נכון, וכאן הכל מתקשר למצב הקבוצתי שלנו עד העונה. ומצבו של אריאן רובן. רובן הגיע לריאל מדריד על תקן רכש בולט ביותר. אחד שאמור להיות סוחף ההתקפה שלנו, להיות הלהטוטן יחדיו עם רוביניו- בדיוק כמו שכריסטיאנו רונאלדו במנצ'סטר יונייטד. ההולנדי לא עושה זאת, וסביר להניח שבגלל עניין הפציעות שלא עוזב אותו. העונה האו כבר לא ירכש, זה בטוח. וקשה לומר שגם כרגע, ריאל מדריד מושלמת. בכלל לא. בעיקרון, מבחינת התוצאה, שזהו הדבר שבסיכום כללי תמיד נסתכל עליו, בפן הזה שוסטר הניב את התוצאות הגדולות. אבל עדיין מרחפת מעליי איזו מן הרגשה שבמבחנים האמיתיים ביותר, אספניול וסביליה(הם הדוגמא הטובה ביותר.)כן כן הם. ונכון שאינם בסדר גולה של ברצלונה למשל מבבחינת איכות השחקנים, לאו דווקא הקבוצות האלו שיחקו נכון עם ריאל, ואף גרמו לה לשחק לידייהם בקלות כל כך רבה, ועקצו אותה גם בצורה קלה ואיכותית. במשחקים אלו ריאל נתפסה עם המכנסיים למטה. אבל משום מה ברוב המשחקים הגדולים(בארסה, ויאריאל, ולנסיה...)זה הדהים אותי איך שהקבוצות שיחקו כל כך לא חכם מול ריאל, ובעצם, נתנו לה את האשראי המלא לניצחון.(ולנסיה היא מקרה קצת שונה, כולם יודעים למה כמובן) אני חילה לא מעמיט בערכנו. אבל זוהי האמת. בצד הזה יש לריאל גם מזל, הקבוצות נותנות לה חלק מהאשראי להיות במום הראשון בביטחה רבה.
אבל אמרת ש"מנצ'סטר לא תשחרר" ואני רק אמרתי שזה בכלל לא תלוי בה. אם ריאל שמים 70 מיליון יורו על השולחן, ההחלטה תהיה רק של רונאלדו.
שאלה לאוהדי ריאל: בתחילת השנה כשקראתי ראיונות של שוסטר ומאמרים עליו ועל סגנון משחקו, כל הזמן צוין שהוא מאמן שדוגל בהנעת כדור וזכורה לי אמרה שלו: " בכל קבוצה צריכים שחקנים כמו אינייסטה, גוטי הוא כזה בשבילנו אבל הוא לא מספיק יציב" זה היה הנוסח גם אם הוא לא מדויק. אז איך ניתן להסביר את השינוי בגישה שגרם לקישור שלו להיות מורכב מבאפיסטה ודיארה ולראיל לקבוצה שיותר מתבססת על מתפרצות. ?
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx תראה, ברגע שמציעים לך לאמן את המועדון המפואר בעולם בתמוה לכדורגל התקפי, לא תשקר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx הוא יכל להבטיח שהכדורגל של ריאל יהיה התקפי מכאן ועד הודעה חדשה.
ריאל של שוסטר מתאפיינת בדבר אחד היא המתפרצות החכמות שלה..אני חושב שהיא הקבוצה הכי יודעת להתחיל ולסיים מתפרצת כמו שצריך וגם יש עוד דבר אחד יש לה הרבה מזל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מי אמר שהכדורגל שלנו מתאפיין רק על מתפרצות, קודם כל אנו רואים יותר הנעת כדור מסודרת, שמביאה למתפרצות מתי שצריך , ריאל משחקת כדורגל שמתבסס בעיקר על אחזקה בכדור ובטח שזה בולט יותר מהמתפרצות שלנו. שוסטר היה מאמן שדוגל בהנעה ועדיין הוא ככה ואנחנו רואים את השיטה מתקיימת בריאל.
יותר מקסיאס, יש לה חבורה עצומה של שחקנים שהובאו בהרבה מאוד כסף, שלשלם שינוי נילחמים. כנראה שפשוט נמאס לשחקני ריאל להפסיד, אז הם מנצלים סוף סוף את המזל שלהם ואת האיכויות שיש להם מיבחינה התקפית, וזה קצת מעלים את העובדה שפפה בלם גרוע עד עכשיו ושקנבארו עשה שנה שעברה פשלות של בלם דרג ז'.
נו באמת, עפ"י מה אתה קובע שהוא השוער הטוב בכל הזמנים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx