הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. YANIROSH Member

    הצטרף ב:
    ‏22/3/06
    הודעות:
    151
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חשוב מאוד לנצח מחר את צפון אירלנד! אם בעזרת- השם ננצח את צפון אירלד נהיה חזק מאוד בתמונת ההעפלה מאחד משני המקומות הראשונים בבית.
     
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,422
    לייקים שהתקבלו:
    4,972
    מין:
    זכר
    גיא לוי ממשיך עם המסורת וגם הפעם הוא מעלה את ההרכה ההזוי ביותר שהוא יכול:
    הרכב הנבחרת: אוהד לויטה, יובל שפונגין, שי מימון, ניצן דמארי, אורי שטרית, בירם כיאל, אלמוג כהן, ליאור ז'אן, ביבראס נאתכו, בן סהר, איתי שכטר.

    לוי פתח עם 4 שחקני קישור שהם קשרים אחוריים, עם סהר שלא שיחק חודשיים, ועל הספסל בוזגלו, השחקן הישראלי הטוב יותר שלנו. כמובן שגם עזריאל, מחוץ לסגל.
    תהיה בריא, גיא, תהיה בריא.

    וכמובן הקהל? 500 צופים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/2/08
  3. שגיא Guest

    גם לי לא ברור הקישור הזה...אמנם כל אחד מהארבעה הוא לוחם, אבל בלי שחקן מספיק יצירתי במרכז המגרש זה בעייתי.
     
  4. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    בירם כיאל ונאתכו אני מניח הקשרים המרכזיים ואלמוג כהן וז'אן האחוריים... בהחלט קצת הזוי. היה עדיף לוותר לדעתי על נאתכו בשביל בוזגלו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/2/08
  5. חל יל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/11/07
    הודעות:
    558
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מזל שלא באתי לזבל הזה - עוד שקלתי ללכת לפני שעתיים...
    נתחיל בחרפת הקהל, התאחדות בושה.במקום לעשות חינם כמו שהיה מול גרמניה ומילאו את כל 1-4 מעדיפים לקחת כסף. מי ציפה שיהיו פה יותר מ200 איש?
    לגבי הנבחרת, ככ גרועים, גיא לוי מאמן 0 אני אומר את זה כבר מלפני היורו, פחדן
    העיקר מדברים פה על הפרש שערים בוא ננצח 1-0 בפוקס ונקווה לחסדיי לוקסמבורג
    ביזיון!
     
  6. LiranSH Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    444
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גיא לוי כזה מטומטם.
     
  7. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    איזה פאדיחות שכטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
     
  8. McHaifa Member

    הצטרף ב:
    ‏6/10/07
    הודעות:
    29
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שערררר
    עכשיוו 2-1
    עידן סרור כבש..
     
  9. חל יל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/11/07
    הודעות:
    558
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה פוקס
    העדפתי שנגמור תיקו ושלוי יעוף כבר
    עכשיו הוא יגיד אופי וכמה אנחנו טובים
    כ''כ לא מגיע לנו. אין עתיד!
     
  10. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חוליית קישור שלא ממש מובנת לי. 4 קשרים אחוריים\50\50 על הקישור, ללא קיצוניים.

    אחרי משחק מאוד חלש, לא מסודר, בלי הרבה תנועה בהתקפה ובעיקר בלבול גדול, למזלנו הגדול ניצחנו וזה מה שחשוב. נקווה שגיא לוי יפיק את הלקחים, ולהבא נשפר את היכולת. ניצחנו בהרבה מזל, זה לא יעמוד לרשתונו בפעמיים הבאות.
     
  11. C.F.C Member

    הצטרף ב:
    ‏7/2/08
    הודעות:
    435
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ניצחון דרמטי עם הרבה מזל של הנבחרת הצעירה. משחק גרוע, חוסר סדר, הרכבים לא מובנים (מאור בוזגלו לא בהרכב WTF?!), אבל בכל זאת ניצחנו. אני כבר מתחיל לשמוע את כל הקלישאות החבוטות והנצחיות על אופי.
     
  12. a.m Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/06
    הודעות:
    1,289
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הציון שלי לגיא לוי היום - חלש מאוד.
    קודם כל, הוא מוותר על אחד השחקנים המובילים ביותר בליגה שלנו העונה ומשחק עם 4 קשרים אחוריים מול נבחרת, שעם כל הכבוד לה, היינו צריכים לתת להם רביעיה. אחר כך, בשביל להכניס את בוזגלו, הוא מוותר על כיאל שהיה היחיד מרביעיית הקישור שעוד עשה משהו על המגרש, לדעתי ליאור ז'אן היה צריך למצוא את עצמו בחוץ ולא כיאל. שפונגין ושטרית היו חלשים כל כך, לשניהם יש מזל גדול שפשוט אין טובים יותר מהם, אז נכון, קוזוקין החליף את שטרית והיה לא רע, אבל שטרית מקבל עדיפות קודם כל בגלל שיש לו יותר ניסיון וגם בגלל שקוזוקין לא מגן שמאלי טבעי, אלא בלם, זה שהוא יכול לשחק גם באגף זה משהו אחר, אבל תמיד מגן טבעי יהיה עדיף.
     
  13. 13.11.1997 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/1/08
    הודעות:
    1,087
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל הכבוד. ניצחון חשוב בדרך ליורו 2009. צריך לזכור שזה אמנם נצחון דרמטי אבל איתי שכטר החטיא פנדל. ישראל מדורגת כרגע במקום השלישי עם 7 נקודות אחרי 4 משחקים.
     
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,132
    לייקים שהתקבלו:
    8,476
    מישהו פה אמר שאין עתיד והיום דווקא אולי ראינו את הסימן לבדיוק להיפך.
    גיא לוי עשה הכל כמעט כדי שהנבחרת לא תנצח ולמרות גיא לוי הנבחרת איכשהו בסוף הצליחה לגרד ניצחון. לא ראיתי את כל המשחק ראיתי רק את ה-20 דקות האחרונות ומה שהכי הפתיע אותי זה איך מאמן שרוצה לנצח מוציא את בן סהר ומכניס את עידן סרור רגע אחרי שחטפת שער שוויון בדקה ה-80 ומשהו? אז נכון הוא הבקיע שער ניצחון אבל זה בכלל לא קשור, האופי של המשחק אחרי חטיפת השוויון היה אמור להיות יותר התקפי ולא יותר הגנתי.

    אגב מה מקום שני נותן לנו? פלייאוף?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/2/08
  15. חל יל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/11/07
    הודעות:
    558
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שומדבר לא נותן בקצב הזה
    עכשיו צריך לנצח 5-0 את מודלובה חדש הבא כדי להיות אחת מ5 סגניות טובות, ולא - לא ננצח בגרמניה ונהיה מקום 1
     
מצב נושא:
הנושא נעול.