מחזור 9': סביליה מפרקת את ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/10/07.

  1. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    ריאל פשוט משחקת זוועה, אין קישור, אין הגנה ואין התקפה.
     
  2. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    והם עדיין ינצחו מאיזה נגיחה של ואן סוס\ראמוס בין דקה 75-90 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  3. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    בונא סלגאדו פשוט השחקן הכי חלש ששיחק אי פעם בליגה הספרדית, וזה כולל את עמרי אפק.
    אין לו שום דבר שיכול להועיל, הוא לא מהיר, לא חכם, לא יציב ועוד כל מני דברים שאפשר להגיד עליו.
     
  4. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רק אני חושב שלריאל יש את אחת ההגנות הרעות בליגה??יש לה מזל שהיום היא משחק נגד הקבוצה עם ההתקפה הכי חלשה בליגה כי אחרת היא הייתה סופגת לפחות שלושה שערים.
     
  5. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    דפורטיבו מחמיצה,ועדיין יוצרת מצבים.
    אבל בואו אני אגיד לכם משהו.זה לא שלמדרידאים יש מזל,פשוט לברצלונה יש באד לאק.וזה ברור,אין לי מושג איך אף אחד לא שם לב.זה כולל פציעות.
    אגב,ברצלונה גיששה אצל מאמני הכושר של ליברפול,שבדרך החוצה משם.כנראה זה מקור הפציעות.
     
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    עזבו אותכם , ריאל תכבוש ת'שער הניצחון הזה , זה די ברור .

    אולגר לא פותח בסופו של דבר ומסי מקבל מנוחה בהרכב של רייקארד שפותח כך:
    ואלדז; זמברוטה,פויול,מיליטו,אבידאל; טורה,אינייסטה,צ'אבי,דוס סאנטוס, ,הנרי רןונאלדיניו
     
  7. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בינתיים 4-0 לסרגוסה על ויאריאל.לא מובן מה קרה לקבוצה הזאת היום.

    למישהו לא היה ברור שזה הולך לקרות?
     
  8. מדרידיסטה בדם Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    253
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוהדי ברצלונה, כניראה אתם יודעים על מה אתם מדברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    ובינתיים לה קורוניה נישארת בעשרה שחקנים.
     
  9. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    לא רק שראול הבקיע,גם לה קורוניה בעשרה שחקנים.
    למה שלה קורוניה יבקיעו גול?
    (נו,המזל הרע מכה בפעם המליון,יחד עם ההחטאות)
    טוב שיש את רוביניו שנראה ההפך מהקבוצה שלו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  10. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא יאומן. לפי מה ששמעתי גם קיבלתם פנדל שלא היה. די, זה גורם לבאנדם להיתחרפן, והרגע חזרתי מהפסיכולוג משניידר!
    לא יאומן, אני כותב ותוך כדי עוד גול. דבר אחד יש לי להגיד-גוטי פשוט גאון, גאון.

    טורה פותח? זה לא קצת מסוכן הוא בכל זאת רק חזר. שוב פעם הצוות הרפואי המטומטם שיש לנו.
     
  11. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אפשר להגיש שזו לא עדיין היכולת הדרושה וזה עדיין לא מה שרוצים לראות בריאל, אבל אישית, אני די אופטימי ורואים שיש שיפור קטן במשחק של ריאל. רוביניו בעוד יום מצוין מבחינתו, מתליח להביא את היכולת לידי ביטוי גם היום בליגה. ההגנה שלנו הייתה מזוויעה בחצי הראשון פשוט מזוויעה והרבה בגלל מיצ'ל סאלגאדו. מה? מה לעזאזל גורם לשוסטר להציב אותו בהרכב? רוב הההתקפות באו מימין, נקודת התורפה שלנו. סאלגאדו משאיר הרבה חורים, הוא איטי מאוד, מגושם, ולא תורם כלום להתקפה, אז מה גורם לשוסטר לא להשים את טורס המצוין? רק אלוהים יודע.
    הנעת הכדור שללנו השתפרה ושוב, הרבה בגלל שגוטי ביום טוב. שימו לב עד כמה דומיננטי גוטי לריאל מדריד שהוא ביום טוב והוא מגלה יציבות. בזכותו הנעת הכדור שלנו הופכת להיות הרבה יותר קרובה לשער היריב ומשחק הלחץ שלנו רק משתפר ממשחק למשחק. היום לפחות במחצית השנייה הצלחנו לדחוק את דפור אחורנית בעזרת הנעת הכדור הטובה שלנו. עדיין יש הרבה ליקוים בהתקפה, חוסר תיאום לפעמיים, יש דקות שאין מספיק תנועה בחלק הקידמי וזה תוקע את המשחק שלנו.

    אני מקווה שמגמת השיפור רק תימשך כי מול הגדולות יותר מדפור זה לא יעבוד, רוביניו ממשיך במומנט המצוין שלו וממשיך לתת את שלו לריאל מדריד בעזרת היכולת האישית ושתי השערים האחרונים היו בזכותוץ בגול השני של ראול גם התחיל מרוביניו והגול השלישי של רוביניו עצמו לאחר מסירת גאון של גוטי.


    עכשיו? בוא נקווה אולי אולי לאיזה הפסד מפתיעה של ברצלונה!
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  12. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    סוף סוף!
    איזה בונקר שמרדים את המשחק,אני כבר עם חצי עין סגורה.
    מהלך מצוין של ג'ובאני שמנצל טעות במלכודת הנבדל,והנרי מול שער ריק קובע סוף סוף 1-0.

    עריכת מנהל: פה זה לא אתר ONE תאמין לי שכולם רואים את המשחק בידיוק כמוך. בפעם הבאה הודעות כאלו יימחקו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    אני חייב לציין אלמריה סוגרת את המשחק בצורה פנטסטית , זה לא סתם עוד איזה בונקר כמו שראינו מרנג'רס באמצע השבוע.
    אלמריה משחק בשיטה זהה של בארסה ב4-3-3 , כאשר 2 הקיצוניים שלה שומרים את זמברוטה ואבידאל שלא יפרצו באגף , ושלושת הקשרים במרכז שומרים אישית את אינייסטה טורה וצ'אבי ובכך סוגרים לבארסה את הקשרים היצירתיים שלה שאמורים להתחיל את ההתקפות ולתת את הכדורים לחלוצים .

    אני לא יודע מה חיפה המגן הימני של אלמריה בגול כי הוא פשוט דפק להם את הנבדל והמשחק , הם יכלו לצאת מהקאמפ נואו עם משהו .
     
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק מרדים, לפני שהפיצה הגיע הייתי ממש רדום. ההתחלה הייתה כזאת משעממת שרציתי למות. היה נמאס לי לראות את רונלדיניו תקוע כמו נוד, תיסלחו לי על הביטוי אבל הוא משחק כמו נוד תקוע של מסוגל לרוץ. הוא לא יודע לרוץ הבחור, הוא עושה תנועה לאמצע ומוסר "כדור גאוני" שמחפש את דוס סנטוס. דיי, זה עבד עם ג'ולי, אחרי 3 שנים תחליף טריק. אבל...למרות התקיעות האלה הוא עשה מהלך טוב אחד שעבר שחקן כמו מים, הזכיר לי את רונלדיניו הקודם שעבר כמו מים. שיתחיל לרוץ, הוא מעצבן אותי.
    הנרי גם לא עשה משהו מיוחד, את השער שהוא כבש מקסי לופז כובש ברוסיה(הבחור מפציץ אם לא ידעתם. לפי מה שהבנתי הוא כבש שלושער במשחק הקודם!) כמעט כל משחק. למרות זאת, עדיין טוב שהוא כבש, גם לסטטיסטיקה וגם לביטחון העצמי שלו. רק תראו איך הבחור חוגג את השער, כאילו הוא כבש בגמר ליגת האלופות. דוס סנטוס נלחם כמו מטורף, עושה פאולים מיותרים לפעמים, אבל מראה הרבה רצון. עם זאת, זה לא זה. אני לא היתרשמתי ממנו כלל עד עכשיו. הוא פשוט לא מוצא את עצמו, הוא נראה תקוע ולא מצליח לעשות כלום עם הכדור, שגם בקושי מגיע עליו. צ'אבי לא עושה את מה שצריך, לא מראה כלום, לא מוסר פנימה כדורי עומק חכמים, פשוט כלום, הוא נוחר באמצע. איניסטה לא מספיק תומך בהתקפה ויוזם, ורק טורה מזכיר את מה שכבר הפסקנו לשכוח. בהגנה פויול נשאר פויול, מיליטו ממשיך במסע הכיסוחים וכנראה יעבור את דקו בתחרות "מי יקבל יותר צהובים במדי ברסה", לפחות הוא לא עושה פאשלות ומשחק טוב. ואבידאל וזמבירוטה לא מועילים ולא מזיקים. מיבחינה הגנתית עושים את העבודה, ומיבחינה התקפית לא תומכים מספיק לדעתי.
     
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    זה השיפוט בספרד , אין מה לעשות.
    ואן ניסטלרוי נופל היום ברחבה ומקבל פנדל , דוס סאנטוס נופל ברחבה ומקבל פנדל לעומת אלמריה שהיה מגיע לה פנדל אבל איזה שופט ישרוק לפנדל בקאמפ נואו במצב של 1-0 של בארסה.