מחזור הפרמיירליג הקרוב יתחיל כמו תמיד בשבת, אבל מרבית תשומת הלב הציבורית תתמקד במשחקים של ימי ראשון ושני, אז ישחקו קבוצות הצמרת. בצהרי יום א' המשחק המרכזי של המחזור, הדרבי של מנצ'סטר באולד טראפורד, שאמור להיות חם מתמיד וטעון, בעיקר לאור מיקומו הרגיש בלוח השנה הסמוך לאסון מינכן. מאוחר יותר באותו יום משחק שהפך ליריבות של ממש בעידן מוריניו, ליברפול של ראפה נגד צ'לסי של אבריימל'ה, שחייבת לנצח כדי לשמור על פער סביר מהפיסגה. המוליכה ארסנל תשחק ביום שני בבית מול בלקבורן, שעושה לה צרות רבות בשנים האחרונות. למרות ש-3 הגדולות מארחות את המשחקים באף אחד מהם לא צפוי להיות טיול קליל... משחקי המחזור: שבת: אסטון וילה-ניוקאסל (14:45) בולטון-פורטסמות' (17:00) אברטון-רדינג (17:00) דרבי קאונטי-טוטנהאם (17:00) מידלסברו-פולהאם (17:00) סנדרלנד-וויגאן (17:00) ווסטהאם-בירמינגהאם (17:00) ראשון: מנצ'סטר יונייטד-מנצ'סטר סיטי (15:30) צ'לסי-ליברפול (18:00) שני: ארסנל-בלקבורן (22:00) :aaa12:
מחזור מעניין נוסף בליגה הטובה בעולם. המשחקים המרכזיים כמובן מחר, היונייטד וצ'לסי כמובן פייבוריטיות אבל אי אפשר לשלול תוצאות אחרות במשחקים האלה. אחד המשחקים הטובים של ארסנל שנה שעברה בליגה בבית היה נגד בלקבורן, עם תוצאת טניס של 6:2.
מחזור ענק מצפה לנו בליגה הכי טובה בעולם, המשחקים המרכזיים יהיו הדרבי של מנצ'סטר וכמובן צ'לסי ליברפול בסטמפורד ברידג'. צ'לסי-ליברפול: שתי הקבוצות מגיעות למשחק חשוב ביותר לשניהם גכשמעבר ליריבות, שתי הקבוצות חייבות להשיג את שלושת הנקודות, כל אחת מסיבותיה שלה. פרננדו טורס, שנפצע במשחק הידידות של ספרד מול צרפת, לא ישחק מה שיעזור מאוד להגנה של צ'לסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx . הדרבי של מנצ'סטר צפוי להיות חם מהרגיל בעקבות קיומו קרוב ליום השנה של אסון מינכן. יוניטד תבוא כפיבורטית למשחק, אבל הכול יכול לקרות.
צ'לסי חייבת ניצחון כדאי לא לאבד את ארסנל ומנצ'סטר. מצד שני גם ליברפול חייבת ניצחון. חדשות טובות לצ'לסי חוף השנהב סיימה את דרכה באליפות אפריקה ודרוגבה וקאלו חוזרים.
באשר למשחק בין צ'לסי לליברפול, בעייני - זה המפגש המסקרן ביותר של המחזור, כאשר המשחק מהווה אבן פינה עבור ה"תחת". עד כה ה"תחת" הצליח יפה במשחקי הליגה, אך הוא נכשל מול ונגר ופרגוסון. הוא אומנם כבר ניצח את בניטז, אך זה היה במשחקי גביע הליגה. האוהדים של צ'לסי רוצים לראות גם ניצחונות על הגדולות. באשר לדרבי של מנצ'סטר, כל תוצאה מלבד ניצחון של היונייטד תהא הפתעה גדולה. אריקסון חייב לשחק מבוקר יותר ב"אולד טרפורד". אי-אפשר לבוא ל"אולד טרפורד" ולשחק כאילו אתה משחק נגד דרבי קאונטי (ראינו את הארי רדנאפ מגיע ל"אולד טראפורד" ומשחק פתוח מדי, ולכן גם הניצחון של היונייטד לא היה מוטל בספק לאורך כל 90 הדקות). אריקסון חייב לצופף את מרכז השדה, לכסח את רונאלדו בהזדמנות הראשונה (גם אם זה יעלה לקבוצתו בצהובים) ולא לשלוח יותר מדי שחקנים קדימה (להוציא מצבים נייחים), שאחרת אני לא רואה אותו יוצא עם משהו מהמשחק הזה.
המשחקים של צ'לסי וליברפול והיונייטד נגד הסיטי, משודרים באותה שעה? מקווה שלא, אם כן אני אצפה בדרבי. הרבה יותר מעניין. ד"א, יש מישהו שעושה כאן סיכום ליגה אנגלית בתום המחזור? כי אם לא אני אשמח לעשות...
כן הא, כי הרי וילה בוילה פארק היא הזונה של הליגה, מחלקת נקודות לכולן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
את וילה ? בוילה פארק ? זה משחק שחסר להם אם הם לא מנצחים אותו ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לצערי אני חושב שיהיה משחק מאוד משעמם בסטמפורד , 0-0 או 1-1 דל אירועים נראה לי סביר ביותר . מנגד הדרבי של מנצ'סטר הולך להיות מעניין מאוד , הרבה גולים לדעתי ומותחן רציני . חבל שאני לא אצליח לראות .
דווקא וילה מגמגמת במשחקים האחרונים שלה ... אז אל תתפלא אם תהיה הפתעה למרות שעובר על ניוקאסל עונת נפל .
שליטה מוחלטת של וילה במחצית, אבל עדיין חסר לה המחץ והמהירות שאגבנלוהור מוסיף להתקפה. אשלי יאנג מספר 1 על המגרש. ההרמות שלו מזכירות לי את אלו של קינג דייויד, כל-כך מדויקות וחדות, לא הייתי מתחלף עם קאר, יאנג פשוט משגע אותו עם הזריזות והטכניקה שלו. ג'ואי בארטון ממשיך להוכיח שלמרות הכשרון שלו מקומו לא בפריימרליג. הספק נחמד יש לו במחצית - כניסה ברוטאלית ביאנג, נגיעת יד שאלוהים יודע איך היא נעלמה מעיניו של השופט ואיבודי כדור על ימין ועל שמאל במרכז הקישור, well done Joey . יחד עם בארטון יש לציין את סמית שמאכזב מאוד. אם בתקופת סם היה לא את התירוץ, שהוא לא משחק בתפקידו הטבעי, עכשיו עם קיגן אין לו שום תירוצים. סמית כאילו לא במגרש.