אמריקן איירליינס ( אמריקן איגל ) הרבה יותר טובים מדלתא. יש לי חבר שעבד כמדריך טיולים בארה"ב עשרות שנים, תנסה להגיד לידו "דלתא" והוא יתחיל במטר קללות שלא ניגמר. כמות האוכל בפנימיות ניגזרת מאורך הטיסה ומהמחלקה. דלתא לא חברה נדיבה או משהו כזה. עוד חברה מצויינת גם בבינלאומיות וגם בפנימיות זו קונטיננטל, וההאב שלהם ממוקם נוח ( ניו ארק EWR ).
אני מדבר רק על מחלקת תיירים, הביזנס היחיד שאני מכיר זה של אלעל. ואם תטוס בנורת'ווסט, תגלה שדלתא מאוד מאוד נדיבים. EWR גם לא ממש נוח בשבילי, הפרייטרים מגיעים לJFK.
לא יודע מה איתך, אבל בטיסה של 4 שעות מאטלנטה לסן פרנסיסקו קיבלנו פאקינג חמוציות וקרקר. את כל הטיסות הפנימיות בארה"ב טסנו עם דלתא. בכל הטיסות הוקרן אותו סרט (מעצבן למדי..), על מסך אחד לא גדול במיוחד. כל זה מספטמבר שנה שעברה, אולי דברים השתנו שם. בכל מקרה, אם מגיעים בסופו של דבר לארה"ב, אני מוכן גם לשוט לשם ברפסודה. לאנגליה אני כבר מוכן לשחות. :aaa12:
הייתי עכשיו 5 ימים בברצלונה. עיר מדהימה ביופיה. טסתי אלעל והיו אחלה של טיסות. מטוס 777 קריית שמונה, מטוס מצויין והיה תענוג לטוס בו לשם.הנוחות המרבית. שם הסתובבתי הרבה בברצלונה בפארקים בשדרות בנמל בים בהר היהודים בסגרדה פמיליה והכי חשוב ושהיה מטרת הטיול, קאמפ נאו, צפייה במשחק כדורגל של ברצלונה. אני ראיתי את המשחק ברצלונה נגד אתלטיקו מדריד שהיה משחק מצויין לכל דעה. אחרי שלקחתי את הכרטיסים, הלכתי לאכול משהו באחד הרחובות הקרובים לאיצטדיון. שהתחלתי לחזור לכוון האיצטדיון, ראיתי התקהלות ליד אחד המלונות ושלידו עומד האוטובוס של הקבוצה. ישר חיכיתי והכנתי את המצלמה... הנה הסרטון שמראה את השחקנים יוצאים מהמלון לאוטובוס. לכל המעוניינים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1981440
אוקיי אחרי שבדקתי, הזמנתי כביכול טיסה לדצמבר ל-2 אנשים לשדה התעופה לוטון, המחירים עמד על 830$ כולל מיסים כמובן, די כדאי כנראה.
הזמנתי טיסה למנצ'סטר בפברואר דרך ThomsonFly ואני ממליץ, אפילו עוד לפני שנסעתי. המחירים הם אומנם לא כמו שמציגים לכם (100 ד' ללונדון, אבל רק One way), אבל בכל זאת, אחרי שמוסיפים את המיסים, את המזוודות ואת הישיבה ביחד, המחיר זול יותר מחברה כמו בריטיש איירוויז למשל, שתיקח ממכם, במקרה הרע, 300 דולר יותר מתומסון.
אגב, לטוס ללונדון מאוד כדאי בתומפסון, כי המיסים הם רק 14 דולר, וגם לפעמים יש פחות מזוודות כי קונים שם דברים. החזרה סיפור אחר, המיסים הם 104 דולר!
שאלה לי אליך spurs229, אם אני רוצה ליסוע למנצ'סטר בתומסון פליי, טיסה הלוך וחזור כמה תעלה? לא 200 דולר כמו שרשום בשלטי החוצות?
לא. היא תעלה לך בערך 330$ אם: תהיה בין ה-5% הראשונים שמזמינים מקומות על המטוס, לא תיקח מזוודות, לא תשב ליד מי שתטוס איתו (לא שזה כזה נורא), לא תאכל את האוכל של המטוס (גם לא נורא, מביאים סנדביץ' מהבית).
אני הזמנתי את הטיסה שלי לפני חודשיים, חצי שנה לפני המועד האמיתי, בלי ארוחות והיא עלתה לי 300$ כולל הכל.