Harry Potter And The Deathly Hallows

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by משוגע בירוק, Jul 19, 2007.

  1. King Kenny Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    5,153
    Likes Received:
    0
    אם היא רוצה היא יכולה למצוא רעיונות לעוד שבעה ספרי המשך אבל נראה לי שנמאס לה אחרי שבעה ספרים, אחרת אין לי שום ספק שהיא הייתה ממשיכה עוד כמה ספרים.

    אני עדיין לא עיכלתי שאין עוד הארי פוטר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    אין דבר כזה הכי גרוע, יש הכי פחות טוב.
     
    Last edited by a moderator: Dec 10, 2007
  2. Santiago Bernabeu Member

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    360
    Likes Received:
    0
    גם אני היום סיימתי לקרוא, אחרי 3 ימים רצופים של תענוג. הספר היה נורא מרתק, ממש מותח עד הרגע האחרון עם רצון לעוד ועוד.

    (אגב, אעיך אני עושה צבע צהוב? אני חייב לכתוב ספויילר אבל אני לא רוצה להרוס לחלק שלא קרא)
     
  3. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    אני לא מאמין שחיכיתם עד עכשיו כדי לקרוא את היצירה הזאת, איפה הייתם כשהייתי צריך מישהו כדי לדבר איתו על הספר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    עכשיו תקוו שאיזה במאי נורמאלי יקח את הספר השישי ויעשה ממנו קלאסיקה במקום סרט זבל. הספר עצמו פחות ילדותי משאר הספרים והוא הכי מפתיע ומותח מבין כולם ואני ממש לא מצפה לדברים דומים מג'יי קיי רולינג, ספרים שישתוו להארי פוטר לא נראה לי שהיא תצליח לעשות. אבל מי יודע אולי אני טועה (הלוואי).
     
  4. King Kenny Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    5,153
    Likes Received:
    0
    הבעיה בלהפוך את הספרים המצוינים האלה לסרטים מצוינים היא שבספרים יש יותר מדי פרטים מכדי להכילם בסרט של שעתיים.
    לכן תמיד הם מחסירים מלא פרטים ומשנים פרטים.
     
  5. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    שיעשו סרט של 3-3 וחצי שעות, לא נראה לי שמישהו יתלונן. אלה ספרי הרפתקאות ארוכים וחובה לעשות סרטים ארוכים בהתאם, זה כל כך מעצבן אותי שאנשים אומרים שהארי פוטר חרא רק כי הם רואים את הסרטים במקום לקרוא את הספרים.
     
  6. King Kenny Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    5,153
    Likes Received:
    0
    דווקא רוב אלה שלא קראו את הספרים וראו רק את הסרטים די התלהבו מהסרטים.
    אבל הבעיה בזה שבסרטים אתה כמעט תמיד שוכח מה היה בסרט הקודם.
    הסרט הראשון והשני היו טובים והשלישי נחמד בגלל שאלה היו ספרים קצרים שיותר קל לעשות מהם סרט בלי להוריד ולשנות פרטים, אבל ככל שהסדרה התקדמה יש יותר מדי פרטים בשביל לעשות סרט של שעתיים- מקסימום שעתיים וחצי.
    תאמין לי שיהיו מלא תלונות אם יעשו סרט של שלוש שעות-שלוש שעות וחצי.
     
  7. Red Left Winger Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    0
    2 הסרטים האחרונים חייבים להיות באורכים יותר גדולים, בערך כמו הסרטים של שר הטבעות, אי אפשר יותר להשמיט פרטים מהעלילה, זה הגראנד פינאלה.

    אני כמובן סיימתי את הספר יומיים לאחר שיצא באנגלית אבל אני מחכה שמישהו מהחברים יגמור בעברית ואני אוכל לקרוא גם בעברית, אני אוהב את התרגום של גילי בר משהו הזאת.
     
  8. King Kenny Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    5,153
    Likes Received:
    0
    גילי בר הלל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  9. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    משר הטבעות צריך רק ללמוד, עשו סרטים יפים יותר מהספרים עצמם (אם יש כזה דבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx).
    בקשר לגילי בר הלל שמעתי עליה רק דברים רעים והרבה אנשים אמרו שהיא מתרגמת גרוע, הרבה פעמים היא משנה מילים ולא רושמת את התרגום היותר נכון. אי אפשר כל כך לשפוט מתרגמת כי סך הכל זה אנגלית וכל אחד שיודע אנגלית ויש לו ידע בסיסי בהארי פוטר יכול לתרגם טוב, אבל הדברים הקטנים הם אלה שעושים את ההבדל.
    אם כבר אנחנו מדברים על ההבדל בין הספרים לסרטים, בשני הסרטים האחרונים השמיטו את דובי. בסרט הרביעי הוא היה צריך להביא להארי את אצות הזימזימים (אמרתי נכון?) כדי שיעשה את המשימה השניה ובמקום זה עשו שנוויל מבין לו, בסרט החמישי דובי היה צריך לספר להארי על חדר הנחיצות ובסרט נויל גילה את זה במקריות.
    בספר השישי ובעיקר השביעי אסור להשמיט את דובי ולדעתי זה היה טמטום מוחלט לשמיט אותו בסרטים הקודמים.
     
    Last edited: Dec 11, 2007
  10. spurs Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    4,215
    Likes Received:
    0
    עשו סרטים יפים מאוד אבל לא יותר מהספר
    אני עוד מחכה שיעשו סרט לסילמלריון
     
  11. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    הבנתי שעושים סרט ל'הוביט', אבל בוא לא נסטה מהנושא (או שנפתח אשכול לטרילוגיה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx).
     
  12. Mr.Eko Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    1,664
    Likes Received:
    0
    פייי איזה ספר.... ענק פשוט ענק... לקח לי ארבעה ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אם חשבתם שהקודמים יפים אז זה עולה עליהם בכמה וכמה רמות! נהניתי מכל שנייה שקראתי את הספר,איזה מתח,התרגשות,אקשן טוב גם היה,פשוט יופי של ספר. הסוף היה לדעתי מאוד מרגש,באסה שנגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx זאת באמת הייתה סדרת הספרים המרתקת ביותר שקראתי אי פעם.

    הקטע שבו הארי הסתכל לתוך המחשבות של סנייפ היה מדהים,מסתבר שסנייפ נשאר נאמן לדמבלדור אחרי הכל. לרגע חשבתי שהארי באמת לא יחזור,זה באמת היה עצוב. השיחה שלו עם דמבלדור שסיפרה את הפרטים המדוייקים של מה שקרה עד לאותו מפגש ביניהם הייתה אחת מנוקודות השיא של הספר.
    הקרב שלו עם וולדמורט... בכלללל מדהים... אגב,מי היה לדעתכם התינוק במקום שהארי דיבר בו עם דמבלדור..? יכול להיות שזה היה למעשה ההורקרוקס שוולדמורט טמן בהארי?
     
  13. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    אם אני לא טועה זה הארי שהיה קטן מיד אחרי שרצחו את ההורים שלו.
     
  14. Red Left Winger Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    0
    מה שבטוח אין לי ספק מה הייתה צורת החיים העלובה והסובלת הזאת שהשמיעה יללות בזמן השיחה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  15. Mr.Eko Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    1,664
    Likes Received:
    0
    כן,נשמע יותר הגיוני....

    פיי את האמת קשה לעכל שאין יותר הארי פוטר..... אין ציפייה לספר חדש,זה שונה כזה.
    אולי מתישהו נקרא הכל מההתחלה,לא בתקופה הקרובה כמובן....