15: ניצחונות לריאל וברסה , הפסד לויאריאל מול בטיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏7/12/07.

  1. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב הסיכום שלי בנוגע למשחק של נגד דפור.
    מחצית ראשונה די גרועה של בארסה,גול מוקדם של כריסטיאן בעקבות רשלנות של סילביניו.... וטעות נוראית של ואלדז,ללא ספק גול שהיה צריך להמנע. בארסה התקשתה מאוד כאשר רונלדיניו,אינייסטה היו היחידים שעשו פעולות טובות בהתקפה והיה ניתן לראות שאטו מתחיל אולי לחזור לעצמו. מסי עם מחצית ראשונה לא טובה,סגרו אותו נראה לי איזה 4 שחקנים.. לא נתנו לו לנשום. השוער של דפור רשם כמה הצלות נפלאות לאחר הבעיטה החופשית של רונלדיניו. חוץ מזה מחצית די פושרת של בארסה שלא ממש הצליחה לפרוץ את הבונקר של דפור למרות הפנדל אחרי פעולה נהדרת של המהנדס.

    מחצית שנייה,דקו נכנס והשינוי מגיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לאחר משחק די חלש של מארקז בקישור הדפנסיבי וגם של זאמברוטה באגף ימין רייקארד עשה נכון לדעתי כשהוציא אותו מהעמדה הזאת ושם אותו כבלם(עשה עבודה מצויינת), דקו נכנס וגם כשהוא לא כשיר במאת האחוזים היה אפשר לראות כמה הוא היה חסר לבארסה.! עזר רבות בהתקפה,הוסיף הרבה למשחק ההתקפה ,המשחק ניהיה יותר שוטף,חילק מסירות חכמות,רונלדיניו גם קיבל יותר ביטחון ובניגוד למשחקים קודמים,הוא התחיל לעשות יותר תנועה,בא לקבל את הכדור בהתקפה,חילק מסירות גדולות לסילביניו שכאמור פישל גם בהתקפה. מסי עם מחצית סבירה מלבד מסירה גאונית לאטו שהייתה מסתיימת בשער ללא המיקום המצויין של השוער של דפור. עוד התקפות מצויינות של בארסה שנגמרו ללא כתובת. רואים שאטו חוזר לעצמו לאט לאט וזה משמח,עשה סלאלום גדול במהלך המחצית השנייה רק חבל שהשופט לא שרק לעבירה ברורה,עוד שיפוט קטסטרופלי נוסח השופטים האפסים של ספרד. בוז'אן נכנס והיה כרגיל,מצויין. אני בספק עם היה פנדל על מסי כשהוא התנגש בקולוצ'יני.

    לסיכום,משחק פושר במחצית הראשונה,מחצית שנייה טובה לאחר כניסתו של דקו. שבוע הבא נגד ולנסיה בחוץ,היא בתקופה לא טובה וצריך לנצל את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  2. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איפ סילביניו פישל בהתקפה? הוא המגן היחיד שעושה בברסה התקפה, הוא הרים ללא סוף כדורים לרחבה, הוא גרם לרונלדיניו להיראות סביר במחצית הראשונה והיה השחקן הכי טוב בצד שמאל, הוא עשה התקפה יותר מרונלדיניו, עכשיו גם הוא אשם שאטו ושחקנים אחרים לא היתגברו על הבלמים שלהם? לא יאומן מה אנשים רואים ואיך הם בכוח ינסו להאשים שחקן שהוא פחות מוערך ומחליף. עוד טוענים שגם הטעות הייתה שלו בגול. גם איניסטה נתן משחק ענק לא?
    יאשתי מהאנשים האלה, רואים מה שהם רוצים לראות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/12/07
  3. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    הלוואי שאבידל וסילביניו יהיו מגן אחד.
    אחד רק בהגנה ולא עולה בכלל להתקפה ולא תורם,אחד גרוע בהגנה ויודע רק לתקוף.שיהיה קשר וזהו סילביניו,ואבידל עדיף שיהיה בלם.
    מארקס חוזר לעצמו,מארקס כבלם הוא לא אותו מארקס קש"א.מהרגע שדקו נכנס,הוא שינה את כל המשחק,ומארקס עבר לשחק כבלם,והוא משחק טוב מאד.
    למשחק מול שטוטגרט זה יהיה משחק ידידות.אני לא אתפלא שגם שטוטגרט תהיה עם הרכב חסר.
    זה ההרכב שלי לשטוטגרט:
    ג'ורקרה
    אבידל,מארקס,תוראם,זאמברוטה
    קרוסאס,גודיונסן,דקו
    בוז'אן,אטו,ג'יו

    היתרון של בוז'אן זה שהוא יכול לשחק כשמאלי,חוד וימני.גם ג'יו,ככה שהרווחנו שני שחקנים מגוונים.וגם אטו כמוהם.
    בוז'אן הוא כמו מסי-עוברים עמדות במהלך המשחק.
    לא יודע אם שמתם לב,אבל רונאלדיניו ואינייסטה עושים רוטאציות מדי פעם,וזה טוב,כי נוכל לשחק בעתיד עם REHM כשרונאלדיניו בקישור.

    ההרכב שכתבתי הגיוני,אבל רייקארד לא ישתמש בהרכב חלש,מההכירות שלנו איתו.
    מי שלא ישחקו,אלה אולגר והנרי.

    עריכת מנהל: אבל למה אתה כותב את ההודעה הזו כאו, ולא בדיון של המחזור בפורום העולמי?

    עריכה:
    כתבתי על המשחק של בארסה מול דפור,והמשכתי לכתוב ולא שמתי לב ><
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/07
  4. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איפה סילביניו פישל בהתקפה? בכל הגבהה מיותרת שהוא נתן
     
  5. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    אבידל מפשל בהתקפה,סילביניו בהגנה.
     
  6. SkiMan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/06
    הודעות:
    1,758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבידאל לא "מפשל" בהתקפה, כי הוא לא תוקף.
    אבל זה עדיף על האסון הברזילאי סילביניו - הגנה בינונית מאוד, בהתקפה הרמות גרועות ומסירות שלא מגיעות ליעד שלהן. בנוסף לזה יותר מידי ניסיונות לבעוט לשער.
    ולחשוב שהוא ואולגר הם המגינים המחליפים שלנו... מזוויע.
     
  7. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    כמו שאמרתי,הלוואי שהיה לנו מגן עם ההתקפה של סילביניו,וההגנה של אבידל.לאבידל רק שער אחד בקריירה,וזה בגביע.לא פלא.לפחות מאולגר לא נשמע כמה זמן,כי הוא פצוע.
     
  8. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אלה לא היו הגבהות מיותרות, הוא הרים והם פשוט לא הגיעו לכדור. כאשר מגן עולה למעלה המטרה שלו היא מאוד ברורה-להרים כדור לרחבה. מה ציפית, שהוא יעצור וימסור אחורה? אז למה הוא עלה? כל פעם הוא עלה בריצה ועשה עקיפה לרונלדיניו במטרה שהוא יתן לו פס והוא יהיה חופשי להרים. אין מה להאשים אותו, זאת העבודה שלו!
     
  9. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז תמשיך להתייאש.
    אני לא מבין מה היה כל כך טוב בסילביניו בהתקפה,מלבד נראה לי הרמה אחת מצויינת הוא ביזבז את כל כדורי העומק הנהדרים שרונלדיניו הכין לו. הוא לא משתווה לאבידאל לא בהגנה ולא בהתקפה. כמו שסקימן אמר,אבידאל לא מפשל בהתקפה כי הוא לא תוקף,בפעמים שיצא לי לראות אותו תוקף הוא עשה דברים יפים.
    ואיך חכם גדול שכמוך לא שם לב שסילביניו היה אשם בגול הראשון ביחד עם ואלדז כמובן. כריסטיאן מתרוצץ לו בכיף באגף השמאלי מוצא לו את הזמן לבעיטה ואדון סילביניו נותן לו את הזמן... קח חביבי תבעט. אבל עזוב סילביניו מה אשם? לא...
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/12/07
  10. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למי הוא מגביהה בדיוק? למסי? לאינייסטה? לדקו?
     
  11. קלייברט Member

    הצטרף ב:
    ‏12/5/05
    הודעות:
    1,064
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לקרוייף.
     
  12. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ללאפורטה
     
  13. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    לפחות הוא מגביה,אבידל מה שהוא עושה בהתקפה,זה רץ ומחכה למסירה.ומוסר שטוח לכיוון הקצה הקרוב של הרחבה.
    עוד הבדל בין סילביו ואריק,זה שכשסילביניו רץ באגף,רונאלדיניו מוסר לו,הרי ידוע שהשילוב בינהם הוא נהדר,ואבידל כשהוא רץ באגף,הנרי אף פעם לא מוסר לו,לא יודע אם שמתם לב לזה.

    בגלל זה צריך לעשות שינוי שם,אבידל משחק שם כמו בלם,עדיף באמת שיעבור לעמדה הזו.
    אני הייתי בעד הסתה של כל הרביעיה האחורית:
    זאמברוטה,אבידל/מיליטו,מיליטו/מארקס,פויול
    זאמברוטה יהיה יותר טוב בשמאל,וזה בגלל הרגליים,חילוף,בעיטה(יכולה להיות מסובבת יותר) ברגל ימין,אבידל כמו שכתבתי עדיף שיהיה בלם,כי הוא משחק כך גם ככה.מיליטו ומארקס כשהם משתפים פעולה,זה יכול ליצור דבר מעניין.פויול בימין,הוא הפויול שנתן לנו את הניצחון על דפור.

    ואת כל הדברם האלה,ראינו בבירור במשחק מול דפורטיבו,והשינויים עשו את שלהם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/12/07
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מבין מה אתה רוצה שהוא יעשה מיבחינה התקפית. מגנים אמורים להגביה כדורים לרחבה, לא לתת סלאלומים. הוא עשה את העבודה שלו מיבחינה התקפית, הוא הרים כדורים לרחבה, זאת טעות שלהם שהם לא ניצלו את הכדורים ולא הגיעו עליהם.
    הטעות בכלל לא הייתה שלו. כנראה אתם מושפעים מאותו שדר שבלבל במוח, אבל הוא עשה פעולה הגנתית בסיסית, יצא לשחקן ונעמד מולו שלא יעבור אותו. הבעיטה שהוא שחרר הייתה עם כל הכבוד בעיטה שואלדז היה צריך לקחת בשתי ידיים, וקסיאס היה עוצר אותה עם הראש. אם הוא היה יוצא עליו במהירות השחקן היה עובר אותו בקלות מידי, ולכן הוא פשוט נעמד מולו. פויול עושה את זה, מיליטו עושה את זה, אבידאל עושה את זה, כל שחקן הגנה שלנו עושה את זה, הם נעמדים מול שחקן, לא ישר תוקפים את הכדור.