מחזור13:ברצלונה עם 3-0 על רקרה, רק תיקו לריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 22, 2007.

  1. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    אלמריה משווה ומסיימת בתיקו 1:1 עם ויאריאל, ריאל מדריד נשארת במקום הראשון בזכות אלברו נגראדו המושאל מריאל מדריד.

    http://www.realmadrid.com/castilla/plantilla/img/negredo.Xxx
    תודה!
     
  2. Joaquin Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    מחצית עלובה של ולנסיה.
    חואקין חייב להיכנס במקום אנגולו כי האגף הימני פשוט מת,חוץ ממיגל שלפעמים עושה משהו ומוריינטס צריך להיכנס במקום סילבה כי לוייה קשה לשחק לבד.
    אם יקרו השינויים האלה אני מאמין שולנסיה תשחק קצת יותר טוב,אפשר לנצח את המשחק הזה כי ראסינג לא משחקת יותר טוב.
     
  3. Quique_Flores Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    חורחה לופז, כמה סימלי שדווקא הוא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  4. מדרידיסטה בדם Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    את מי מעניין מה ויאריאל עשתה? את הנקודות תיספרו רק מברצלונה.
     
  5. Joaquin Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    משחק כ"כ עלוב של ולנסיה,כל השחקנים היו חושך מוחלט.
    מפחיד לחשוב מה יהיה נגד שאלקה ביום רביעי
     
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,670
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    וולנסיה רושמת לפני דקות אחדות את הפסדה החמישי העונה - 1-0 לראסינג באל סרדינרו.
    משחק עלוב נוסף של וולנסיה שמאכזבת כל פעם מחדש. שלוש בעיטות לשער ב-90 דקות זה קצת מידיי. המצב היחידי שלה הגיע בדקה ה-82 וזה גם מרגלי קאניירה, תמוהה מאוד העניין הזה.
    מה שיותר תמוהה זה סיפסולו של חואקין, מדוע מורו לא משחק ליד ויאה בהרכב?
    מתי יגיע מאמן שיבין שרביעייה של חואקין, ויסנטה, ויאה ומורו זו רביעייה קטלנית בהתקפה שמסוגלת לעשות צרות לכל הגנה? מתי סוף סוף נוכל לקבל את וולנסיה עולה בהרכב כזה?
    ועם כל הטעם המר אחרי ההפסד, וולנסיה רק 5 נקודות מהמקום הראשון והעונה לא גמורה, מה שכן, העונה האירופית שלה עלולה להסתיים במידה ותיכשל נגד שאלקה במאסטייה.
    סנטאנדר בביתה קבוצה פנטסטית, היא הייתה קרובה לנצח את ברצלונה במחזור הראשון בליגה, היא ניצחה היום את וולנסיה והיא מרשימה בסרדינרו.
    הקבוצה של מרסליניו משחקת חכם מאוד, בעלת הגנת ברזל והיא רק במרחק 6 נקודות מהמקום הראשון. אז במיקום הנוכחי שלה(שביעי), אני בספק אם היא תישאר, אבל יש לקבוצה הזו כדורגל ואם היה חלוץ יותר רציני מסמולארק או צ'יטה, הם היו מגיעים ליותר נקודות.
    שבוע הבא היא בברנבאו. אני בטוח שהיא תעשה לנו צרות.
     
  7. Joaquin Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    וגם אם ולנסיה תנצח נגד שאלקה(מה שאני לא חושב שיקרה) אתה חושב שהיא תוכל להוציא משהו נגד צ'לסי בחוץ?
     
  8. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,093
    Likes Received:
    343
    תגיד, כמה פאסימי אתה יכול להיות? זה כבר מחליא אותי.
     
  9. Joaquin Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    מה לעשות,אני לא חושב שולנסיה תשנה לפתע את היכולת שלה.
     
  10. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,093
    Likes Received:
    343
    זה לא קשור, בכל הודעה שלך אתה פסימי לגבי הקבוצה שאתה אוהד זה פשוט מדהים ומרגיז, ולנסיה בסך הכל הכללי לא כזאת גרועה כמו שאתה מנסה לעשות אותה(וזאת הקבוצה שאתה אוהד ראבק), עם מאמן שצריך לתת לו זמן. הבעיה הגדולה של הקבוצה לפי דעתי היא ההגנה, מה שהיה הצד החזק של הקבוצה בשנים האחרונות, הגעתו של הלגיירה פשוט החלישה את ההגנה של ולנסיה, פשוט בלם בינוני שצריך לעוף לספסל.

    גם לא מאמין שתנצחו את שאלקה בבית, גם לא מאמין שתוציא משו בצ'לסי, די כבר אפשר.
     
    Last edited: Nov 26, 2007
  11. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,670
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    הבעייה של וולנסיה היא אכן ההגנה, אבל הלגרה לא אשם.
    ראול אלביול וקרלוס מרצ'אנה קטסטרופה מתחילת העונה. גם בעמדת המגן השמאלי ישנן בעיות חמורות, מוראטי מגן בינוני מאוד ולא מתאים לקבוצה כמו וולנסיה.
    אני חושב שבעייה נוספת של הקבוצה היא מרכז המגרש. מאלבלדה הנפלא שהיה בורג מרכזי בשתי האליפיות של וולנסיה בשנות האלפיים והזכייה בגביע אופ"א, נשאר רק השם, גם רובן בראחה לא ניהיה צעיר מיום ליום והוא רחוק משיאו, רחוק מאוד. אולי פרננדז יצליח לשפר את הבעייה הזו בוולנסיה אבל אני טוען עד עכשיו שראול גארסיה הוא פיספוס גדול, אם הוא היה מגיע לוולנסיה הקבוצה הייתה משתפרת מאוד.
    ובכל זאת, קשה להסביר איך הקבוצה גומרת משחק רק עם 3 בעיטות לשער וזה לא שהיא שיחקה בקאמפ-נואו.
    מתי שהמאמן -קומאן, ייעלה את ההרכב הכי חזק של וולנסיה(הילדבראנד; מיגל, הלגרה, אלביול\אלכסיס, מוראטי; אלבלדה, בראחה, חואקין, ויסנטה; ויאה ומוריינטס), אז יהיה שיפור.
     
  12. Joaquin Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    לא,אני לא מנסה לעשות אותה גרועה,אני כן מאמין שהיא תשתפר פשוט זה יקח זמן ולא במהרה ,למשל עד למשחק נגד שאלקה.
    תמיד יש סיכוי לעשות משהו אבל זה יהיה קשה מאוד כשהקבוצה נראית ככה.

    אני מסכים איתך שהבעיה היא בהגנה. מוראטי מגן בינוני וחבל שולנסיה לא הביאה את טאיוו ממארסיי בקיץ,על ראול אלביול עוברת תקופה רעה אבל לאט לאט הוא מתחיל להתייצב.
    גם במרכז המגרש יש בעיה,פרננדס יכול להיות הפיתרון אבל לא עכשיו...יקח לו זמן.
    בכל מקרה אני מאמין שולנסיה תיצא מהתקופה הזאת ותתחיל לשחק כדורגל יפה והתקפי עם שחקנים כמו שיש לה.
     
    Last edited: Nov 26, 2007
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,387
    Likes Received:
    1,456
    את שער הניצחון הבקיע פדרו לופס, שחקן ויידוליד. ואיזו חוויה זו לשמוע את השדר של אונדה מדריד מאבד את הקול בשער הזה! ודקה לפני השער גרסיה קאלבו עוד חשב שהוא מנע ניצחון מקבוצתו האהובה.
    10 דקות בין ההרחקה של ולרה לכניסה של אלר אטלטיקו שיחקה עם פבלו כמגן ימני, פרניה כמגן שמאלי, ראול גרסיה כבלם אחורי וראול גרסיה כבלם קדמי.
     
  14. Mr.Eko Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    1,664
    Likes Received:
    0
    אני חושב שהבעיה המרכזית בהגנה של ולנסיה היא עצם עזיבתו של אז'אלה. בלם שהשאיר חור גדול בהגנת ולנסיה. עם כל הכבוד להלגרה ולשאר הבלמים בולנסיה הם פשוט לא ברמה של אז'אלה,לא מבחינת המנהיגות ולא מבחינת המשחק שלו.
     
  15. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    כשאתה מוציא בלם שבעצם כמו קיר, לדעתי הבלם הכי טוב בעולם ב-5 שנים האחרונות, ומביא שחקן מריאל מדריד שחוץ מלב, הקרבה, ותיסכול גדול לא הוציא כלום על המגרש, הדרך שלך לא תהיה למעלה. חלס, הלגרה הוא לא בלם, הוא קשר אחורי! עד מתי המאמנים האלה יתעקשו?