עוד דבר מוזר לי שאנשים פה מבקרים את איטליה על נצחון בחוץ על סקוטלנד, אבל שומרים על שתיקה בכל הקשור לניצחון 0:1 ביתי של הולנד על המעצמה של לוקסנבורג או על הניצחון הביתי של פורטוגל 0:1 על ממלכת הכדורגל של ארמניה. האמת שגם על תהיה זו עניתי בעצמי: "אבל אתם יודעים מה, אנחנו אוהבים ששונאים אותנו רק כי השנאה הזו נובעת מכך שאנו בסוף מנצחים. אנחנו מעדיפים שישנאו אותנו ולא להיות עוד נבחרת סימפטית שקל לסמפט כי בסוף היא מפסידה."
נראה לי שלכל הפחות כל הצדדים בויכוח יסכימו שמחוטו גונזלס הוא שמוק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ואם להיות קטנוניים גם בתחילת המשחק דפקו למקפאדן מצב של אחד על אחד מול בופון בטענת נבדל מופרכת, יש הרבה למה להיטפל אבל ברור שהיו טעויות לשני הצדדים. אבל באמת מדהים אותי איך עוד לא ראיתי אפילו בראבו אחד לסקוטלנד מהצד האיטלקי, שלא לדבר על "חבל שככה ניצחנו", כמו שאגב, שומעים מכל אנגלי ואנגלי בסוגיית התלות בישראל. מה שהכי כואב בנושא הסקוטי, זה שהם בטח היו עולים מכל בית אחר.
יש פה מספיק אנשים ששיבחו את סקוטלנד, אנחנו משום מה מצאנו את עצמנו במצב של מגננה. ויותר חשוב לנו להגן על הנבחרת שלנו מאשר לברך את היריבה על עוד הפסד מולנו. ליבי, ליבי עם סקוטלנד שעד שהצליחו לתת קמפיין ראוי מזלם הרע סידר להם בית עם שתי הנבחרות הטובות בעולם. בכל אופן עכשיו בדיוק מתחיל שידור חוזר של המשחק בספורט 2. אז אני זז לראות. מאחל לכולם לילה טוב, לי בטוח הוא יהיה כזה. :aaa15:
כשאנשים באים ומתנפלים על הנבחרת שלך (שלא בצדק) קצת קשה לעסוק בחלוקת ברכות ואיחולים לנבחרת ששחקה מנגד. בקשר לחלק השני של המשפט שלך, ההבדל הקטן הוא שאיטליה עלתה בזכות עצמה ולא בזכות נבחרת אחרת. נכון שלא היה משחק ענק של איטליה, אבל לא צפיתי גם לראות איזו תצוגה מדהימה במשחק מכריע. היו דקות שאיטליה שלטה יותר ולהיפך. אם נמחוק את כל טעויות השיפוט במשחק, המשחק היה במצב של שוויון ואיטליה הייתה בכל זאת עולה, כך שאין לי שום תלונות לנבחרת שלי ואני ממש לא מצטערת על הדרך. ואחרי שאמרתי את דעתי, באמת מגיע בראבו לסקולנד על הקמפיין שלה באופן כללי. אין ספק שהייתי מעדיפה לראות את הסקוטים עולים איתנו במקום הצרפתים, מצד שני..איך אפשר להתאכזב משער בטיימינג שכזה מהנבחרת שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אז מי בעצם ביורו? - יוון - אוסטריה - שווייץ - פולין - איטליה - צרפת - קרואטיה - גרמניה - צ'כיה - רומניה - הולנד - ספרד כמעט בודאות: שבדיה (אלא אם תפסיד בלטביה וצפון אירלנד תנצח בספרד) פורטוגל (אלא אם תפסיד לפינלנד בבית) אנגליה (אלא אם תפסיד לקרואטיה בבית) כרטיס פתוח: טורקיה שתארח את בוסניה בבית עם יתרון נקודה על נורבגיה שתתארח אצל מלטה בחוץ. אז בעצם אם מסתכלים על היורו הקודם, ההבדל היחידי הוא שבמקום בולגריה, רוסיה, לטביה ודנמרק נקבל את אוסטריה, פולין, רומניה, וטורקיה\נורבגיה. הייתי אומר שזה שדרוג יחסי, למעט האוסטרים.
כרטיס פתוח? ועד כמה גדולים הסיכויים שהטורקים לא ינצחו את בוסניה? אחרי ניצחון כזה ענק בנורבגיה, אין מצב שהטורקים לא עולים באטרף למגרש ומפרקים את הבוסנים.
הטורקים כבר הוכיחו בקמפיין הזה כמה פעמים שהם יכולים לפשל גם במשחקים כאלו. התיקו מול מלטה וההפסד ליוון בבית הם ההוכחה לכך ששום דבר לא גמור בבית הזה....
המשחק בין סרביה לקאזחסטן, נדחה עקב סופת שלג בבלגרד. המשחק כאמור נדחה להיום (יום ראשון) בשעה 14:00. המשחק קובע רק לסרביה, שחייבת ניצחון ביתי על נבחרת עיקשת, אם ברצונה לשמור על סיכוי קלוש לעלות ליורו על חשבון פורטוגל. אם היא תנצח את המשחק, היא תיהיה חייבת לנצח ביום רביעי את פולין, ולקוות שפורטוגל לא תנצח בביתה את פינלנד. http://i14.tinypic.com/6sksw0o.Xxx http://i5.tinypic.com/6l3i2ys.Xxx
במידה וסרביה מנצחת מחר, היא תצטרך אחרי זה גם לנצח את פולין שאיבדה עניין, ולקוות שפורטוגל תפסיד בבית לפינלנד והיא תעלה על חשבונה בגלל יתרון במפגשים ביניהם. סיטואציה די דמיונית, אבל יכולה להיות קורעת לב עבור הפינים.
נו, באמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אתה משווה את שוויץ לבוסניה? חוץ מזה שוויץ היתה צריכה את המשחק ההוא בדיוק כמו טורקיה. בוסניה, לעומת זאת, חסרת עניין במשחק הזה.