הסתיימה לה העונה בצורה הכי מאכזבת שיש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏17/7/07.

  1. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,763
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    האבסורד הוא שאביאטי שוער שני באתלטיקו. ועד כמה שזכור לי מילאן הוא מועדון גדול בהרדה מהקבוצה ממדריד. מכאן, שאם אביאטי מוכן לשבת על הספסל של אתלטיקו הוא גם היה מוכן לשבת על הספסל של מילאן. ושוב, דידה פשוט קטסטרופלי, אביאטי היה מרוויח את מקומו בהרכב.
     
  2. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היה פנדל, שחקן סלטיק מנע מאמברוסיני להתרומם לנגיחה והוריד אותו לקרקע.
     
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    וויגן (מצטער לא זוכר את השם) אפשר להתווכח על כך שאביאטי פחות טוב מדידה אבל הוא בטוח יותר טוב מקלאץ' הליצן הזה שעדיין אין לי מושג מה למען השם הוא עושה במועדון כמו מילאן. אביאטי שוער ברמה גבוהה והוא ראוי להילחם על אפודת השוער של מילאן במקום של אתלטיקו, זה שהוא שוער שני שם ולא כאן זה דבר עצוב מאוד.

    מה נותר עוד לומר? אולי ההפסד הזה באירופה יכניס מעט שכל למקומות הנכונים בהנהלה, אולי עכשיו שגם באירופה מילאן נראתה עלובה זה יגרום לברלוסקוני לחשוב שאולי כן צריכים ריענון בקבוצה הזאת, ריענון שזועק לשמיים כבר בשנתיים האחרונות.

    נראינו כל כך רע אתמול ומה שמביך כל כך זו היכולת. דידה הוא שוער שמזמן ירד מגדולתו ומילאן כמיטב המסורת שומרת אמונים לשחקניה ונכון שזה יפה שהיא עושה את זה אבל היא לא יודעת לבחון כל מקרה לגופו ודידה הוא ללא ספק שחקן שהיה צריך לעזוב ולא היה צריך לחדש את חוזהו. אני לא יודע מה עוד צריך לקרות כדי שהשוער הזה יעזוב, אולי עוד קצת מהיכולת הזאת תכניס שכל לסילביו ולאנצ'לוטי. מעבר לכך משחק חלש אני חושב של כל הקבוצה, גם בונרה שאני כמו רבים תולים בו תקוות היה די חלש אתמול עם חלק בשער הראשון עם כיסוי חלש לשחקני סלטיק וגורקוף שאני מתחיל לחשוד שמדובר בעוד אכזבה אחת מיני רבות.

    עוד דעות על המשחק?
     
  4. Chievo Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    2,891
    לייקים שהתקבלו:
    6
    אוקיי סיימנו עם הקבוצות בצ'מפיונס, הערב ארבעה איטלקיות ישחקו כדי לעלות לשלב הבתים בגביע אופ"א.
    פיורנטינה שסיימה בתיקו 1-1 במשחק חוץ נגד כרונינגן תארח אותה שוב למשחק גומלין בשעה 21:00 בארטמיו פרנקי כשרוב הסיכויים הם לטובת הוויולה.
    אמפולי "המפתיעה" שנצחה בהרכב שני את ציריך 1-2 , הקבוצה חסרת הניסיון באירופה שכעת היא נמצאת בתחתית הטבלה האיטלקית יוצאת למשחק חוץ שיתקיים בשעה 18:30.
    פאלרמו עם המצב הכי נוח לדעתי כאשר הקבוצה מסציליה ניצחה במשחק חוץ מלאדה בולסלאב משער יחיד במשחק של ינקוביץ' הסרבי בדקות האחרונות של המשחק. היום היא חוזרת הביתה וכבר עם יתרון היא חייבת לעלות שלב ללא שום בעיה.
    ומהצד השני יש את סמפדוריה שהגיעה לשלב זה דרך האינטרטוטו, שהיא עם המצב הכי קשה מבין כל האיטלקיות, סמפ סיימה בתיקו 2-2 בבית נגד אלבורג. היום היא יוצאת למשחק הגומלין לאחר ניצחון מאוד מרשים במחזור האחרון בליגה 0-3 נגד אטלאנטה.

    :aaa15:
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/10/07
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,629
    לייקים שהתקבלו:
    3,747
    אמפולי פשוט נאיביים וחסרי נסיון,פשוט כך.אמפולי לוחצת כל המשחק ומתקיפה אבל לא כובשת וככה חוטפת במתפרצות כבר 3 שערים,ג'יובינקו מנסה,גם פוצי נפסל לאצורי שער חוקי לגמרי וגם פנדל לא נשרק,השיפוט לא ממש לטובתנו אבל בכל זאת...כמה נאיביות וכמה חוסר נסיון...
    עריכה: עכשיו גם אמפולי בעשרה שחקנים שנותרו 4 דקות... חבל...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/10/07
  6. Chievo Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    2,891
    לייקים שהתקבלו:
    6
    עכשיו גם סמפ בחוץ, אחרי שסיימה בתיקו אפס בחוץ :-(
     
  7. XabiAlonso Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    2,834
    לייקים שהתקבלו:
    2
    אם אני לא טועה, האיטלקיות בכלל לא מתייחסות ברצינות לגביע אופ"א?
     
  8. Giallorossi Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/06
    הודעות:
    2,364
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה לא טועה.
     
  9. Chievo Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    2,891
    לייקים שהתקבלו:
    6
    ושוב פאלרמו סופגת בדקה ה90, פיורנטינה עושה תיקו 1-1 ושני המשחקים כרגע באקסטרה תאיים. אנחנו עלולים לאבד את כל הנציגות שלנו במפעל הזה.

    מאור אתה צודק, סמפ ואמפולי שחקו עם הרכב שני, אשתקד אותו סיפור עם פאלרמו וליבורנו, הסיבה העיקרית לכך היא שהנשיאים של כל הקבוצות פשוט מסתפקים בליגה המקומית, ומפחדים שהשתתפות במפעל זה תשפיע עליהם לרעה בליגה המקומית {השאלה כאן היא למה הקבוצות נלחמות על כרטיסים שמובילים לגביע אופ"א בסוף כל עונה? את זה אני פשוט לא מבין}.
    מוזר גם שלקבוצות האיטלקיות יש את מס' הזכיות הכי גבוה בגביע אופ"א או במפעלים האירופאיים בסכ"ה {טוב, אולי זה היה בימי הזוהר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx )


     
  10. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גועל נפש.
    הרי גם הגביע האיטלקי הוא מפעל שהקבוצות ממש לא שמות עליו(תקנו אותי אם אני טועה, גם בספרד המצב דומה).מה הקטע, לשים את כל הביצים בסל אחד(ליגה)?
     
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    יום שחור
    גם פאלרמו בחוץ
     
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    אם אתה שם את כל הביצים בסל אחד, יוצאת לך פריטאטה מצויינת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

    http://z.about.com/d/busycooks/1/5/R/6/frittata2.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/10/07
  13. OR Member

    הצטרף ב:
    ‏1/7/06
    הודעות:
    611
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פיורנטינה עולה מפנדלים ...
    יש נציגה לכדורגל האיטלקי במפעל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    מישהו יכול להסביר לי למה הזלזול? מוזר שהאנגלים, הספרדים, הצרפתים, הגרמנים ושאר בכירות מליגות אירופה משחקות בו ברצון רב, רק אצל האיטלקים משהו דפוק.
     
  15. Chievo Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    2,891
    לייקים שהתקבלו:
    6
    מטרתו של כל יו"ר היא לשרוד בליגה/לסיים בחלק העליון בד"כ, האוהדים יהיו מרוצים אם רק יקבלו הצלחה בליגה המקומית, לכן זה משפיע על כל הקבוצה שלא לוקחת את משחקי המפעל הזה ברצינות.