אם שניהם יהיו כשירים ופודולסקי ימשיך לעלות ברוב המשחקים מהספסל של באיירן במשך כל מחצית העונה השניה, אז אני מנוס שכך יראה החוד.
אסור לשכוח את קוראני רבותיי. אהה וכמובן את סאנוגו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ואיך שכחנו עמדת השוער: http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/12/05/_21buehnenteaser/8069598-1-1-sport-enke.Xxx אנקה שוער מצויין, אבל חסר ניסיון בזירה הבין לאומי. ליורו הזה אני עדיין מעדיף את להמאן, למרות שחייבים לציין שאנקה באמת אבל באמת אחד השוערים הכי טובים והכי מנוסים בגרמניה ( בטוח עדיף על טימו הילדבראנד).
שוב, סוגיית השוערים. מכיוון שלאוו לא נתן לאחד השוערים המחליפים לפתוח ברצף של כמה משחקים על מנת לבחון אותם בשער ולתת להם לצבור ניסיון בזירה הבין-לאומית, אין סיבה להחליף את להאמן. יותר מזה, אני מאמין שאם בכל זאת יחליפו את להאמן, זה יעלה לנו ביורו. להאמן, לאורך כל הקמפיין, הוכיח עד כמה הוא יציב וטוב בשער, והוא משרה המון ביטחון בהגנה הגרמנית. תקחו לדוגמא את העובדה כי ספגנו לאורך הקמפיין 7 שערים, 4 מהם היו כשהילדברנד עמד בין הקורות (להאמן היה פצוע ומושעה בהתאם). אם להאמן ספג במשך הקמפיין 3 שערים בלבד (בעשרה משחקים!), זה מצביע על כך שהוא בעל יכולת גבוהה, גם בתקופה הזו. דאגתי לקחת בחשבון גם את העובדה שהוא מסופסל בארסנל, וזה לא משנה את עמדתי. אחרי היורו אפשר לדון בשינוי במשבצת השוער. לא כרגע- לפני היורו.
להמאן בן 38 וב2008 יהיה בן 39 , זאת אומרת שהוא כבר זקן ! גרמניה צריכה בשער שוער שיכול לזוז בקלילות ושיכול למתוח את הגוף בצורה הכי טובה , מה ששוער בן 39 לא יכול לעשות , טוב יש לו ניסיון בינלאומי , אז מה ? אנקה והילדברנד הרבה יותר טובים מלהמאן שהוא שוער ספסל בארסנל ..(למה הוא שוער ספסל ?,תראו את הטעויות שהוא עשה בתחילת העונה) להמאן חייב לפרוש ולתת לצעירים את הזדמנות !! אני אשמח יותר אם אראה את אנקה(או את ויזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) עומד בשער ביורו 2008 !
תסכימו איתי אבל שזה יהיה מגוחך לתת את אפודת השוער הראשון ללהאמן שהוא שנה שחקן מחליף בלי שום דקות משחק. ואני עדיין בהלם שהליצן אלמוניה הוא השוער הראשון של האימפריה הארסנלית, קבוצה גדולה שוער אפס.
אני בכלל רוצה לראות את נוייר. הבעיה שהוא צעיר מדי ולטעמי היורו מגיע בשלב מוקדם מדיי בקריירה שלו ( כנ"ל אדלר). אני עדיין עם להמאן, רק שווגר ההזוי יתחיל לתת לו לשחק במקום אלמוניה שלא מגיע לו ללהאמן לירכיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
דבר ראשון, ברוך הבא לפורום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx עכשיו להודעה האחרונה שלך: האמת היא שרק אחרי היורו יהיה לו 39, אבל זה לא משנה. מה שמשנה זה שכל עוד שוער מציג יכולת טובה (עזוב כרגע את להאמן, באופן כללי) יותר משאר השוערים האחרים, הוא זה שצריך לעמוד. זה לא הגיל זה התרגיל. היא באמת צריכה שוער כזה, ולהמאן הוא התשובה. שוער בן 20 ברור מאליו שיהיה גמיש וקליל יותר משוער בן 38, אבל להאמן עדיין מוכיח שיש לו את זה (בוודאי שפחות מבעבר, על זה אין ויכוח) לאורך כל קמפיין המוקדמות. בנוגע לניסיון בין-לאומי, רצוי מאוד שיהיה כזה לשוער. במקודמות על טעות אחת והפסד בגללה לא גוררת הדחה, בניגוד לטורניר שבו הגורל שלך יכול להיות מוכרע מטעות אחת קטנה. שוערים שלא צברו מספיק ניסיון ברמה הזו עדיף שלא יפתחו בשער בטורניר, כי הם עלולים "לאבד את הראש" או לא לעמוד בלחץ. עצם העובדה שלהאמן יושב על הספסל בארסנל לא גורמת להילדברנד להיות שוער טוב יותר, מה גם ששכחת את העובדה שהילדברנד בעצמו יושב על הספסל של ולנסיה. בנוסף, אני לא יודע עד כמה אתה עוקב אחרי המשחקים של הנבחרת הגרמנית, ובהנחה שאתה עוקב, תגיד לי בעצמך- עד כמה הילדברנד הוכיח שהוא מנוסה יותר מלהאמן במשחקים שהוא בכל זאת כן פתח? אני בטוח שהתשובה שלך תהיה שהוא לא הציג יכולת גבוהה יותר (אפילו יכולת גרועה, לטעמי). בנוגע לאנקה, אני לא ממש עקבתי אחרי היכולות שלו בשער, אז אני לא אגיב עליו. אבל גם אם הוא מראה יכולת יותר טובה מלהאמן, זה לא מצדיק הדחה של להאמן כרגע לפני היורו מעמדת השוער מסיבה אחת- ניסיון. בנוגע לטעויות שלו מתחילת השנה, אז הוא עשה כמה. הוא יותר טוב מאלמוניה- אני בטוח שאם תשאל אוהדי ארסנל מהפורום האנגלי הם יגידו אותו הדבר. אחרי היורו אני גם אשמח לראות את זה. לא לפני. ויזה שוער ענק, אבל הוא לפעמים עושה שטויות שעולות ביוקר. כרגע הוא לא מתאים לטעמי לקבל זימון לנבחרת.
ויזה הוא שחצן והוא לא טוב יותר מאנקה אדלר או נוייר. מה עוד שיש לו יותר מדי פאקים ברגעים מכריעים, לא הייתי רוצה לראות אותו כשוער הנבחרת!
חח כל הוויכוחים שלנו פה הם לשווא , ההחלטה בסוף נמצאת בידיים של יואכים לאוו .. ו - OLLI , אני מסכים איתך שלהמאן עשה עבודה טובה לאורך קמפיין המוקדמות אבל הוא צריך לתת הזדמנות לשוערים אחרים חוץ ממנו ! להמאן זקן !!! ודנידין אני מסכים איתך שויזה שחצן אבל הוא יותר טוב מנוייר אדלר ואנקה ! ולגבי ה"פאקים " מתי היה לו "פאק" לאחרונה ? ב-2005 ?
לוויזה יש פאקים כמעט בכל משחק ידידי. לפעמים מרגישים אותם יותר ולפעמים פחות. ומצטער אבל אדלר ואנקה השנה גדולים עליו. מה עוד שיש לו נטיה מוזרה כל הזמן להיפצע.
אתה משווה את טים ויזה לרוברט אנקה? תיסלח לי אבל אנקה במילים עדינות, "לא רואה אותו". שוער הרבה יותר טוב מכל בחינה שהיא. רנה אדלר השנה מראה יכולות פנטסטיות והוא הרבה יותר טוב ממנו השנה. כאשר מנואל נוייר בשיאו אני לא חושב שהוא נופל מויזה ואני אפילו חושב שהוא טוב ממנו, בקיצור טים ויזה לא יהיה שוער נבחרת גרמניה.
אין ספק שעתידה של גרמניה בעמדת השוער הוא אדלר ונוייר..שני שוערים נפלאים שמתקדמים בקצב מסחרר, ונמצאים בקרב ראש בראש על העתיד בין הקורות של הנבחרת הלאומית. אבל לטעמי להאמן צריך לפתוח ביורו הקרוב ולעמוד בשער הרבה בגלל הניסיון. בטורנירים כאלה מה שקובע (בייחוד בעמדת השוער) זה הניסיון. חשוב מאוד שיהיה שוער שייתן שקט בהגנה, ובטחון לשחקנים.
א. שכחת את רנזינג. יותר מידי שוכחים אותו כאן. ב. נסיון זה דבר חשוב. אבל גם לספ מאייר יש נסיון ולא היית רוצה שהוא יעמוד בשער של הנבחרת ביורו.