אדורם קייסי פורש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, Oct 5, 2007.

  1. Barrel Roll Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    590
    Likes Received:
    0
    כן אדורם היה מגן לא רע בכלל, אבל לא נזכור אותו בגלל זה, אלא בגלל הרגעים האלו שנחרטו אצלנו בלב. אי אפשר לשכוח את הדברים שהוא עשה ולמה שהוא היה שותף עם מכבי חיפה. היה טוב וטוב שהיה, שיהיה לו בהצלחה ושיהנה מהכסף שלו להמשך החיים.
     
  2. מיכל3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    עצוב שאחד המגנים הגדולים שהיו בחיפה, מסיים ככה את דרכו. יחד עם זאת, עם כל ההערכה שלי לקייסי - כבר ממזמן טענתי שתם זמנו (לפחות בהרכב) במכבי חיפה. היכולת זו לא אותה יכולת שהייתה לפני שנתיים-שלוש והגיע הזמן. חבל רק שזה נגמר בצורה כזו. תודה רבה על כל התרומה האדירה שלו במשך השנים לקבוצה.
     
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    קייסי לאורך שנים הראה שהוא המגן השמאלי הטוב ביותר שהיה לנו בארץ. שנים של יציבות במכבי חיפה קודם ולאחר מכן גם בנבחרת. אין ספק שהוא תרם רבות למועדון, כמו שהמועדון תרם גם לו לא מעט. מדובר בווינר, שלא פעם כבש שערים חשובים בדקות הסיום. בהחלט פגע המעבר שלו להפועל פתח תקווה תמורת עשרת אלפים שקל, מה שלדעתי מנע ממנו להיות סמל בקבוצה. העונה הזו, מקצועית, הוא היה חלש מאוד, ונראה בעיקר עייף. הפרישה שלו מגיעה בזמן מבחינתו משום שהיכולת שהוא הפגין במשחקים האחרונים יותר ביישה מאשר הוסיפה לו.
    המעשים האחרונים שלו בהחלט פגעו בהערכה שהייתה לי כלפיו, אך למרות זאת אי אפשר שלא להודות לו על שנים של שקט באגף השמאלי, ועל שערים שנתנו לנו המון שמחה בדקות הסיום.
     
  4. beitar4ever Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    0
    היה מגן שמאלי אחד הגדולים שגדלו בארץ, הרמות יוצאות מן הכלל היה שחקן נבחרת מצוין גם, חבל שכך סיים את דרכו בקבוצה שבה עשה את השנים היפות ביותר בה, מכבי חיפה, חבל שהוא הרס את כל ההערכה שהייתה לאוהדים אליו והתחיל להדליף לתקשורת.
     
  5. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    אין ספק שאדו היה מגדולי השמאליים בארץ.. ולא רק מגינים.
    שחקן עם נשמה, הרבה כדורגל(הגנה,התקפה) והרבה שערים חשובים..אין ספק שיקח שנים עד שהכדורגל הישראלי יטפח מגן שמאלי כמוהו. שיהיה בהצלחה.
     
  6. Nevermore Member

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    41
    תודה לך אדו על השנים היפות.
    פרישה שמגיעה מאוחר, כבר הרבה זמן שהוא לא סיפק את הסחורה, ועדיין קשה לי להבין למה הוא הועדף על פני שווילי בעונות האחרונות כשקייסי בכושר נורא.

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
     
  7. Matan Mouyal Member

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    אחד המגנים השמאליים הגדולים שגדלו בארץ, שחקן שיודע להכניס בזמן ובמשחק הנכון, אני לא אשכח את השער שלו מול גראץ, שעשה היסטוריה והעלה את מכבי חיפה לליגת האלופות.
    שחקן ענק, חבל שכך הוא סיים את הקריירה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx אדו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
     
    Last edited: Oct 5, 2007
  8. David Seaman Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    0
    היה מגן ענק, קריירה בהחלט מפוארת.
    למרות שאני לא אוהד חיפה תמיד חיבבתי אותו.
     
  9. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    שחקן נהדר שתרם רבות למועדון ועל כן תודה. מה שמפריע לי שהוא סיים בטון שכזה.
     
  10. Engonga Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    623
    Likes Received:
    0
    עצוב לראות שהוא מסיים את הקריירה ככה..
    בכל מקרה קייסי הוא מהמגנים הטובים שגדלו כאן, היה באנקר באגף השמאלי במכבי חיפה ובנבחרת כמעט לאורך כל הקריירה שלו.
    שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
     
  11. Sergio Ramos Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    נכון , קצת צובט בלב שהוא מסיים קריירה בצורה כזו. אבל טוב שעשה את זה מהר ועכשיו(פרש), כדי שהבעיות לא יחמירו.
     
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    אדורם קייסי היה מסוג השחקנים שלא צריכים לשחק בקבוצה שלך כדי שתאהב אותם. אמנם יש לפרישה טעם מר, אבל הקריירה המפוארת שלו מחפה על כך. אחד מהמגנים השמאליים הגדולים שצמחו לכדורגל הישראלי. בשיאו, היה מונופול מובהק. אני אתגעגע.
     
  13. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    היה מגן שמאלי מעולה ביחס לליגה, באנקר בשיאו. אני לעולם לא אשכח את החגיגה שלו אחרי השער מול שטרום גראנץ.
     
  14. MHFC Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    1,645
    Likes Received:
    0
    אוי נו באמת..לא מתאים אפילו להזכיר את זה..עובדה שהוא נשאר במכבי חיפה בסופו של דבר ולא הלך לנתניה..ואגב הוא לא הדליף לעיתונאים שום דבר. מי שמדליף זה אלון חרזי, והאמת שזה לא מפתיע אותי.

    ובקשר לפרישה, לא ממש מעכל את זה שאדורם פורש, רגיל לראות את קייסי בירוק, כואב על זה שהוא פורש למרות שהוא כבר גמר את הסוס. אבל שוב פעם מכבי חיפה מוכיחה כמה שהיא מתנהגת בצורה גועלית כלפי שחקני עבר, קייסי ששיחק פה קרוב לעשור, ונתן את כל כולו, למרות שהוא לא שחקן בית, נזרק על-ידי מכבי חיפה, במקום להישאר בקבוצה כשחקן ספסל, ולא הרכב, ולפרוש בצורה מכובדת, חבל.

    אני בטוח שמחר קייסי יקבל את הכבוד הראוי מהקהל...

     
  15. Mehmet Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    1,425
    Likes Received:
    0
    אחד הטובים שהיו פה.

    תענוג של שחקן, נותן ביטחון להגנה וגם לא מתבייש לעזור להתקפה כשצריך...