חח לא שינו את הבדיקה. עשיתי אותה לפני יומיים וגילו שיש לי אלרגיה לקרדית אבק הבית ולעץ הזית(מה לעזאזל..). הרופא שלח מכתב לרופא הצבאי ובו הוא אומר שאסור לי לעשות עבודת נקיונות, כך שחצי טירונות אני לא אעשה. אבל השאלה העיקרית שלי היא, האם על קרדית אבק הבית מורידים פרופיל?
לכל בנאדם שני יש אלרגיה לקרדית אבק הבית. כן, זה ייתן לך פטור מכל מיני מטלות, בעיקר של נקיונות. אם תלחץ יותר תקבל גם פטור מאבק, באופן כללי וגורף. ולא מורידים פרופיל על הקרדיט, מורידים על האלרגיה. ואגב, יש לך גם אסטמה עם כל הסיפור?
אמרו לי שבעיקרון, קרדית אבק הבית זה אבק.. הרי צריך להימנע מכל מגע עם אבק. מה זאת אומרת לא מורידים על קרדיט? מורידים על האלרגיה ולי יש אלרגיה. לא, אין לי אסטמה.
התכוונתי לא מורידית על הקרדית. התפלק לי ט' לשם. מורידים לך על האלרגיה כמובן. תוצאות הבדיקה פשוט נותן להם אינדיקציה לרמת האלרגיה שלך. ושוב, הפרופיל יירד, השאלה כמה. וקרדית אבק הבית היא חרק, סוג של טפיל (ממש ממש פצפון), זה לא סוג של אבק. לצורך העניין אם אתה נמצא בשטח חולי ומאובק, אין שם את קרדית אבק הבית, כיוון שהקרדית הזו נצמדת לרוב לרהיטים או בדים מסויימים.
זה בדיוק מה שאמרתי לך, עם קצת מאמץ ולחץ (אם היה לך גם אסטמה היה יותר קל, אך עדיין זה לא יהיה מסובך), אתה יכול להוציא פטור מאבק (לי היה פטור כזה, וככה הוא כתוב "פטור מאבק") ואז אתה יכול לשחק עם זה לאן שבא לך. מעבר לזה, רצוי שזה גם יהיה מעוגן בפרופיל, ורצוי אף שבסופו של דבר יהיה לך פרופיל עורפי (ע"פ דברייך אני מבין שאתה לא ממש רוצה קרבי), הרי זה קצת מוזר אם יהיה לך פרופיל קרבי ותבכה על כל גרגיר אבק שבאוויר.
חח הוא לא שמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.. גם הוא נמצא בטורנדו וראיתי שכבר כתבת שאתה לא..אז לא משנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
נכון מאוד. את האמת, אני נבחן במסלול מודיעין אך בנתיים קבעו לי פרופיל קרבי כפי שהבנת, ואם אני אכן אצליח במבחנים, סביר להניח שימינו אותי למודיעין ולא לקרבי כי לא מוצאים כל יום מתגייסים שמתאימים למודיעין, בניגוד לקרבי. אך אני לא סומך על כך ומנסה כבר עכשיו, כאשר יש לי עוד שנה וקצת עד לגיוס, לנסות להוריד את הפרופיל הקרבי. אז הלכתי למרפאת אלרגיה וגיליתי שיש לי אלרגיה. כפי שאמרת, קרדית האבק זה לא מספיק כדי להוריד פרופיל משמעותית ואני אכן רוצה להשיג פטור כולל מאבק. עכשיו, אמרת שהיה לך פטור כזה, אז השאלה שלי היא כזאת, איך עשית זאת? אשמח לעזרה.
חחח באמת שמעתי שצורחים עליכם ביום רביעי בלילה, אותנו הקפיצו בשלישי בלילה ולקח לנו במקום כמה שניות איזה 4 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx. הכי מסריח זה גשם סגול שצריך לרוץ עם קסדות ושחפצים ואני מעריך שיהיה לנו את זה השבוע.
לקח לנו 11 דקות ביום רביעי ו8 ביום חמישי חחח כן גשם סגול הולך להיות על הפנים, וגם נתחיל עם התורניות מטבח וכל שטויות האלו.. הולך להיות מסריח השבועיים הקרובים
אתה אמור(לך תסמוך על "אמור" בצבא) להשתחרר עד כמה שאני זוכר בשעה 12 ככה.. מאמין שזה יכול להיות שעה קודם ושעתיים אחרי, זה מזל נטו.