הסלבה הזה הורג אותי :aaarofl: , אני זוכר את היציאות שלו בכדור חופים ובקופה האמריקה הבנאדם הזה מצחיק בטירוף.
מכבי חיפה נגד הפועל קריית שמונה בתוכנית שירים ושערים: זוהיר בהלול: "אתה יודע דני (דבורין), הגעתי למשחק חולה וחשבתי שהוא יהיה כמו אנטיביוטיקה בשבילי. הבעיה שהוא עוד יהפוך אותי ליותר חולה". זוהיר לא מרוצה מרמת המשחק.
1. טיב טעם תאמץ את הפועל ת"א. מנכ"ל החברה:"חיפשנו סוס מת". 2. רומולו ניתק את יחסיו עם אחיו שמשחק בסוריה. רומולו:"הוא שלח לי זיתים דפוקים". 3. האח מודאג מכך שאחיו משחק בישראל:"בכל רגע עלולה לפרוץ שם מלחמה". 4. שמעון גרשון אחרי המשחק אתמול:"השנה אנחנו מכוונים גבוה". 5. בנבחרת הצעירה לא אהבו את הביקורת שמתח מאור בוזגלו על גיא לוי. יעקב בוזגלו יוזמן לשיחה אצל גברי לוי. 6. ליאור אסולין בראיון:"אני אוהב לעשות הרבה דברים. גם לשחק כדורגל, אם כי אין לי הרבה זמן להתעסק בתחביב הזה". 7. שחקני מכבי ת"א מרוצים מניר לוין:"האסיפות שלו מאוד קצרות. היום הוא הקרין קלטת עם הרגעים הגדולים שלנו העונה". 8. אריק זאבי הרצה בפני שחקני מכבי על ווינריות. השחקנים יעלו היום עם חגורות צהובות. 9. מאמן הפועל קטמון, מירו בן שמעון:"יושבים ביציע אוהדים חכמולוגים. כל אחד חושב שהוא בעל הבית". 10. שייע פייגנבוים צפה במשחקה של הפועל אוסישקין והתאכזב מהקהל:"זו בושה וחרפה, הקהל צעק לשחקנים 'ליגה א'". 11. וברגע האחרון, ראשי הפועל ת"א החליטו כי הקופאים במשחק מול טוטנהאם יצוידו בכפפות וכובעי גרב.
"אני רואה את הכדורגל ככלי לבידור. אנחנו צריכים לנצח משחקים אבל תוך כדי כך שאנחנו מציגים משחק מעניין, יש לי את החובה לבדר". -אברהם גרנט .....http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx