שמעתי על הידיעה הזאת ושמחתי בשביל הכתומים. אם יש קבוצות שאני ממש רוצה לראות בליגת העל, תמיד, הן: בני יהודה, הפועל באר שבע, הפועל פתח תקווה, הפועל חיפה והפועל ירושלים/קטמון. הקבוצות עם הקהל והמסורת.
צודק, חייבים ליגה יותר גדולה, שיהיה טיפה יותר מעניין. זה כזה מעאפן שיש כ"כ קצת משחקים במחזור, ואז אתה מסתכל על הליגות האירופאיות ומקנא. ולא מספיק פורשים לנו את הליגה לשלושה ימים.. גועל נפש! ככה זה כשמנסים להעתיק מדרום אמריקה עם השיטות ליגה המוזרות שלהם. מי זוכר את הפלייאוף עליון/ תחתון, 6 ראשונות ו-6 אחרונות. נדהמתי כשדבר כזה דפוק קרה. רק מה, יש לנו קבוצות בליגה הלאומית, שעם כל הכבוד למסורת ולעבר שלה, לא מגיע להם לעלות! קבוצות שסף השבירה שלהם לא מגיע לגובה של פקק בסטופקס. הפועל ב"ש? מאז שירדה.. מה היא עשתה? כלום! כמעט ולא התמודדה על העלייה. הפועל ירושלים נתנה עונות מהממות בלאומית כמישל דיין היה מפקד על חבורת צעירים מצוינים כמו אופיר עזו, ולנטין תיאודוריקה, שי אהרון (כבר סבא בהפועל) ועוד חבורה של ערבים צעירים ומצויינים משכונת צפפה אם אני לא טועה, משהו כזה לפחות. אבל כשלא הצליחו לעלות נשברו ונעלמו, בילו כמה עונות בתחתית ולבסוף ירדו. אז מה אנחנו צריכים קבוצות כאלה "בבמה המרכזית"? אז יש להם קהל מדהים ותומך וגדול יחסית אפילו במימדים של ליגת העל. אבל כדורגל? לא מספיק הכדורגל שלנו מגעיל אז להרוס אותו יותר?
צודק במאה אחוז, עם כל הכבוד לקהל המצוין והמסורת שיש לקבוצות האלו יש סיבה שבגללה הם לא בליגת העל, הם לא משחקות טוב. ממילא יש לנו בארץ חרא של כדורגל, אז לעשות אותו עוד יותר חרא?
אני מבין שאתה מדבר על מינויו של אלי כהן לבני יהודה. שים לב שאתה רושם את בלי כל קשר להודעות שמעליך, היה נחמד אם היית מצטט את התגובה שעליה הגבת. תודה רבה, לדעתי אתה דווקא טועה אגב. אין מה להציל את בני יהודה, עם כל הכבוד לבני יהודה היא לא בדיוק הקבוצה הגדולה, אלי כהן מאמן עם ניסיון (למרות שאני לא תופס ממנו) אבל יש לו פגיעה קטלנית בזרים, למרות שהוא חולה על קרואטים, נמאס מהם כבר. אם חיזוק או שניים בינואר בני יהודה יכולה להיות קבוצת אמצע טבלה טיפוסית. הוא חייב לתת לבלדוט את המפתחות לאלתר, הוא כרגע הסמל של השכונה והשחקן הבית המנוסה ביותר. יש להם סגל נחמד מאוד שפתח את העונה די בסדר. אפשר להוציא מהם יותר ממה ששירזי הוציא, לדעתי שירזי פשוט מיצא את בני יהודה חד וחלק.
עוד קבוצות זה עוד עניין, יותר צבע לליגה, עדיף לשחק עם קבוצות כאלה מאשר לפגוש את אותה קבוצה שלוש פעמים בכל עונה, אחר כך מתפלאים למה הכל משעמם כאן.
a.m, אתה מוכן שיהיו בליגה קבוצות שפשוט יהיו "בשר תותחים" וברגע שיעלו ירדו? אני לא רואה בזה טעם. אגב אל תשכל את נושא התקציבים שצריך בשביל להיות קבוצה בליגת על. לא מספיק הקבוצות נשברות במהירות, אז בלי כסף בכלל תחשוב מה יקרה, אתה חייב להסתכל על העוגה בשלמותה, צעד כזה יכול גם לגמור לנו את הכדורגל. אבל מי יודע, אולי אתה צודק.
מי אמר שהקבוצות יהיו בשר תותחים? סכנין בשר תותחים? קרית שמונה בשר תותחים? כל קבוצה שתעלה תעשה קודם כל את הרכש המתאים כדי להישאר בליגה.