דיון האוטובוסים

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by הגבר באדום, Oct 31, 2007.

  1. spurs229 Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    5,840
    Likes Received:
    0
    אתה מדבר שטויות,
    אפשר להגיע לשדה באילת חצי שעה לפני הטיסה, ואין מה לחפש שם חנייה כי אם טסת אז אתה בלי אוטו.
    אח"כ 40 דקות ב-ATR הצפוף והופ, אתה בתל-אביב.
    בגלל שאין הרבה טיסות המזוודות בשדה דב יוצאות מהר מאוד ויש שם גם תמיד מספיק חנייה.
    לטוס לנתב"ג זה קצת דבילי כי כל הסיפור הרבה יותר ארוך.
    בכל מקרה, הרבה יותר קצר ונוח מאוטובוס (ואם טסים בסטנד ביי זה אפילו כמעט לא יותר יקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ).

    הנסיעה הכי טובה שלי לאילת לא הייתה באוטובוס, ואפילו לא בטיסה, היא הייתה במשאית. משאית של תעבורה שלוקחת מכוניות. סבא של חבר שלי עובד שם אז הוא סידר לנו לנסוע מהמוסך של החברה ברמלה, עד אילת. והיה ממש תענוג, יש שם כיסא אחד ליד הנהג, מאוד מאוד נוח ומאחוריו יש מיטה. נסעתי עם עוד חבר ככה שחצי מהזמן ישנתי וחצי ישבתי. מזל שיצא לנו נהג נחמד כי בעיקרון אסור להם לקחת שני אנשים כי אסור להיות במיטה בזמן הנסיעה, וחברים שלי נדפקו ונסעו לבד.

    אוטובוסים לאילת זה פשוט סבל, 4 שעות מתעסקים בלמצוא את הפוזיציה הנכונה, 5 דקות ישנים ו25 דקות רואים את אילת באופק ומחכים לרדת מהאוטובוס. בכלל כל אילת זה לא מציאה גדולה, פול ערסים וחם. צריך לחפש בנרות כדי למצוא מישהי נחמדה (גם אני הופתעתי שיש שם כאלה). בקיץ הבא אני לא נוסע לשם שוב.
     
    Last edited: Nov 1, 2007
  2. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    טסתי מנתב"ג.
     
  3. יא יא פטי Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    הבדיחה על הגומי ענקית!

    וטיסה לאילת זה לא 4 שעות עם כל התהליך
    לפני חודש קמתי 5 בבוקר, 5.20 כבר בשדה דב, 5.45 על הטיסה, 6.45 כבר היתי במלון ונמתי...

    הסיפור של החילים באמת מוזר והפקרי, לא ידעתי שזה היה קיים פשוט ביזיון, מה שכן ידעתי שהיה קיים זה כרטיסיות לחודש לחייל כדי שהוא לא ינצל ויסע כל היום חינם בלי קשר לצבא ויסע רק מה שצריך וחייב.
     
  4. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    אתם צריכים ללמוד ממני , אני יכול לישון בכל תנוחה ( קיבלתי את זה מאבא שלי, הבנאדם פשוט מדהים יכול לישון שהראש שלו תקוע בתחת).
    כשנסעתי לפסטיבל ה"קוקה קולה" בחיפה נסענו ברכבת מראשון עד ת"א ומת"א עד חיפה , הנסיעה מת"א עד חיפה הייתה פשוט נוראית! פאקינג שעה וחצי של עמידה(!) הרכבת הייתה מפוצצת(וכשאני אומר מפוצצת, זאת אומרת שלא היה אפשר להכניס סיכה).כל הדרך עמדתי כשאני לא יכול להחזיק בכלום , ומליון ואחד אנשים מוקפים סביבי. חלק מהחברים שלי ניתבו את דרכםאל המדרגותכשבדרך הם דורכים על כל העולם ואישתו.
    הדרך חזרה הייתה טיפה יותר טובה מכיוון שהצלחתי לישון כל הדרך , אבל הדבר המצחיק הוא שהצלחתי לישון שיש לפני שולחן עד גובה הברכיים, והראש שלי תקוע בשולחן . אחריי חצי שעה של שינה , אני מקבל טפיחה על השכם , באותו זמן הצוואר שלי היה הרוס לגמרי , וחבר שלי אומר לי " מה ניצן , רוצה לראות תמונה?" אני בתמימות "סבבה" , הם מוציאים את הפלאפון ומראים לי ששני חברים שלי נשענו עליי בצורה שמרגישים) בזמן שישנתי! אשכרה לא הרגשתי כלום. אפשר לפתח יכולות כבירות כשאתה לא ישן 28שעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
     
  5. wolf89 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    0
    אני מקנא בך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  6. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    5,156
    Likes Received:
    0
    אתם צריכים להבין מה זה לשרת בפרקליטות הצבאית כשאתה צעיר. יש לנו סניפים, שזה יענו או בית כלא או בית משפט או סתם משרד של 3 וחצי אנשים בכל חור בארץ, ושולחים לשם צעירים כדי לתקן את המחשב. עכשיו תנסו להגיע בתחבורה ציבורית לקציעות, סאלם, עופר, איו"ש ומה לא. יש לך תחבורה ציבורית עד מקום מסוים, ושם באמצע השטחים אתה צריך לחכות למישהו מהבסיס שיבוא לקחת אותה. אימאלה.

    שלחו אותנו פעם לסאלם, עם הוראות הגעה לצומת מגידו מת"א, כשאנחנו צפונים. מועיל ברמות. קיצר איכשהו הגענו לצומת מגידו, אבל לחזור משם לקריות זה הדבר הכי מעצבן שיש. צריך לתפוס אוטובוס לעפולה, משם אוטובוס לחיפה, משם אוטובוס לקריות ומשם טרמפים הביתה. סה"כ, 4 שעות נסיעה מג'נין הביתה. תענוג. עכשיו חברה שלי נסעה להרצליה, ולה לקח שעה. כל הזין.
     
  7. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    4 שעות? איזה מניאקים כל הקבלנים האלה שכותבים לנו שג'נין זה 5 דקות מנתניה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  8. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    האמת שאני מבחינת קווי אגד בנסיעות ללימודים בורכתי, אני משתמשת רק בקווים ספציפים שמגיעים ישירות לאוניברסיטה כמו 142 למשל, אוכלוסיה של סטודנטים בלבד, שקטים מנומסים ובלי כל מה שקורה בשאר הקווים.
    יש ימים שאני נוסעת ברחבי חיפה ורק חסר שאני יתקע לעצמי כדור בראש, בוא נתחיל עם זה שכמעט תמיד לא תמצאו מקומות ישיבה, ותמיד יפול עליכם איש מבוגר שלא שמע על דאודורנט בחייו או נשים וולגריות ויותר מידי מכל זה בקיצור.
    אני אישית מעדיפה את הרכבת, גם שאין תמיד מקומות ישיבה בימי ראשון וחמישי בעיקר, אני מכירה הרבה אנשי הייטק כמו חברים של אבא שלי למשל שהם מהנדסים בכירים שבמשכורת החודשית שלהם יכלו לממן לעצמם רכב לכל חודש, וזה לגמרי סותר את מה שאמרתם למעלה שזה מיועד לשכבות החלשות בלבד.
    ידיד שלי ( יועץ מס במקצועו ) נוסע כל יום לעבודה ברכבת, מדלג על הפקקים, לא מתעצבן בכביש, ונח אחרי עבודה במקום להגרר בדרכים.
     
  9. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    איך שכחנו? מוניות!

    יאללה, תנו סיפורים.
     
  10. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    5,156
    Likes Received:
    0
    אחרי הטקס סיום חובלים, יצאנו רק באיזה 11 מהבסיס וכמובן שהרכבות שבתו באותו יום, 108 הפסיק לעבוד כבר ב8 ו103 היה מפוצץ, החלטתי שאני לוקחת מונית ולא אכפת לי ה50 שקל שילכו לי על זה. קיצר אני בלבן, כל האנשים בתחנה נועצים עניים, והנהג מונית מתחיל לחפור לי שואל מאיפה אני באה על לבן אמרתי לו טקס סיום של החובלים. הוא כמעט נכנס במישהו מהשוק הוא היה בטוח שסיימתי תקורס מתחיל להגיד וואו בנות מסיימות וכו' ומרוב עייפות ושהוא חפר לי אפילו לא טרחתי לתקן אותו...
     
  11. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    נהגי מוניות זה עם נחמד: הם מומחים בכל דבר, ומשמשים פסיכולוגים ניידים, ללא תמורה.

    אם רוצים לדעת מה יהיו תוצאות הבחירות, איזה מוסך הכי טוב, איפה אפשר לקנות כל מיני דברים בזול - רק לשאול אותם.
     
  12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    סיפור על מוניות..
    פעם עליתי עם עוד 3 אנשים למונית מעזריאלי לתל אביב,הנהג אמר לנו מחיר מסויים ובחורה
    מסויימת[שוביניסטית] אמרה לו שהמחיר זה בכלל אמור להיות חצי..הוא הסכים להוריד לנו
    כמה שקלים אבל עזבנו את המונית,עלינו על מונית אחרת ושילמנו 5 שקל יותר-מוכר למישהו?

    :)
     
  13. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    כשהייתי נוסע למשחקים של הפועל פ"ת, הייתי מיתפלא איך המחיר היה קופץ, עולה, יורד, מתחלק ומוכפל ב-15. כול פעם היו אוספים אותי מאותו רחוב אגב.
    תחמנים לא קטנים. מה שכן, כיף לדבר איתם, יש להם את הסיפורים הכי טובים והם מעצבנים עם הנסיעה שלהם כל אחד שלידם. כל מה שנותר לך זה ליצחוק מהם.
     
    Last edited: Nov 3, 2007
  14. mrwhat Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    לפני שנתיים שלוש בערך , אני וחברים שלי חזרנו ממסיבה והנהג שם לנו סרטי פורנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
     
  15. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    טלוויזיה במונית??

    נייס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx