אום אל פאחם כנראה תקבל קבוצה גדולה אצלה בבית. אני מעריך שזו תהיה בית"ר (חזונו של לוזון) אבל כנראה שבמצב כזה המשחק יועתק. בכל זאת, מדובר בבית"ר. אום אל פאחם - סכנין יכול להיות מאוד מעניין... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
איזה יועתק ?? אין מצב כנראה שאף פעם לא היית באיצטדיון השלום ולא מכיר אותו המשחק יתקיים בא.א.פחם , אולי המשטרה תבקש לשנות כמה דברים קטנים ( אורות למשל ) אבל תכל'ס אין שום סיבה שיעתיקו את המשחק ( אם בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx )
שאלה למומחים שנמצאים פה !! בשני המשחקים האחרונים בגביע , הפועל אום אלפחם שיחקה בחוץ נגד ( אשקלון , בני-גסר ) .. האם בשיבוץ שלב הבא אנשי ההתאחדות מתחשבים בזה יענו ישבצו את א.א.פחם למשחק בית או שזה לא קשור !
זה לא יהיה פייר אם נשחק בחוץ במשחק הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ואני חושב שאין קשר לזה...כי הבתיות נקבעת לפי ההגרלה..
יועתק ???? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx שתדע לך.. מגרש א.א.פחם נחשב לטובים ביותר.. והוא מכיל בערך 15000 מקומות.. מה שחסר לו כסאות ונרות למשחקי ערב.. ודבר על זה היו"ר עאדל אדיב..ואמר : " אם נקבל אחת מהקבוצות הבאות : 1- בית"ר י-ם 2- מכבי חיפה 3- בני סכנין תוך שבועיים הכסאות והנרות יהיו מוכנים לחגיגה ענקית ב.א.פחם "
איזה כיף. נותנים לנו לדעת בחינם מי משחק מול מי, אבל על המשחקים עצמם נצטרך לשלם לספורט 5+לייב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
ושתי התלאביביות לא נחשבות? בכל זאת, קבוצות שיהיה מעניין לראות גם אותן שם... לגבי סכנין, באמת הולכת להיות חגיגה... של הסדרנים וכוחות המשטרה. יאללה מכות.
:aaa025: חחח..מכות האא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx הקהל של סכנין הם עצמם של א.א.פחם.. לכן בכל שער שיוכבש..אתה תראה את השמחה לשני הצדדים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx כן כן כך זה יתנהל אצלנו... הקהל שלנו ידוע בתרבות שלו.. קהל לתפארת .... יללה פחמי... יללה סכנין !! :aaa025:
כמה רעש עשיתם מהסיכויים של אום אל פאחם לקבל קבוצה גדולה ואם זה יתקיים בבית. יאללה רק בשביל הפרנציפ אני הולך על זה שיקבלו את אסי גלבוע/חדרה. אגב אסי גלבוע, מה אלכסיס ויינשין מחפש שם?
שיחיו הקנאים ויסבלו .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx אין מילים אחרות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx
חלילה מקנא, להיפך. הייתי שמח לארח עם אום אל פאחם בשכונה עם שמשון. מצד שני אם איך ששיחקנו אתמול.. אולי בכל זאת אני אתן לכם לארח את סכנין. אני חושב שהדיון על המגרש הביתי של אום אל פאחם הוא מוגזם ומיותר. כי אם מרמורק אירחה במגרש חנייה את הפועל ת"א בעונה החולפת אז אום אל פאחם יכולה לארח כל קבוצה במגרשה הביתי, במידה ותזכה ביתרון הביתיות בהגרלה.
חח לא יאומן מה שחדרה עושה ועוד המהפך בתוספת הזמן, בכל מקרה אני מקווה שנקבל קב' מליגה לאומית/על ונשחק בבית, חוויה תהיה במיוחד כשאני בסגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx