אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏2/6/07.

  1. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אדריאנו לא הגיע לאימון בתירוץ שהוא "לא מרגיש טוב". היחסים בינו לבין מנצ'יני מסלימים.
     
  2. Deki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    420
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתמול. היום הוא התאמן כרגיל.
     
  3. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם בוגארדה התאמן כרגיל בצל'סי, זה לא אומר שהוא היה אהוב המאמן. אני רק מחכה שכל העניין הזה יתפוצץ והמעפן הזה יעוף מאיטליה. ווסט האם ופנרבחצ'ה מעוניינות בו כרגע.
     
  4. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נדבד!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx
     
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    עוד מישהו רוצה להלל את נדבד על זה שפצע שחקן לתקופה ארוכה או שאפשר לרדת מזה כבר?!!!!!!!
     
  6. Deki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    420
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    ככה זה שמי שאתה מעריץ נראה ככה
    http://i.a.cnn.net/si/2006/writers/grant_wahl/06/01/ronaldinho.qa/p1_ronaldinho_0601.Xxx
     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    מכה קשה מאוד לאינטר, הזדעזעתי שקראתי שהוא בחוץ עד ינואר, בכל-אופן, לאינטר אין שחקן יצירתי בקישור כמו פיגו וגם ככה לקבוצה לא חסרים פצועים, זה מסביר את היכולת הבינונית שלה העונה באיטליה ואת חוסר המחץ בארבעה משחקים עד עכשיו.
    פיגו בן 35 וזה קרה לו ביום-הולדת זה מה שעצוב כאן, בגיל כזה קשה לחזור מפציעה וגם ככה זו לטעמי העונה האחרונה שלו באינטר ובכדורגל האירופי ברמה הגבוהה הזו, הוא כבר כמעט סגר בסעודיה בשנה שעברה אבל נשאר, חבל, לא מתאים לנדבד.
    עם כל האהבה שלי לפיגו, נדב יעקובי הזכיר בשידור של סראגוסה - ריאל מדריד בשנה שעברה, מחזור לסיום, שיש שחקן של סראגוסה נדמה לי קוראים לו סזאר, בלם בן 29 שנאלץ לפרוש אחרי תיקול ברוטאלי של פיגו(05\2004, בעונה האחרונה שלו בריאל במחזור האחרון פיגו פצע את הבלם). פיגו בוודאי שמע על מה שקרה והבלם אמר:"עד היום לא קיבלתי טלפון והתנצלות מלואיס", אחרי ששמעתי את המקרה הזה ההערכה הגבוהה שהייתה לי לפיגו טיפה ירדה.
     
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,645
    לייקים שהתקבלו:
    3,757
    תגיד לי מה אתה רוצה מנדבד? בכלל ראית את המשחק? נדבד לא הלך לרגל כדי לפצוע את פיגו הוא הלך לכדור ופשוט פגע ברגל בצורה חזקה,נדבד אמר בעצמו שהוא ממש לא התכוון לפגוע בפיגו.

    בגלל שהוא נפצע אנשים חושבים שהוא התכוון לזה,תכף תגידו לי שנדבד כיוון במיוחד את הפקקים בנעל שלו כך שיפגעו בפיגו בצורה המרבית,תעשו לי טובה.
     
  9. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נדבד נוגע בכדור קודם, ורק אחר כך הרגל של פיגו נתקעת בזו של נדבד. אני חושב שיש פה עבירה גבולית, והצהוב די מוגזם.
     
  10. Deki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    420
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נראה לי עם כל מה שאתה מדבר, אתה בעצמך לא ראית את העבירה...
    http://www.youtube.com/watch?v=HZze6Dj4X_Y
    תראה... עכשיו תגיד לי איפה אתה רואה שנדבד נגע עם הפקקים?!
    אז מה אם הוא נגע בכדור, זה תיקול שבחיים לא היה לו סיכוי להשיג את הכדור והוא עשה אותו כדי למנוע מתפרצת. בושה, שחקן מסריח.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/11/07
  11. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא טעה בהערכה שלו, הוא חשב שיוכל להגיע לכדור יותר טוב כדי להעיף החוצה. ככה נעשות עבירות לא מכוונות. ובטח שהוא לא התכוון לפצוע אותו. בוא נגיד שנדבד יצא גנדי לעומת מה שמטראצי עושה בכל משחק.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/11/07
  12. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מטראצי יצטרף לקבוצת הפרימברה של אינטר שתתארח אצל שפילד במשחק ידידות לציון 150 שנה של המועדון הותיק בהיסטוריה.
     
  13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,645
    לייקים שהתקבלו:
    3,757
    הקטע עם הפקקים היה ציניות אל תנסה להתחכם,זה לא מוציא אותך יותר חכם.

    נדבד הלך לכדור נקודה ופגע ברגל נקודה.ממתי פאול של לעצור מתפרצת הוא מסריח ומלוכלך,אולי זכיתם בשתי אליפויות אבל מנטליות הלוזריות שלכם פשוט לא יורדת ממכם.זאת האמת,מוראטי וכל מיני גורמים באינטר אומרים שנדבד עשה בכוונה ונדבד ככה ופה ושם ויובה פה ויובה שם בעוד אם מסכתלים על העברה זו עבירה רגילה לחלוטין שפיגו יצא ממנה לא טובה,דברים שקורים תוך כדי משחק.רק מנצ'יני מכל המערכת של אינטר היה היחיד שבא ואמר "נדבד לא אשם,זה פאול שרואים בכל משחק והפציעה היא מסוג הדברים שקורים בכדורגל"

    תרדו מהעניין ותפסיקו לבכות על כל דבר.
     
  14. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אדריאנו: "אני רוצה לשחק, לא משנה איפה. מנצ'יני שלל אותי ללא סיבה. אני בכושר ושיחקתי טוב. כעת אני צריך לדון עם המאמן והמועדון כדי להחליט לגבי עתידי."
     
  15. iverson13 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,383
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הלוואי שיעבור נאי לא מבין מה הוא עושה באינטר.הוא רואה שהוא לא משחק..מלא קבוצות היו מקבלות אותו בשמחה שיעבור כבר..