הקטע הוא ,שהליגה הזאת מצוינת , אז אתה מצפה מליגה כזאת גם להצלחה באירופה , זה לא קורה - בינתיים זה לא קורה , בעבר זה קרה , היו תקופות שהכדורגל הגרמני היה הטוב בעולם ,ואני בטוח שזה יחזור על עצמו . למה אין הצלחה באירופה ? הנה כמה סיבות אפשריות : 1. תקופה רעה , לכול ליגה יש תקופה שהנציגות שלה חלשות יחסית , זה קרה גם לליגה האיטלקית בתחילת שנות ה אלפיים ,במשך שלוש שנים אף נציגה שם לא עברה את רבע הגמר , וכולנו ראינו מה קורה היום . 2. זאת לא המטרה המרכזית , וזה (לדעתי) לא בסדר . המבורג באו ונלחמו נגד באיירן כמו שאף קבוצה לא עשתה את זה באירופה (מהגרמניות) -זה אומר אופי , זה חסר , אני בטוח שאם יציבו את זה כמטרה אז גם יצליחו . זה הכול עניין של זמן , באיירן כבר בטופ , שאלקה , המבורג ,ברמן ,שטוטגארט ,דורטמונד - כול אלה מסתובבות לכאן או לכאן , אני בטוח שחלק מהקבוצות האלה יהיו בטופ של אירופה בעוד 5 שנים .
מה שאותי הרגיז יותר מכל זה היחס בתיקשורת הישראלית כמו מוטי עיוורניר. כאילו WTF? אין לך מושג בכדורגל גרמני אז שתוק. השטויות שהוא אמר לגבי הנציגות הגרמניות : " לא כדורגל מסודר ויפה, אלא כדורגל מבולגן שבנוי על מבצעים אישיים " אתם יודעים מה יש פרשנים שמכסחים אולי בצדק את הכדורגל הגרמני. גם אם אני לא מסכים איתם אני חייב להודות שיש משהו בדברים שלהם. אבל שבא אידיוט אחד כמו איווניר ומתחיל להסביר לצופי ערוץ הספורט מזה כדורגל גרמני זה פשוט מגוחך. הבן אדם מעבר לשחקן כסחיסט שידע פה ושם הצלחות הוא שום דבר, וערוץ הספורט עושה מעצמו צחוק שהוא נותן לליצנים מהסוג הזה במה. למה לא נותנים לרפעת טורק או לזאהי ארמלי ( שאוהד גדול של באיירן ד"א) לפרשן? גם אם העברית שלהם לא משתווה לזאתי של איווניר הם מבינים הרבה יותר ממנו בכדורגל, ומאחר ואנחנו לא בשיעורי עברית כאן אז מקומו של הליצן הזה הוא לא כאן אלא בליגה השלישית בישראל! וחברים חייבים להודות, החוסר הצלחה באירופה פוגע בליגה. כל מה שנותר לקוות שהנציגות שלנו באלופות ובאופ"א יוכיחו אחרת. בעוד באופ"א אפשר להיות אופטימים הרי שבאלופות זה נראה רע מאד.
ולנסיה משחקת עם 8 ספרדים בממוצא בהרכב, וניצחה את שאלקה, ברצלונה\סביליה\ריאל מדריד\אתלטיקו רובם בנויים על שחקנים ספרדים, ליברפול קבוצה ספרדית לחלוטין עם מאמן ספרדי, ססק פברגאס השחקן הכי טוב של ארסנל כיום ואחד הקשרים הטובים באירופה, וגם הוא ספרדי, אז להגיד שהשחקן הספרדי הוא חלש זה פשוט חוצפה. תראה לי שחקן גרמני שמצליח מחוץ לארצו? אפילו באלאק נחשב כפלופ בצ'לסי, תראה את ההצלחות של הספרדים מחוץ לאירופה כמו אלונסו, טורס, פברגאס וכו' וכו'. נבחרת גרמניה טובה יותר מספרד כרגע, לא בגלל שהשחקן הגרמני טוב יותר מהספרדי, אלה בגלל המאמן שיש לספרד, עם רפא יאמן את הנבחרת הספרדית היא תיהיה אלופת העולם, ואני חותם על זה כבר עכשיו.
תחתום על מה שאתה רוצה. רק תעזוב אותנו לנפשנו כבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
טוב, מחזור שני בליגת האלופות יתחיל מחר. בעוד שטוטגארט נראת בדרך הבטוחה להישאר ללא נ"ק גם אחרי המחזור השני, ברמן ושאלקה חייבות להתחיל לצבור נ"ק. לשתיהן משימות אפשריות בהחלט, גם שהן בחוץ. שתיהן מגיעות בניגוד לשטוטגארט בכושר טוב למשחקים שלהן. נאחל לכולן באלופות כמו באופ"א בהצלחה!!!
לירן, למרות הציפיות הנמוכות מאוד של אוהדי שטוטגארט, אני חושב ששטוטגארט יכולה מחר להוציא תוצאה מאוד טובה ואני אפילו חושב שניצחון ראשון של שטוטגארט יגיע מחר. לגבי ברמן ושאלקה אני חושב ששתי הקבוצות יכולות להוציא ניצחון, במיוחד שאלקה שצריכה לשבור את המתיוס של הגרמניות בנורבגיה. שאלקה צריכה לשחק כמו שהיא משחקת בליגה והיא תצליח להוציא את הנקודות מטרונדהיים. ורדר ברמן גם לה יש מפגש קשה, אך אני לאחר דריסה כזאתי במחזור ה-8 בליגה אני חושב שברמן יכולה להמשיך לנצח וגם היא תביא את הניצחון הראשון, מה עוד שזה בווזר שטדיון. לגבי קבוצות גביע אופ''א, אני מאחל בהצלחה לכל הקבוצה ונקווה לניצחונות של כולן !
נצחון של שטוטגארט מחר נירא עזוי לחלוטין כרגע, מ-2 סיבות: 1. ברצלונה עולה על שטוטארט פראמטר. 2. ברצלונה מגיעה בכושר הרבה יותר טוב מהגרמנים, עם רביעיות בליגה ושלישיה בליגת האלופות נגד ליון. ובכל זאת, בכדורגל קוראים ניסים, ושטוטגארט עם תתעלה על עצמה יכולה לנצח, מה גם שברצלונה של משקחי חוץ זה לא ברצלונה של הקמאפ נאו. בכל מקרה, צפוי משחק מרתק עם הרבה שערים.
riquelme1, דווקא הפעם אני מסכים איתך, אין לי הרגשה טובה בכלל בקשר להיום. ברסה מגיעים בכושר פנטסטי, מפרקים כל מה שזז, ושטוטגארט אחרי הפסד לקבוצה כמעט הכי גרועה בבונדסליגה, ובכללי העונה עם 4 הפסדים מ8 משחקים. כולנו חייבים להודות שזה לא נראה טוב, נקווה ששטוטגארט תראה פתאום בבית שלה את היכולת שגרמה לה להיות אלופה. ו-riquelme1, נגיד אתה כותב פה כל הזמן נגד הגרמניות, דעתך, סבבה אם זה עושה לך כיף אז נגיד. אבל לפחות תכתוב נכון, בלי שגיאות כתיב.
עם העבודות אי אפשר להתווכח, שטוטגארט בפירוש היום אנדרדוג. כל דבר מתיקו ומעלה יחשב כסנסציה. פשוטו כמשמעו. אני רק מקווה שלא נובס היום.
תקראו לי דנידין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx , אבל אני מאמין ששטוטגארט היום יכולה וצריכה לנצח את ברצלונה. בדיוק כמו שחזיתי את ההפסד לרוסטוק אני חוזה היום ניצחון לשוואבים. למה? א. ברצלונה מגיעה עם מכת פציעות ב. בארסה מגיע שהיא באופוריה ובתחושה שכל קבוצה היא לבאנטה המסכנה ( לא סתם מקום אחרון בליגה הספרדית) ג. רונאלדיניו חוזר להרכב, אני צופה מאבקי שליטה בינו לבין מסי. ד. תמיד שחקן שכבש שלושער משחק אחרי זה לא בדיוק פוגע ה. בשטורק חוזר להרכב של שטוטגארט, זה ובנוסף לרצון של השחקנים ולמוטיבציה וללחימה הגרמנית המפורסמת. ו. המשחק בשטוטגארט, בבית שטוטגארט לא מפסידים! בהצלחה לשוואבים, אבל יותר חושב מחר המשחק שלנו מול רוזנבורג, אני מאד מרוצה מהקבוצה ואני מקווה שגם באירופה היא תתחיל להראות מה שהיא מראה בליגה.
דנידין, עם כל הכבוד לדעה שלך, ברצלונה באמת עולה בכל פרמטר על שטוטגארט אך אני חושב שההודעה שלך קצת מזלזלת ביריב הכי קשה ששטוטגארט פוגשת כרגע בצ'מפיונס ליג. אני כמוך דווקא מאמין ששטוטגארט תנצח אבל לא בגלל הדברים החסרים לברסה אלה בגלל הדברים שעומדים כיתרון לשטוטגארט, כמו הפציעה של דה סילבה, חזרתו של באשטורק והקהל המדהים של שטוטגארט.
שטוטגארט קבוצה טובה, אבל בארסה בכל יום נתון עולה עליה. אבל המשחק הזה דווקא בטיימינג הזה יביא לשוואבים את הניצחון.
זוועה לתת לנדב יעקובי לשדר,היגוי לא נכון של השמות ושלא נדבר על זה שהוא אוהד של בערסה ורק מדבר על בערסה.