ארתור תעצור! הקדמתי אותך: "השער היפה ביותר של ראול ואחד הגדולים ביותר בתולדות המשחק... בלה, בלה, בלה. ארתור, בלה, בלה, בלה." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
אז עוד יותר גרוע, בגלל מוצאו הוא לא ישאר בברסה, זה שהוא קטלוני לא ישאיר אותו בברסה, שיחררנו מספיק קטלונים, מה הוא שונה בידיוק מהם? הם היו אף יותר טובים. שמח?
סביליה: פאלופ אלבס,אסקודה,דראגו',אדריאנו פולסן,קייטה,קאפל,נבאס קאנוטה,ל.פביאנו ברצלונה: ואלדס אולגר,תוראם,מיליטו,אבידל אדמילסון צ'אבי אינייסטה מסי הנרי דוס סאנטוס הרכב בהחלט מעניין,שיכול ליצור משהו.עם אולגר,תוראם ואדמילסון בהרכב,זה בהחלט סיכון משהו.
סביליה - ברצלונה: ההרכבים מנולו חימנז מעלה כצפוי הרכב של שני חלוצים: פרדי קאנוטה בהרכב לצידו של לואיס פביאנו. חסוס נאבאס חוזר להרכב גם הוא. דראגוטינוביץ ששיחק כמגן שמאלי במחזורים האחרונים, פותח כבלם לצידו של אסקודה מה שמעביר את אדריאנו הברזילאי לעמדת המגן השמאלי. רייקארד מפתיע כאשר מספסל את גודיונסן ומארקז. אינייסטה יישחק במרכז עם צ'אבי ואדמליסון ובאגף שמאל יישחק ג'ובאני דוס-סאנטוס. רונאלדיניו על הספסל כמובן. סביליה: פאלופ; אלבס, אסקודה, דראגוטינוביץ, אדריאנו; פאולסן, קייטה, נאבאס, קאפל; פביאנו וקאנוטה ברצלונה: וואלדז; אולגר, תורהאם, מיליטו, אבידל; אדמילסון, צ'אבי, אינייסטה; ג'ובאני דוס-סאנטוס, מסי והנרי שאר משחקי היום: במשחק התחתית בין דפורטיבו לחטאפה הייתה חלוקת נקודות. 2 דקות למחצית הראשונה כבש הבלם מאריו שער עצמי ודפור עלתה להיתרון. חטאפה השוותה מרגלו של אוצ'ה הניגרי, שנכנס בדקה ה-61 והשווה כעבור 7 דקות. מורסיה הצליחה להפריע לויאריאל, עד לדקה ה-93, אז כבש גיז'רמו פראנקו שפתח בהרכב, את שער הניצחון. ניהאט שפתח על הספסל החליף את ג'וזפה רוסי(63) וגם פירס עלה מהספסל על מנת לעזור לפלגריני, כאשר החליף את קאסורלה עשר דקות לסיום.
יפה, אמרת בעצמך. שיחררתם קטלונים וכאלה יותר טובים, אז כנראה שהיכולת שלו לא הגורם שמשאיר אותו בקבוצה. ד"א, סביליה צריכה להודות לה' שנתן לקאפל רגליים עקומות, אין עוד אף שחקן בעולם שמסוגל להוציא הרבה בכזאת שלמות כשהוא רץ בכיוון אחר ועם הגוף נוטה לכיוון שלישי. בכלל, הכדורגל היום שייך לכל מני מוזרויות של הטבע, מסי מהצד השני מציג זריזות לא אנושית בכלל שמשום מה לא נפגמת גם אחרי פציעות רציניות.
אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה, שיחררנו שחקנים מסיבות מיקצועיות וכספיות, ושחקנים שרצו ללכת. לואיס גרסיה היה שחקן ענק, ועדיין שיחררנו אותו לליברפול כי הרווחנו עליו כסף טוב והוא מצידו רצה לעבור. בשורה התחתונה שיחררנו שחקנים כי הם רצו לעבור וגם כי לא היינו צריכים אותם, עובדה שאחרי שלואיס גרסיה הלך ג'ולי הגיע וסיפק את הסחורה. באמת שזה כבר נהפך לבדיחה עלובה ומאוסה-אתה\ם רוצה\ים לחשוב שהוא נשאר בגלל סיבות לא מיקצועיות-whatever, הוויכוח הזה כבר לא לרמתי ולא לרמת תינוק בן יומיים. אם ככה מתנהלת ברסה היא לא הייתה אלופת אירופה ואלופת ספרד פעמיים. בנוגע למחצית הראשונה-דבר אחד קודם כל, לפני הכל, כמה פעמים אמרתי להיזהר מקאפל!? אני מרגיש כמו מורה שאומרת "לא לא לא" ואף אחד לא מקשיב. פשוט שחקן מדהים, אמרתי שאין מגן שמסוגל עליו, וגם אוליגר בינתיים לא מראה יכולת מי יודע מה. לפחות יש תירוץ, הוא לא שיחק 3 חודשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx דני אלבס ממשיך לעשות חורים, אבל יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו-הוא חכם. מיליטו עלה לכדור נייח, הוא ראה שחסר שחקן, השוער הוציא לו כדור-בום ישר לקאנוטה לרגל. פשוט ענק. עם זאת, חוץ מבעיטות חופשיות שואלדס לקח הוא לא עשה הרבה. מה הוא כן עשה? או יותר נכון מה אבידאל עשה שסילביניו לא היה עושה. אז בואו נתחיל...איניסטה שומר על אלבס בחלק ההגנתי, לאלבס הכדורים בורחים, אבידאל נשאר על נאבאס. הכל טוב ויפה. פעם אחת, פעם אחת אבידאל הראה עד כמה המוח שלו קטן, יצא לאלבס כאשר איניסטה כבר עליו. אם הוא היה מחכה עוד טיפה שוב לאלבס היה פיק בברכיים והכדור היה חוזר עלינו, אבל הצרפתי הזה היה חייב להראות איזה מונגולואיד הוא ולצאת עליו, ולהשאיר את חסוס נאבאס לבד, שמקבל כדור של "גאון בשקל" מאלבס, ומוסר בשקט לקאפל שיחגוג כמו מטורף. שתי שחקנים של סיבליה מול שער ריק, איך?! הגנה ביזיונית, האשם הוא יחיד-ריקארד. הפיתרון הוא גם יחיד-מארקז. אם הוא היה טיפה חכם הוא היה נותן לו לשחק מההתחלה בתור קש"א. צ'אבי כזה אדיש שזה הורג אותי, בימיוחד בחלק ההגנתי. לפחות מול אוססונה האדישות הייתה טובה, הפעם זה פשוט מוציא אותי מכלי! איניסטה לא יוזם מספיק, כנ"ל מסי. הנרי עשה פעולה יפה על אלבס ומשם נאדה. כמה מילים טובות-ג'יו עם חילוצי כדור מעולים. ואלדס אלוהי!
כל מה שאני מנסה להגיד זה שאולגר שחקן כושל שהרבה מתחת לרמתה של ברצלונה ואפילו מתחת לרמת הספסל שלה, הוא לא יותר טוב מראול בראבו או מחיה שצחקו עליהם במשך שנים. תמיד חשבתי שהסיבה לכך שהוא משחק בברצלונה היא שהוא שחקן בית, עכשיו מסתבר שגם זה לא אז בכלל אני לא מבין למה, כנראה בגלל הדעות שלו או בגלל שהוא תפס את לאפורטה בוגד באשתו עם ראייקרד...
הבן אדם מגן על אולגר ויורד על דני אלבס, נכון שעם היו אומרים לך אלבס או אולגר הית בוחר באולגר? דייגו קאפל חוויה של כדורגל. איזה כשרון. לא, למה רייקרד? הרי למאמן אין השפעה על המשחק, הכל זה השחקנים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
או 5,או 8,או 6. סביר שהאפשרות השנייה תהיה,אבל הכל יכול לקרות. רק אני חושב שמארקס/צ'אבי היו צריכים לבעוט את הבעיטות חופשיות האחרונות?
היום? לא, הייתי בוחר באלבס. יותר מזה אני אגיד לך, אם אוליגר ימשיך ככה-בסוף העונה הוא בישבילי הראשון שהייתי שם בסל הזריקות. קאפל מדהים, תמשיכו להגיד שהוא "רק" נכנס בקיר, היום הוא הראה שהוא יודע לצאת מהדלת ולא להיכנס בקיר. פשוט ילד מדהים, עשה לנו בית ספר. נ.ב ששששאבי שיהיה פה. תודה לאלוהים שנתן לנו את צ'אבי.
2 מחציות שונות לחלוטין-במחצית הראשונה בארסה לא היתה במשחק, ובשניה היא כאילו נורתה מתותח. השיוויון הגיע להם בהחלט ואף לא היה רחוק שגם היו מנצחים את המשחק.
ברצלונה היו צריכים לתקוף בחמת זעם בדקות הסיום, ועל אחת כמה וכמה - כאשר סביליה נותרה עם עשרה שחקנים. רונאלדיניו בזבז יותר מדי זמן על התארגנות לבעיטות החופשיות, ברצלונה לא שלחו מספיק שחקנים קדימה. אני לא מכיר את השופט הספרדי ששפט את המשחק בפיחואן, אבל הוא שפט את המשחק נהדר. הוא היה קרוב לכדור, שרק על כל עבירה שבוצעה על מסי ולא השאיר את הצהובים בבית. אם כי הוא היה צריך להוסיף יותר מארבע דקות. נ.ב - נמאס לי כבר לשמוע את שגיא כהן מספר לנו שרונאלדיניו משפיע עם המשחק מבלי לגעת בכדור, כאילו הוא הקוסם הודיני.
לא יאמן, אבל דייגו קאפל רק בן 19, וזה העונה הראשונה שלו בליגה הספרדית, רק לחשוב שהוא יהיה עוד יותר טוב בעונה כמה שנים, איזה יכולת יש לשחקן המדהים הזה, מהירות, שליטה בכדור, היכולת החזקה שלו בכדור מדהימה, לבן אדם אי אפשר להוציא כדור מהרגל(מזכיר את מסי בסגנון משחק), כול הכבוד למנולו חיימנז שהאמין בו ונותן לו מקום בהרכב, קאפל מחזיר לו בריבית כפולה. אני עם ירדן, כרגע קאפל יותר מרשים אותי מבוז'אן. היה משחק מצויין, ברמה גבוהה מאוד, מחצית ראשונה סביליה פריארית הית צריכה להוביל3-0 לפחות, מחצית שנייה כולה ברצלונה.