ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by wolf89, Jun 1, 2007.

  1. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    wolf , ומה זה אומר שוורונין הגיע בחינם? גם את אסולין היינו יכולים להביא בחינם, מה זה משנה? הוא בכלל בכלל בכלל בכלל לא מתאים לכדורגל האנגלי המהיר.(אני בספק אם הוא מתאים לאיזושהי ליגה o_0 ).
    ואסור בתכלית האיסור למכור את קראוץ' עם קצת ביטחון שרפא ישרה עליו אנחנו נראה התקפה קטלנית(+טורס) שתזכיר לי במקצת את ההתקפה של פאולר ואואן. ואני לא אוהב את כל האנטי שיש פה נגד קויט , הבנאדם עושה המון המון המון עבודה על המגרש(רץ כל כך הרבה קילומטרים שלא יביישו נסיעה לאילת) , מזכיר לי את העבודה של טבז במנצ'סטר , המון חילוצי כדור,מנסה לחזור אחורה בשביל לקבל כדור ועושה המון לחץ ,וכשאין לך חלוץ לידך אין לך כל כך מה לעשות.
    בכל מקרה , אני חשבתי שבניון יהיה פלופ השנה בליברפול , אבל בנתיים הוא מניב פירות ואני מודה שאני טעיתי בנוגע עליו .

    המשחק נגד פורטו היה כמו כל משחק ליברפולי טיפוסי העונה , פותחים 20 דק' טובות ואז נעלמים ל45 דק' ,זורקים את קראוץ למגרש ומתחילים לשחק כדורגל . עברנו משוחה אחת והשנייה תהיה בחוץ נגד קבוצה שתלחם עד נישמתה האחרונה! You'll Never Walk Alon!!!
     
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,931
    Likes Received:
    8,104
    לא אנטי בכלל , אבל הוא לא סקורר . לרוץ זה טוב , אולי אפילו מצוין , אבל חלוץ צריך לבשל ובעיקר להבקיע שערים , לקויט אין חוש להבקעות ואני חושב שהוא טוב רק כחלוץ שלישי ברוטצייה .

    אני חושב ששילוב החלוצים הטוב ביותר שלנו כרגע זה טורס-קראוץ' . עם היכולת האווירית של קראוץ' ויכולת הדריבל של טורס הם יכולים להיות צמד מדהים . מה גם שכשיש לך את קראוץ' ברחבה הוא מקבל לפחות 2 שחקנים , מה שיכול לפנות שטחים לטורס . אם אני לא טועה לא ראינו את שניהם ביחד פותחים בהרכב מתחילת העונה , מה רע לנסות ?
     
  3. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    גם אני חושב שקראוץ' טורס יהיה שילוב יותר ממדהים .
    אבל קויט שחקן מצוין , היה ענק בהולנד , פשוט הוא אף פעם לא משחק עם חלוץ שני ואני חושב שפה מתחילה הבעיה. קויט עושה המון עבודה ולא מעריכים אותו מספיק לדעתי.
     
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,931
    Likes Received:
    8,104
    היה ענק בהולנד , זאת מילת המפתח במשפט הזה . הוא כבר עונה ורבע באנפילד , כמה שערים ראינו ממנו ? 20 שערים בדיוק לפי האתר הרשמי . טורס עשה חצי מזה ב12 הופעות .

    עם כל הסימפתיה שיש לי לשחקן הזה , כחלוץ שני ברוטצייה הוא לא מספיק טוב .
     
  5. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    יופי קראגר נפצע , לא חשבתי אחרת.
     
  6. wolf89 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    0
    אנלקה החמיץ בגלל שזה ליברפול ויש לו סנטימנטים. איזה החמצה נפלאה!
    טורס פשוט מראה כמה שהוא ענק.
    קארא לפי מה שהבנתי לא נפצע פציעה חמורה, ואפילו צפוי לשוב למשחק הבא.
    היה משחק נפלא לצפות בו היום.
     
  7. King Kenny Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    5,153
    Likes Received:
    0
    נקווה שזאת לא פציעה חמורה, לא רוצה עוד פציעה של בלם חשוב כמו קארא ולהמשיך לראות את הופיה בהרכב הפותח.

    באמת היה משחק נפלא לצפות בו היום, אנחנו במומנטום מצוין שנקווה שימשיך, בעיקר כי עוד שבועיים יונייטד מגיעים לאנפילד.

    נ.ב-מתי משחק ההשלמה מול ווסטהאם?
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2007
  8. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
  9. David Seaman Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    0
  10. wolf89 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    0
    כן, אבל חוקרים את זה מהצד של הטורקים. ליברפול לא אשמה במכירה או קנייה של כל משחק. ושוב, זה רק חשדות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,931
    Likes Received:
    8,104
  12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,931
    Likes Received:
    8,104
    טוב , אז כמו שכתבתי באשכול המחזור , אני מאוד מקווה שנמשיך ביכולת הטובה ושתסמונת משחקי החוץ מהעונה שעברה נשכחה סופית . חדשות טובות בקשר לפצועים , קארא יהיה כשיר לשבת , כאשר גם צ'אבי אלונסו ודני אגר(כמה שאני מחכה לראות אותו חזרה במדים האדומים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )צפויים לחזור .
     
  13. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    cheers mate http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
    C'mon You Reds
     
    Last edited: Dec 7, 2007
  14. wolf89 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    0
    מי זה רדינג? מה הם יודעים לקרוא? אני יודע גם לכתוב!!!
    here are the mighty reds of europe!!!!!
     
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,931
    Likes Received:
    8,104
    הרכב מוזר מאוד של רפא
    ריינה
    ריסה הובס קארא ארבלואה
    וורונין סיסוקו מסצ' ג'רארד
    טורס קראוץ'

    לפחות קראוץ' פותח בהרכב =\