ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

  1. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מילאן יכולים לחלום, כי שחקן כמו ראמוס שהוא אחד הטובים אצלנו הם לא יראו, ואני מקווה מאוד שגם ההנהלה שלנו חושבת כך.
     
  2. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מילאן יכולה לרצות גם את טרי, אינייסטה וכריסטיאנו ורוני. זה לא יקרה.
     
  3. LEO Member

    הצטרף ב:
    ‏11/11/07
    הודעות:
    60
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סתם בלבולי מח של אמצע עונה של העיתונים מילאן לא צריכה את ראמוס ינקלובסקי ואודו דיי עונים לדרישות וחוץ מזה מאז מנדייטה חוזה מארי וחאבי מורנו הפופלריות של שחקנים ספרדים באיטליה ממש ירדה
     
  4. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני אשמח אם תכתוב עם סימני פיסוק. אחרת לא מבינים כלום.
    תודה.
     
  5. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    17 נציגים מפזרת ריאל מדריד ברחבי העולם במהלך פגרת הנבחרות

    ביום שבת נבחרת ספרד תארח את נבחרת שבדיה בסנטיאגו ברנבאו. בסגל של לואיס ארגונס נכללו 2 נציגים מאלופת ספרד, איקר קסיאס וסרחיו ראמוס. ביום רביעי נבחרת ספרד תשחק משחק חוץ נגד צפון אירלנד במוקדמות אליפות אירופה 2008.

    מיגל טורס, מגן ריאל מדריד יארח יחד עם נבחרת ספרד עד גיל 21 את נבחרת פולין. מי שזומן גם הוא למשחק הוא שוער ריאל מדריד קסטייליה - אנטוניו אדאן.


    השוער מחליף, יז'י דודק יצא למשחק נבחרת פולין נגד בלגיה וסרביה במוקדמות אליפות אירופה 2008.


    פאביו קנאברו, קפטן נבחרת איטליה יצא למשחק החשוב של נבחרת איטליה נגד סקוטלנד במוקדמות אליפות אירופה 2008.

    גבריאל היינצה ופרננדו גאגו יצאו לארגנטינה למשחקי נבחרתם נגד בוליביה וקולומביה במוקדמות מונדיאל 2010.

    פפה שחזר מצפיעה היישר למחצית השנייה נגד מאיורקה זומן לסגל נבחרת פורטוגל לקראת המשחקים נגד ארמניה ופינלנד במוקדמות אליפות אירופה 2008.

    אריאן רובן הפצוע נשאר מחוץ לסגל נבחרת הולנד אך ווסלי סניידר ורוד ואניסטלרוי זומנו לסגל האורנג'ס למשחקים נגד לוקסמבורג ובלרוס במוקדמות אליפות אירופה 2008.

    רויסטון דרנתה זומן לסגל נבחרת הולנד עד גיל 21 למשחקים נגד מקדונה ורומניה.

    הבלם כריסטוף מצלדר זומן לסגל נבחרת גרמניה למשחקים נגד קפריסין ו-ווילס במוקדמות אליפות אירופה 2008.

    רוביניו וג'וליו באפטיסטה זומנו לסגל נבחרת ברזיל פרו ואורוגוואי במוקדמות המונדיאל 1010.

    דיארה זומן למשחק הידידות של נבחרת מאלי נגד גינאה המשוונית.

    מרסלו זומן גם הוא למשחק ידידות. משחק ידידות נגד העוני, המשחק המסורתי בין החברים של רונאלדו לחברים של זידאן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/11/07
  6. יהודה ברוך Member

    הצטרף ב:
    ‏4/11/07
    הודעות:
    285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש שחקן שמילאן לא רצתה? כמעט תמיד זה נופל גם הפעם לא יצא מזה כלום
     
  7. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מילאן וריאל מדריד עומדות להיכנס לעוד מאבק על יאנגסטר מבטיח מברזיל, והפעם על ברנו וינישיוס רודריגס בורגס (או פשוט ברנו), מגן ימני/בלם בן 18 מסאו פאולו. המחיר המבוקש הוא 15 מיליון יורו, והוא כנראה ישוחרר רק בקיץ.

    קאקא כבר ממליץ לראשי מילאן לרכוש אותו ומבטיח לגלות עליו עוד פרטים בטיול הבא שלו לברזיל, אבל ריאל נמצאת בנקודת מיקוח לא פחות טובה מאחר וסוכנו של השחקן הוא גם סוכנו של רוביניו.

    http://www.goal.com/images/24004.Xxx
     
  8. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין לנו שום סיבה להביא אותו כל עוד הוא בלם/מגן ימני. פפה הוא השקעה להרבה שנים בעמדת הבלם ולריאל תמיד יהיה עוד בלם גדול שיכול להגיע.. יש לנו את מיגל טורס וסרחיו ראמוס באגף הימני ולהביא עוד מגן ימני שבנוסף לכל יהיה זר - זאת טעות.

    מילאן, כולו שלכם.
     
  9. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ברנו? זה ההוא מהמנג'ר?
     
  10. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שריאל מדריד תקנה שחקן שהיא לא צריכה? מה פתאום...

    בן - הוא תותח במנג'ר החדש? תבדוק: Breno Rodrigues Borges.
     
  11. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שמע הקניות המפגרות של ריאל היו בתקופתו של פלורנטינו פרז.

    הקניות המפגרות של העונה הן אך ורק כי שוסטר לא הכיר את הקבוצה מספיק טוב, קנה שחקנים כמו דרנתה שלא מתאימים לאף עמדה במערך של ריאל. אני מקווה מאוד לראות ינואר שקט עם חיזוק אחד בלבד, עוד קשר אחורי בסגל!
     
  12. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    במנג'ר החדש יש בלם ברזילאי בן 17-18 בשם Breno, תותח על
     
  13. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כשמדובר בכשרונות צעירים כאלה, ריאל עושה נכון כשהיא תוקפת עכשיו, כי למרות שהוא רוצה להתפתח יותר כשחקן לפני שהוא עובר לאירופה, הכל אומר שהוא יעזוב כבר בקיץ הבא, וכנראה למועדון גדול. גם אם אין לו מקום בהרכב כרגע, עדיף לתפוס אותו ולהשאיל למועדון אחר.
     
  14. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השאלה אם השחקן ייקח אופציה של השאלה בחשבון. אם כן מצוין - להשאיל אותו לקבוצה קטנה בליגה הספרדית (חטאפה למשל במידה ולא תרד) יהיה נפלא. הבעיה שתסתכל על זה ככה: רוב המושאלים של ריאל לא חוזרים. ומי שחוזר מתייבש על הספסל.
     
  15. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בשבילו זו באמת תהיה טעות להגיע לריאל מדריד בשלב הזה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/11/07