:aaaoffto: http://www.youtube.com/watch?v=brOiiL2miFQ לא צריך סיבה מיוחדת להראות שוב פעם את החברה של מטאו פרארי.
אפשר קישור ל1-1 עם מנצ'סטר (המישחק המלא!!! לא התקציר) ולהפסד 3-1 לטורינו (המישחק המלא לא התקציר!) , אני פשוט רוצה ליבחון את אנטונס ולא הייתה לי היזדמנות! נ.ב הסגל למחר: אנטונס,אקווילני,ג'וליו סרג'יו,בריגי,קאסאטי,קורצ'י,סיסיניו,דה רוסי,דוני,אספוזיטו ,פרארי ,ז'ולי,מנסיני ,מקסס פרוטה,פיזארו ,טאדיי, ווצ'יניץ' אין את טוטי ! אבל ההפתעה הגדולה: דלה פאנה ואונל בסגל!!!!!!!!!!! שני הצעירים הכי טובים שלנו מהנוער בעמדת החלוץ (אולי חוץ מאח של דוני)!
מישהו מאוהדי רומא יכול להגיד לי מה בדיוק קורה עם אנדראולי? עדיין פצוע? לפי מה שהבנתי ז'ואן פצוע ופרארי לא כשיר ב100%, זאת הייתה יכולה להיות הזדמנות מצויינת לאנדראולי לשחק.
ג'ואן פצוע לחודש, פאנוצ'י מושעה בגלל צהובים, פרארי ואנדראולי באותו סטטוס של שחקנים שחזרו מפציעה אך לא כשירים עדיין ב100%. ספאלטי יעדיף להרכיב מחר את פרארי אך אני מאמין שבחודש הקרוב נראה סוף סוף את אנדראולי משחק.
טורינו - רומא : מחצית ראשונה http://files.filefront.com/Coppa+Torino+v+...;/fileinfo.html מחצית שניה http://files.filefront.com/Coppa+Torino+v+...;/fileinfo.html רומא - יונייטד מחצית ראשונה http://files.filefront.com/Roma+vs+ManU+1s...;/fileinfo.html מחצית שניה http://files.filefront.com/Roma+vs+ManU+2n...;/fileinfo.html
הוא מתפתח יפה מאוד במודנה מהסריה ב' http://www.youtube.com/watch?v=N0Vyb3Lf47I http://www.youtube.com/watch?v=HjhAHxwv12I&feature=related אבל עדיין מוקדם להחליט אם הוא יצליח גם ברמות הגבוהות יותר.