קודם כל בנוגע למשחק מול צסק"א: היה נחמד לראות את בית"ר מנצחת וגורמת לארקדי ולאוהדים לחייך, מה שאני לוקח מהמשחק זה לא את הניצחון אלא את היכולת של חן עזריאל וטוטו תמוז שלטעמי היו טובים בדקות שהם שיחקו והם מראים שמה שגרם לבית"ר לא לנצח 2 משחקים זה לא החיסרון של ברק יצחקי אלא ירידה מסויימת לאחר הפגרה. בנושא של קאלה: הוא שוער מעולה, אחד הטובים בארץ ואף אחד לא יכול לקחת ממנו את זה, לליגה שלנו הוא שוער הרבה יותר ממספיק עבור בית"ר, הבעיה שלו היא שהוא לא ממש יציב ולכן בית"ר צריכה שוער יותר יציב ממנו ורצוי זר, למרות שלא הייתי מתנגד להבאתו של אוהד כהן שגם במשחק ב"טדי" הוכיח עד כמה הוא שוער גדול עם שישה-שבעה הצלות שלא כל שוער לוקח. בעניין יואב זיו: שיעזוב לקופנהאגן, שיישאר זה ממש לא מזיז לי, רק שיסגרו את זה מהר לכאן או לכאן כי לא יכול להיות שהוא יתפוס אותנו בביצים כאילו שהוא שחקן בלי תחליף, הוא כן שחקן עם תחליף: גם קוז'וקין, גם אמסלם וגם שי חדד יכולים למלא את החלל שלו בצורה טובה מאוד עד סוף השנה ואולי גם בשנים הבאות, הוא עדיין אל שחקן שנמצא ברמה מעל הליגה כמו ברק יצחקי, הוא בסה"כ עוד שחקן בינוני שתפס גל על הכסף של ארקדי ואהבת הקהל שלאט לאט חולפת לה בגלל כל התרגילים האלה.
נכון, הנצחונות באים בקלות, בגלל שפערי האיכות שלנו על האחרות משחקות תפקיד ראשי. אני לא אגיד לך שאני מהאוהדים המפונקים ששומעים את התקציב הענקי של ביתר ומתחילים לצפות לשביעיות מזחור אחר מחזור. לא, בכלל לא. אבל, עם ליגה שכזאת, שהתחרויות שואפת ל-0, אני מצפה מהקבוצה ליכולת קבוצתית קצת יותר טובה מהיכולת הנוכחית. הכל טוב ויפה, אנחנו בדרך לאליפות שנייה ברציפות וכמו שאמרת, הכל דופק כמו שעון. מה שחסר, זה הגרוש ללירה- ההברקה. ביתר מנצחת, בלי הרבה מאמץ, אבל לא מבריקה. מילא, הליגה הייתה צמודה, אז כבר לא אכפת לך ממש היכולת. כל 3 נקודות שוות מיליון דולר בזמן שקבוצות מלמטה לוחצות אותך. אבל זה לא ככה ולמרות הכל, ביתר חסרת ברק. בינתיים, יש שיפור די ניקר ביכולתינו בשבועים האחרונים. נקווה שנגלה עיקביות בעניין.
בית"ר לא התאמנה בגלל שלג כבד בבית וגן, הקבוצה צפויה לחזור להתאמן מחר לקראת המשחק מול מכבי ת"א. אלברמן בספק.
זה לא בגלל שגל אלברמן לא שיחק כמו שזה בגלל שסוף סוף מיכאל זנדברג התחיל לרוץ על הדשא ואבירם ברוכיאן סוף סוף קיבל משום הוראה לשחק כשחקן חופשי ולא כקשר ימני שחורש את האגף. דבר אחד בטוח: לחיפה אנחנו צריכים את גל.
הפציעה הזאת של אלברמן פותרת לשום את הבעיות בנוגע לחולית הקישור. הרי להחליף את ברוכיאן, שנמצא בכושר נהדר, יהיה מטופש, מה גם שהאוהדים לא יראו זאת בעין יפה, ובואטנג ועידן טל הם פרות קדושות אצל שום (הראשון בצדק, השני לא). חבל לי לראות את הנסיגה הזאת במעמד של אלברמן בחודש האחרון. חיים יכול לרדת עליו כמה שהוא רוצה, אבל אלברמן הוא מהשחקנים הטובים בארץ. העבודה הנהדרת שהוא עושה בקישור האחורי, התיקולים המדויקים והאלגנטיים ובשנה האחרונה הוא גם למד להצטרף לא מעט להתקפה וזה מתבטא בשערים - אחד השחקנים שאני יותר מעריך ואוהב בארץ. רק חבל ששום פחדן ומנסה להצדיק את הכסף ששילם על עידן טל, ומוציא את מי שהכי נוח לו להוציא.
עצוב שרואים באלברמן האיש שגורם לבית"ר להיות הגנתית. בכלל עצוב איך מגבילים אותו לתפקיד הקשר האחורי כשהוא יכול לתרום להתקפה לא פחות מאף שחקן בסגל.
מי שרוצה לשחק הגנתי, יותר נכון בונקריסטי, עם שלושה קשרים אחוריים, יש לו בעיה, לי אין. טוב שברוכיאן בהרכב, ובשני המשחקים האחרונים הוא מוכיח את עצמו. ההרכב הנוכחי יהיה טוב גם נגד חיפה, אין שום סיבה לשחק נגדם עם 3 קשרים הגנתיים. זהו, מחר, עוד 24 שעות, נסגר חלון ההעברות, החרטטנים ילכו לישון עד הקיץ, ולארזי יהיו פחות זיוני שכל. ויואב? "שחקן נשמה"...פחחחח...."סמל"...."מלך".... :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
שום פחדן על בואטנג ומיכאל זנדברג לא על עידן טל, כי טל נותן משחקים טובים מאוד, הוא משקיע מעצמו 200 אחוז, הוא עושה התקפה והגנה כאחד, נכון שהוא לא אדיר אבל הוא בהרבה יותר טוב מדרק בואטנג שלא עושה כלום ורק מזלזל, אם כבר טענות לשום בנוגע לחוליית הקישור המרכזי זה על העובדה שבואטנג זורק זין והוא בהרכב, למרות שמול פ"ת ומול שחטאר וצסק"א הוא דיי חזר לעצמו כך שאני הייתי מוציא את מיכאל זנדברג מההרכב למרות שמול פ"ת גם הוא השתפר.
לא בטוח לפי דעתי בית"ר ניראית יותר משוחררת בלי שלושה קשרים אחוריים, מספיק שניים(אחד אחורי קלאסי ,ואחד 50/50) . יותר מכול ראינו את בית"ר לוחצת וראינו את בית"ר עושה המון מתפרצות ,במיוחד מהאגף של זנדברג, שהיה פעיל מאוד במשחק הקודם. בכל מקרה אני חושב שלא הייתי מוציא את ברוכיאן או את אחד החלוצים תמורת אלברמן, אולי עדיף להוציא את טל או בואטנג במקום אלברמן ,זו דעתי. אני חושב שברוכיאן בזמן האחרון מקבל חופש להכנס גם לאמצע מאגף ימין, וזה דבר מעולה שעשה שום לשחקן, אנו רואים את השינוי שחל בו , עכשיו הוא יותר מורגש במשחק.
לדעתי עידן טל שחקן יותר טוב מאלברמן אבל אני עדיין חושב שההחתמה שלו הייתה מיותרת מכמה סיבות: 1. לקח לו חצי עונה לחזור לכושר. 2. התרומה שהוא נותן היא מעט יותר גדולה ממה שאלברמן יכול לתת ולכן הוא לא שמצדיק את ה600 אלך דולר שהוא מרוויח. 3. אלברמן שחקן צעיר (24) שיכול להפוך לשחקן יותר טוב מעידן טל בסופו של דבר. לעומת זאת עידן טל כבר מבוגר (32) ואי אפשר לבנות עליו לעתיד. בכסף שהוא מקבל יכולנו להחתים שחקן ברמה של בואטנג רק על עמדה אחרת. בכל מקרה, אם יש לנו את טל, אלברמן ובואטנג אני מעדיף שנפתח עם טל ובואטנג כי הם טובים יותר.
עידן טל אמנם חזר לכושר טוב בתקופה האחרונה אך עדיין הוא לא עונה על הדרישות והציפיות. הוא שחקן טוב ותו לא, במכבי חיפה הוא היה מצוין, בבית"ר ירושלים הוא בסדר ולא יותר מזה. גל אלברמן לא נופל ממנו בשום פרמטר, אני חושב שהוא אף עולה עליו ויגיע רחוק יותר.
שחקני בית"ר יקבלו בונוסים בעקבות הניצחון על צסק"א. היום גם נגמר חלון ההעברות - מוות לחרטטנים ! :aaarofl:
יאמר לזכותו של עידן טל, שאפילו כשלא הלך לא, הוא השתדל, השקיע ולקח אחריות. אבל עדיין לזה לא אני, ואני בטוח שגם לא שום והצוות המקציעו ציפו. במכבי חיפה עידן טל היה רמה אחת מעל הליגה הזאת,, עכשיו הוא שחקן טוב, לא יותר מזה. אני לא חושב שהוא בכושר טוב מגל אלברמן, שלפני שהוצא מההרכב היה בתקופה הטובה ביותר בקריירה שלו לטעמי. לגבי בואטנג וזנדברג אתה צודק. אבל ההבדל הוא שבואטנג קשר אחורי נטו, ואין לנו אחד כזה בסגל. ציוות של עידן טל ואלברמן הוא התקפי מידי, וזה גם יהיה לא נכון להגביל את גל אלברמן מבחינה התקפית, כי החלק הזה השתפר אצלו מאוד לאחרונה. חיים - הבנו כבר. זיו וקצב מחרטטים, ליואב אין אף הצעה, גם טוטו, שיגעת..