ליגת האלופות - המחזור השלישי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Oct 23, 2007.

  1. SkiMan Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    0
    אני דווקא יוצא מאוכזב מהמשחק ומצר על כך שריינג'רס שיחקה בנו כמו שרצתה. זה שהחזקנו 90 אחוז מהזמן בערך בכדור לא נתן כלום, ריינג'רס אטמו את הרחבה למן הרגע הראשון ולמען האמת מספר המצבים הממשיים שלנו היה קטן מאוד. בדקה ה-70 בערך, בעזרת ההתלהבות של הקהל (שהיה פשוט נפלא אתמול) ריינג'רס אפילו הלכה טיפה קדימה ושם המשחק שלנו נגמר. לא היינו רחוקים אפילו מלספוג איזה שער מטופש וחסר קשר למציאות. נכון שריינג'רס הפעילו אתמול בונקר ציני ודוחה, אבל צריך לדעת לפרוץ בונקרים כאלו. זו היתה סוג של הכנה מעניינת למשחקי נוק-אאוט מול יריבות נחותות שאולי בטעות יגנבו איזה שער.

    רייקארד משום מה במהלך המחצית השנייה היה בגישה שהגול עוד עשוי להגיע, או שפשוט באיזשהו שלב הסתפק בתיקו, כיוון שאומנם היו היום הרבה אילתורים בהרכב אך הוא עדיין יכל לנסות לשנות ולעשות חילופים. ההוצאה של אנרי עבור ג'יו היתה מיותרת, כי לאחריה לא היה לנו טרגט-מן ללכת אליו עם ההיחבאות של מסי והמשחק האנמי של רונאלדיניו.

    אי אפשר כמובן שלא להחמיא לפויול על המשחק המצוין שלו באגף ימין. וייץ ושגיא הגדירו את זה כהברקה של רייקארד, לי אין ספק שזה רחוק מכך, כבר שנתיים פלוס זועקים שפויול צריך לשחק בימין במצבים כאלו. דיי אהבתי את המשחק של גודיונסן אתמול, בעיקר במחצית הראשונה כשהיה בקישור. נתן משחק טוב עבור שחקן שלא פתח בעמדה הזאת מאז ששיחק בצ'לסי, דחף קדימה ועזר בהגנה גם כן. צ'אבי לא התבלט, אינייסטה עם משחק טוב (יחסית). אנרי השתפר לעומת ויאריאל, אך חוש השערים חלוד (במצב בו רץ מול שני שחקנים היה מקום לנסות להמשיך לתוך הרחבה).
     
  2. אלי אוחנה ג'וניור Member

    Joined:
    Sep 1, 2007
    Messages:
    1,068
    Likes Received:
    0
    נפילה אני מקווה לא לראות.
    בקשר לריאל מדריד, תראה אותם משחקים, תחזור אליי.
     
  3. David Seaman Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    0
    אין משחק מעניין במיוחד, חוץ ממילאן-שחטאר אבל במילא הוא לא משודר, אז כנראה אראה את ערוץ הקיבוץ.
     
  4. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    אם מילאן תפסיד היא תיצא מהתמונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    אם מילאן מפסידה המצב יראה כזה:
    9 שחטאר
    6 סלטיק
    3 מילאן, איפה אתה רואה אאת מילאן בחוץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    פשוט ביזיון שלא מראים משחק כמו מילאן - שחטאר, בזמן שמראים את ריאל-אולימפיאקוס או ליברפול בשיקטאש, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    אני יגיד לך מה לא עובד, אין חלוץ לכן לא מבקיעים, וכשיש את דידה/קאלץ זה גול בטוח נגד כל יריבה שמשחקת מולנו.
     
  5. shakhtar donetsk Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    426
    Likes Received:
    0
    אתה כול כך בטוח,שסלטיק אם מאזן של משחקי חוץ כול כך גרוע תנצח במגרש של בנפיקה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  6. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    התכוונתי שזה יכול להיות המצב הכי רע למילאן אם היא תפסיד.
     
  7. BeitaReaLiverpool Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    ארסנל במשחק פשוט מדהים.
    למרות שאני לא אוהד שלהם, תענוג לראות אותם.
     
  8. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    אני מצפה שנוציא 12 נקודות מהמשחקים האלה, אין סיבה שלא ובוודאי שמועדון כמו ארסנל לא יסתפק ב-8 נק'.

    ברור שבאופן טבעי אי אפשר להמשיך לפרק כל קבוצה בכל משחק, אבל כנראה שהעונה זה חוזר להיות המאבק הקלאסי בין שתי הגדולות של הכדורגל האנגלי, יונייטד וארסנל על האליפות כמו שזה צריך להיות!
    סגל קצר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

    כשיש לך ספסל עם סאניה,בנדטנר,וולקוט,פלאמיני,אלמוניה,סנדרוס,דיאבי,דנילסון,טראורה,אדוארדו, אתה יכול לדבר על סגל קצר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  9. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    כן, כן, סגל קצר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    כשדיברתי על סגל קצר, דיברתי בעיקר על החלק הקדמי של ארסנל כי בחלק האחורי יש לארסנל שחקנים נהדרים. מה יקרה עם שחקנים כמו חלב, רוזיצקי או ססק יפצעו?
    אם כל הכבוד לוולקוט או לא משתווה ברמתו לססק, אם הספרדי יפצע. אתמול לא ראיתי את התקציר, אולי האנגלי (!) היה נהדר, אבל זאת סלביה, מדד לשום דבר. תאר לך מה יקרה אם ססק יפצע, מרכז מגרש של דיאבי וג'יבלרטו, לא מרכז מגרש טכני והתקפי כמו השילוב בין ססק לג'ילברטו או פלאמיני וססק.
    אולי ספסל קצר זה לא נכון להגיד, אבל לארסנל אין את הספסל של יונייטד או צ'לסי.

    ואתה חי באשליה אם אתה מצפה שארסנל תוציא 12 נקודות מהמשחקים הקשים האלה
     
  10. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    כן, כן, סגל קצר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    כשדיברתי על סגל קצר, דיברתי בעיקר על החלק הקדמי של ארסנל כי בחלק האחורי יש לארסנל שחקנים נהדרים. מה יקרה עם שחקנים כמו חלב, רוזיצקי או ססק יפצעו?
    אתה מתעסק במה יקרה אם או במה המצב ? מה יקרה אם רונלדו ישבור רגל?

    אם כל הכבוד לוולקוט או לא משתווה ברמתו לססק, אם הספרדי יפצע. אתמול לא ראיתי את התקציר, אולי האנגלי (!) היה נהדר, אבל זאת סלביה, מדד לשום דבר. תאר לך מה יקרה אם ססק יפצע, מרכז מגרש של דיאבי וג'יבלרטו, לא מרכז מגרש טכני והתקפי כמו השילוב בין ססק לג'ילברטו או פלאמיני וססק.
    מישהו השווה את וולקוט לססק? הם משחקים באותה העמדה? כמדומני לא. שוב פעם, תאר לך מה יקרה אם קאריק ורוני ייפצעו .
    אולי ספסל קצר זה לא נכון להגיד, אבל לארסנל אין את הספסל של יונייטד או צ'לסי.
    אז ספסל קצר או סגל קצר? אנחנו מבולבלים פה מר ברוכיאן. ארסנל לא צריכה שיהיו לה שמות כמו פיזארו או שבצ'נקו על הספסל (מי בדיוק יש ליונייטד על הספסל?!:sm_bduh:

    ואתה חי באשליה אם אתה מצפה שארסנל תוציא 12 נקודות מהמשחקים הקשים האלה
    נחיה ונראה .
     
  11. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    כן אה רודס?
    תאר לך מה קורה לקבוצה בה:
    פוסטר, נוויל, סילבסט, אברה, פארק, קאריק, הארגריבס, סקולס(שלושת הקשרים המרכזיים הבכירים) וסאהה פצועים, ורובם לתקופה מאוד ארוכה.
     
  12. Robin Member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    היא מפסידה את האליפות ליריבתה מצפון לונדון?
     
    Last edited: Oct 24, 2007
  13. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    מה ההבדל בין סגל קצר לספסל קצר? אותו דבר, אותו כוונה, אותה משמעות.
    אז הם לא באותה עמדה, so what... אותו דבר אני יכול להגיד מה יקרה אם חלב ישבור את הרגל.
    אלוהים ישמור אתה כל-כך סובייקטיבי...

    רק הבהרה: אני מפרגן לארסנל, איך אפשר שלא? קבוצה שמשחקת כדורגל נהדר, נותנת שביעיה לסלביה פראג, שלמרות שהיא הקבוצה הגרועה בצ'מפיונס, זאת משימה לא פשוטה. אבל אם זאת, המבחן של ארסנל יהיה בחודש-חודשיים הקרובים. כבר בשבת מחכה להם ליברפול, שלמרות שלא נראת טוב תמיד היה משוכה קשה באנפילד. לאחר מכן, אנחנו מגיעים לאמיריות, ותגידו מה שתגידו, זה יהיה קשה, מאוד קשה. וזה עוד בלי לדבר על חודש דצמבר הקשה שכולל משחקי חוץ קשים מאוד.
    הנפילה של ארסנל תבוא.
     
    Last edited by a moderator: Oct 24, 2007
  14. Robin Member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    דנילסון יותר מתאים לשחק בתור המחליף של פברגאס וחלב או רוזיצקי גם יכולים לשחק שם. מובן שהמשחק שלנו יפגע מפציעה כזו אך עדיין נהיה מסוגלים להוציא נצחונות. עכשיו החלוץ המוביל שלנו נפצע - בינתיים אנחנו מסתדרים ואם חלב יפצע אז יש את רוזיצקי מצד אחד ואת אבואה, וולקוט או אדוארדו שכולם יכולים לשחק בכנף (לא באותה רמה כמו חלב, אך רוב הקבוצות מחוץ לטופ 4 היו שמחות לפתוח עם שחקני כנף כאלה). דרך אגב, שכחת גם שיש לוונגר כסף ואם יהיה צורך הוא ישתמש בו בינואר.
     
    Last edited: Oct 24, 2007
  15. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    כבר הרבה זמן לא הייתה לי הרגשה כ"כ טובה לקראת משחק כלשהו של ריאל. זה המשחק השני בסך הכל העונה שלפניו אני מרגיש שהולך להיות מצוין, המשחק הראשון היה נגד ויאריאל, וכולנו ראינו איך זה ניגמר. בכל מקרה, לגבי המשחק היום.
    ככל הנראה שוסטר לא מתכוון לעשות את השינויים הדרושים ולשנות את המערך. כלומר גם גוטי וגם סניידר יפתחו שניהם בהרכב, כשרוביניו יחליף את היגוואין.
    אבל, נותרה בי עוד התקווה ששוסטר יבין שהמערך הצליח רק בתחילת העונה כשהקבוצות האחרות לא היו מרוכזות והיכולת האישית של השחקנים עשתה את העבודה. המשחק מול אולימפיאקוס הוא אחד המשחקים החשובים של שוסטר להמשך דרכו, אמנם למאמן בריאל מדריד יש משחק כפול של משחקים כאלה מאשר לכל מאמן אחר בעולם אבל זאת עובדה ושוסטר בעצמו יודע שהיום הקבוצה חייבת לנצח היום ולהיראות טוב. ניצחון טוב היום מרגיע את התקשורת לקראת המשחק הקל באופן יחסי נגד דפורטיבו לה קורוניה, הפסד, תיקו או ניצחון דחוק היום ושוסטר ירגיש את הסכינים נשלפים בפעם הראשונה העונה.

    באופן המקצועי. גאגו יפתח במקומו של דיארה הפצוע. גאגו אמנם לא יכול להיכנס לנעליים הגדולות של דיארה אבל הוא הדבר הכי קרוב שיש לנו. גאגו בפעם הראשונה מאז המשחק נגד ברמן את הרושם שנוצר. להזכירכם, שוסטר וגאגו ספגו ביקורת על יכולתו של הארגנטינאי במשימה לעצור את דיאגו. אני בכל אופן מאמין בגאגו שיעשה את העבודה כראוי, אך זה יקרה אך ורק אם יקבל עזרה. מכיוון שקשה לי לראות את גוטי וסניידר עושים הגנה, ובאמת שכשגוטי עושה הגנה זה נגמר בדרך כלל בעבירות מטופשות וכרטיסים, אני מעדיף לראות את ההגנה מצידו של סרחיו ראמוס או מצלדר.
    החלק ההגנתי יהיה היום נקודת טורפה מבחינת ריאל מדריד, פאביו קנאברו פצוע מה שמעביר את ראמוס לעמדת הבלם. באגפים יפתחו מרסלו וסלגאדו/טורס. הבלמים יעבדו היום קשה מאוד, אחד מהם יהיה חייב לעזור לגאגו במשימת הקשר האחורי ולחפות עליו בעוד שהשני יצטרך לחפות על הטעויות שעתידות להגיע ממרסלו ומטורס/סלגאדו. מרסלו ניחן ביכולת התקפית מצויינת, אבל ההגנה שלו לוקה בחסר והוא תמיד צריך גיבוי, במשחק נגד ברמן הגיבוי מצידו של מצלדר פשוט סגר לחלוטין את האגף השמאלי, אך היום כשמצלדר יעסוק בכל הנראה בלסגור גם את הטעויות של סלגאדו או טורס זה יהיה קשה.

    במצב כזה הדרך היחידה שבה אני רואה ששוסטר יכול לתת שקט לבלמים זה לשנות את שיטת המשחק שהוא דיבר עליה במהלך הקיץ. הוא דיבר על כך שהשחקנים צריכים להחזיק את הכדור אצלם, לא למהר למסור ובכך לשגע את היריב. זה לא יעבוד היום, אולימפיאקוס לא פרייארים.
    היום ריאל צריכה לעשות בדיוק ההפך, לא למשוך את השחקנים עליה ע"י החזקה של הכדור צמוד אלא הרבה מסירות מהירות מרגל לרגל, כמו 15 הדקות במחצית הראשונה נגד ברמן שפשוט הסתכלנו ואמרנו 'וואו!', 15 הדקות הטובות ביותר של ריאל בשנים האחרונות. אני מצפה לזה גם היום, תמיגה אדירה מהקהל מצד אחד ושחקנים שיודעים שהגיע הזמן להרשים.

    להביס!