ריקלמה - אל תסתכל על מאיורקה מהעיניים של אתלטיקו או משהו בסגנון הזה. מיורקה לא באמת מצפים לתקוע יתד בצמרת הגבוהה, והם לא ייראו באי הצלחה כזו כישלון. אין ספק שיש לה מה לחזק - אבל אי אפשר היה לצפות ממאיורקה לבנות תלכיד טוב יותר לקראת העונה. אני מקווה שבעונה הבאה הם אפילו ישתפרו.
ג'ינגה- מנאזנו בנה העונה סגל מרשים ואולי הטוב ביותר שלנו מאז תחילת המילניום. אני מציע לך להעיף מבט בסגל ולהגיד לי אם הוא נופל מזה של רוב קבוצות הצמרת..זה לא שזה יהיה כשלון עצום אם לא נגיע לאירופה, אבל הדברים ברורים מאד-הסגל הזה שווה לפחות מקום בגביע אופ"א.
הסגל של ברצלונה, ריאל מדריד, ולנסיה, אתלטיקו, סביליה, סארגוסה, אספניול, ו-ויאריאל טוב יותר משל מאיורקה, זה מספיק רק למקום 8.
לדעתי הסגל של סראגוסה לא יותר טוב משלנו ויש גם את רסינג שנמצאת למעלה הרבה בזכות המאמן שלה. בקיצור אם נגיע לאופ"א העונה זה יהיה הישג נהדר.
אני יודע שיש לכם סגל מצוין. אבל ריקלמה1 אמר דברים בסגנון הזה: שזה בעצם איך שקבוצה עם שאיפות של אתלטיקו צריכה להסתכל על המצב ולא מאיורקה.
אחרי שבמשחק הליגה האחרון היה לסביליה חלוץ אחד בסגל , היום למשחק בקאמפ נואו יש לה קצת יותר. חימנז לוקח איתו 17 שחקנים לקאמפ נואו כאשר הוא יצטרך לנפות שחקן אחד בינתיים מי שנראה שינופה זה יהיה פביאנו שבספק בגלל פציעה קלה אבל סביר להניח שיתנו לו איזה זריקה או שניים כדי שישחק. הסגל של סביליה: וארגס, דה סנקטיס; אדריאנו, לולו, דראגוטינוביץ', דני אלבס, מוסקרה רנאטו, דודה, מארטי, פאולסן,דייגו קאפל, חסוס נאבאס צ'באנטון, קרז'אקוב, אלפארו, לואיס פביאנו אצל ברצלונה רק שלושה שחקנים התקפיים בסגל למשחק ולא נופתע לראות את אינייסטה פותח בעמדת הקיצוני במקום דוס סאנטוס/בוז'אן במיוחד כאשר דקו חוזר לסגל . הסגל של ברצלונהה: ואלדז, אוייר; פויול, מיליטו, תוראם, מארקז,אבידאל, זמברוטה, סילביניו; צ'אבי, אינייסטה, גודיונסן, דקו; הנרי, בוז'אן,ג'ובאני דוס סנטוס;
פשוט מאוד-להיזהר מקאפל. הילד הזה יודע לשחק, הוא גרם גם לראמוס וגם לגראי לקלף בננות ביציע, רק שלא יעשה אותו דבר לפויול ושחס וחלילה לא יכבוש לנו גול. ועוד לחשוב שגם הוא, גם הילד הזה היה שלנו ושיחק במחלקת הנוער של ברסה בעבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
דייגו קאפל הוא תוצרת מחלקת הנוער המשובכת ביותר בספרד, של סביליה. מאיפה הבאת אתזה שהוא היה בברצלונה בעברו?
מאיפה אתה הבאת את זה שהוא גדל בסביליה? הוא היה בברצלונה בהתחלה. --------------------------- אני דווקא מתעקש על זה שנראה את HBG מקדימה.הנרי ג'יו ובוז'אן ביחד זה דבר גדול שיכול להניב דברים,ניסון+כישרון,זה דבר נהדר. הייתי פותח עם IMX בקישור,כשאני בעד שגודיונסן יחליף דווקא את אבידל(אבל זה לא יקרה,כי רייקארד לא רוצה את זאמבו בשמאל),ומארקס יחזור אחורה. בהגנה ZPMA.
משנת 2003, זאת אומרת מגיל 16 הוא משחק בסביליה אתלטיקו, קבוצת המשנה של סביליה, מה שהיה בגילאים יותר מוקדמים זה לא מעניין אותי, הוא גדל בסביליה, בכל רעיון הוא מכריז שהוא סביליאני בנשמה, ביחד עם אנטוניו רייס, חסוס נאבס, קאפל, סרחיו ראמוס, לסביליה יש את המלקחת נוער הטובה ביותר בספרד, ביחד עם ריאל מדריד וברצלונה.
א.אם כולם עוזבים,אז זה לא שווה הרבה. ב.אילו שחקנים מדריד הוציאו בשנים האחרונות שהם באמת שחקנים? ב.ברצלונה וסביליה.המחלקות הכי טובות.
עם 16 שחקנים בלבד - ריאל מדריד תארח את מאיורקה בגומלין שמינית גמר גביע המלך. איקר קסיאס, המצטיין של ריאל מדריד במשחקים האחרונים יקבל את המנוחה שלו כשדודק וקודינה יתחרו על המקום בהרכב. כלקח המשחק בשבוע שעבר, שוסטר מאפשר לראול מנוחה. מלבד ראול וקסיאס גם דיארה שבאליפות אפריקה והפצועים - באלבואה, היינצה, מצלדר רובן, סולדאדו והפצוע הטרי פפה. דודק וקודינה. סלגאדו, קנאברו, ראמוס, מרסלו, טורס ודרנתה. גאגו, גוטי, באפטיסטה וסניידר. ואן ניסטלרוי, רוביניו, סביולה והיגוואין.
בוא נתחיל בזה שהמחלקת שלהם היא לא הכי משובחת בספרד. זה ההתחלה. שנית כל-לפי מה שהבנתי הוא שיחק בנערים ב' בברצלונה ועבר מסיבות לא ברורות, אבל הוא התחיל אצלינו בילדותו.
אז אני יכול להגיד על היגואיין,מרסלו,פאטו,פאברגס,מרידה שהם גדלו בקבוצות שהם עכשיו. הם לא,הקבוצות לקחו אותם בגיל לא מוקדם,אחרי שקבוצה אחרת גידלה אותם.