטיביות טל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  15. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ספר זאת לנדב, שטען שלהמן היה גרוע בכל המשחקים ששיחק השנה. אח"כ הוא מדבר על אנשים שלא רואים ועוקבים... כנראה שהוא בעצמו לא ראה את להמן בכל המשחקים של גרמניה במוקדמות היורו, ומנסה בכח עם זכוכית מגדלת לחפש כל טעות של להמן, העיקר להצדיק את תיאוריית הקאן.