אם יש חיבור שיא למה הם לא יכולים להוציא במקום משחק מגעיל שמסתמך על התקפות מתפרצות, משחק כדורגל יפה שיראה למה ריאל נמצאת במקום שהיא נמצאת?
ריאל מדריד משחקת כדורגל מבריק, יעיל, נעזרת בשירותיו של השוער הטוב בעולם וכן, גם בקצת מזל, אבל המזל זה לא מה שיגרום לריאל לעמוד במרחק של 7 נק' מהמקום השני. תמשיכו להתבכיין עד מחר.
כדורגל יעיל, כן..מבריק לא... אם היה לה כדורגל גם יפה הייתי מפרגן לגמרי..אבל אין על מה.. אם תושיב מישהו שמבין בכדורגל ולא מכיר את הליגה הספרדית בכלל..לא ריאל מדריד לא ברצלונה לא כלום...והוא יראה משחק של ריאל מדריד..הוא בחיים לא ינחש שהיא מקום ראשון...
אם לא הייתי יודע שאני זה אני, הייתי אומר שפרצתי לך למשתמש וכתבתי את ההודעה הזאת. ארתור, שכח את ה"ארתור, "
תלונות על מחסור היופי במשחק תמיד מגיע מלמטה, מקבוצות עם נחיתות מעמדית. בארסה משחקת את הכדורגל הכי יפה? זה ממש עוזר לה, וזה גם ממש משנה איך משיגים אליפות, בדריבלים או בבונקר.
אני עם המדרידיסטים הפעם. ברסה אולי משחק יפה יותר(ביחס למדריד זה קל) אבל ממש לא כמו לפני שנתיים. ברסה לא משחקת כדורגל יפה, תוציאו את זה כבר מהראש,היא חכמה בבית מול קבוצת שכבר חתמו קבע מתחת לקוו האדום. ברסה משחקת כמו ריאל בזמן האחרון, הבעיה שריאל עשתה דברים פשוט יותר טובים מברסה ולכן היא במקום הראשון (אחד מהם זה לנצח אותנו בקאמפ נואו, וגם את ויאריאל בחוץ. ובכלל במשחקי חוץ.) ריאל לא רק במזל במקום הראשון, ולא רק בגלל השוער, היא פשוט יותר יעילה מיכול קבוצה בעולם כיום. בן, תמיד טענתי שזה מפגר להיסתמך על העבר, אז אנחנו ניצחנו אותם 3-0, להם יש יותר אליפויות. אם אתה הולך לעבר, על הנייר הם מפרקים אותנו. תידע ליבחור את המלחמות שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
סיכום מושלם. ע"י הודעות כמו כאלה, משאירים מדרידיסטות דעתנים כמוני בלי שום תגובה. משהו שמעטים הצליחו לעשות. ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
שטויות. גם מרבית אוהדי ריאל מאוד מאוכזבים מהיכולת. פשוט הם לא מוכנים להוריד מהאגו ולהגיד את זה מול אוהדי ברצלונה (בינם לבין עצמם ה"יעילות" הזאת לא מתקבלת בכזאת לגיטימיות).
מקצועית קשה לקלוט איך קבוצה נטולת קיצוני אמיתי, קישור מרכזי שמורכב ברוב הזמן מג'וליו בפטיסטה, התקפה שמבוססת על ברזילאי מפגר, הגנה שמייצרת חורים בקצב מסחרר, מאמן כמו שוסטר ועם דחלילים כמו מרסלו ומיצ'ל סלגאדו ששיחקו ביחד כבר מעל ל15 משחקים, מוליכה את הטבלה בגאון, תוך שהיא כבשה הכי הרבה שערים, ספגה (כמעט) הכי מעט, העבירה שיעורי כדורגל לברצלונה בקאמפ, אתלטיקו בקלדרון וולנסיה במסטאייה ושברה לא מעט שיאי ניקוד בחצי שנה האחרונה. ואולי זה בעצם היופי בקבוצה הזאת - היא כל כך טובה שאף אחד לא באמת מבין איך. זה לא אנחנו הטיפשים, זה הרוח המדרידיסטה שעושה לכולנו בית ספר.
עוד דבר, לא פעם אני שואל את עצמי האם היו לי תלונות לגבי מנצ'סטר יונייטד במידה והקבוצה הייתה משחקת כדורגל "לא יפה" , אך בו בזמן מוליכה את המקום הראשון בקול תרועה. והמסקנה מהדיונים הפנימיים האובייקטיביים ביני לבין עצמי היא שלא. בסופו של דבר, מה שמשמח אותי כאוהד הוא לראות את הקבוצה שלי מצליחה וזוכה בתארים. אם התארים הללו הושגו תוך הצגת כדורגל אטרקטיבי וסקסי, מה טוב. אם לא, לא נורא, הרי בעוד 10 שנים אף אחד לא יזכור את זה, וזה לא יגרום לי להיות פחות שמח בחגיגות האליפות. בסופו של יום, ההיסטוריה זוכרת בעיקר את התשובה לשאלה "מי זכה", בעוד שהתשובה ל"איך זכה" נותרת רק בזכרונות של מעטים. אם ניקח את המקרים הקיצוניים ביותר - אם זה הונגריה של פושקאש מול הגרמנים או אפילו יוון של רהאגל ביורו 2004 - בסופו של יום המפסידות נשארו עם הסימפטיה בלבד, בעוד המנצחות חגגו את התואר כתואר רגיל לכל דבר, אף על פי שהושג בדרך "לא יפה". האם יש כאן מישהו שישים את כספו על כך ששני הצדדים המפסידים בשני הגמרים הללו לא היה מתחלף עם המנצחים? אני בספק. בשורה התחתונה כדורגל לא יפה עם תארים תמיד עדיף על כדורגל יפה בלי תארים, ובנוסף אני משוכנע שכל אוהד ריאל כאן ובעולם מעדיף את השנתיים האחרונות על פני 4 השנים שקדמו להם.
ברור שהם מעדיפים כדורגל לא יפה עם תארים על כדורגל לא יפה בלי תארים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx. אבל ריאל של השנה היא מתחת לרמה של כדורגל לא יפה. היא פשוט קבוצה כ"כ נוראית, שאם אני אוהד שלה, אני לא מחייך היום. בקשר לזיכרון - אפשר לחשוב שאוהדי X קמים כל יום עם הטעם של אליפות 01/02..