זה היה צפוי, גרנט ה צליח ללקק בתחת לאברמוביץ' בכדי לקנות לעצמו מקום בקבוצה, בשביל להעיף את מוריניו הוא לא היה צריך לעשות הרבה, תיקו מביש מול רוזנבורג וקצת לחץ על רומן והופ יש מאמן חדש לצ'לסי והוא הקומבינטור מפ"ת
milanezi22 "לכן אנחנו מקבלים קבוצה שחסרה יצירתיות במרכז השדה, ומזכירה לי את נחברת אנגליה, עם ג'רארד ולאמפרד בקישור, ואין תכלית התקפית" אני חושב שרקורד הכיבוש שלהם גם בליגה האנגלית וגם במשחקים באירופה נגד קבוצות ברמה הגבוהה ביותר(ברצלונה,באיירן מינכן למשל)שם את המשפט הזה שלך באור אחר לגמרי. גם לגבי הטענה שלך לגבי השיחרור של קרספו ורובן,אתה כנראה לא מודע ללמה ואיך.
לא ייאמן.שיצאתי בבוקר לעבודה היתי בהלם שהוא עזב.ועכשיו אני רואה שגרנט מונה. צ'לסי בהחלט בדיחה שמינו אותו.מי הוא בכלל? מה הוא עשה בכדורגל? זה כמו למנות איש מעדניה בסופר כדי להיות מנהל חברת הייטק. לא מובן.אני לא סובל את אברהם גרנט.אבל צריך להוריד בפניו את הכובע.הליקוקים והחנופה הביאו אותו להיות האיש בראש הפרמידה בקבוצה ששווה יותר מ 500 מיליון יורו. איך דובדבני אמר עכשיו ברדיו.המטרה הבאה של אברם הוא להחליף את המלכה אליזבת'
אני מדבר על השנה, ועל הפיניש של שנה שעברה בעיקר, צ'לסי לא במייטבה כבר תקופה ארוכה, ומוריניו כנראה הרגיש שהוא מיצה את עצמו במועדון, בנוסף ללחץ שהופעל עליו מכל הכיוונים. נכון יש את הכיבושים, אבל רואים שצ'לסי לא משחקת את הכדורגל הראוי לה, עם סגל כזה של שחקנים היא אמורה לשטוף את המגרש, וזה לא קורה. חסר שם משהו בקישור, חוץ מהשמות הנוצצים. לגבי קרספו ורובן, יש את מה שהתקשורת מציגה, וזה מה שאתה כנראה חושב שקרה, ויש את התיאוריה הפשוטה ביותר. הם לא היו בתוכניות של המאמנים, להרכב הראשון, והרגישו כי לא משנה מה יעשו, עדיין יהיו שחקנים עדיפים עליהם בהרכב הפותח. המדיניות הזו, של מוריניו יצרה את המרירות בצ'לסי ושחקנים רבים גם אם היו טובים, ירדו לספסל ללא סיבה ממשית.
אם אתה מדבר על העונה אז תמשיך לעשות סיכומים לאחר חודש וחצי,אני לא מעוניין. עונה שעברה,צ'לסי נלחמה עד הסוף ב 3 חזיתות,זה לא הולך ברגל. רובן לא היה כזה גדול בצ'לסי,להוציא את ההתחלה שלו שבו הוא היה מדהים,לאחר מכן די למדו אותו,שחקן טוב אבל מוגבל,ממש לא אבדה כזו גדולה של צ'לסי. קרספו,הוא העדיף את איטליה. המדיניות של מורינו הביאה תוצאות,מי שלא מצא חן בעינייו זו בעיה שלו, אותו הדבר אצל בניטז בליברפול. יום שחור לכדורגל האנגלי שאדם עם קבלות כמו של גרנט מקבל את השרביט של צ'לסי העכשווית.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx לא שמעתי את זה עד עכשיו, וכשחזרתי הביתה מבית ספר ראיתי את הכותרת של הדיון ופשוט לט הבנתי מה קורה. חשבתי שאני חולם או משהו. פשוט לא יאמן, אחד הצעדים הכי מפתיעים שהיו יכולים לקרות . מעניין מה עבר למוריניו בראש. רק אלוהים יודע.
אני לא מבין איך יכול להיות שמאמנים כמו מורניו קאפלו וליפי יושבים בצד בזמן שאברהם בצ'לסי אנחנו נתגעגע לקלאדיו רניירי עוד..
פשוט לא להאמין שכזה מאמן חסר הישגים ויכולות מקבל את אחת המשרות הכי נחשקות בכדורגל העולמי, הכל בגלל קשרים שהוא רקם, בן אדם גאון! הוא חייב לפתוח קורס, איך עושים את זה?!
יום עצוב לצ'לסי , ויום עצוב לכדורגל האנגלי , היא איבדה עכשיו קבוצה גדולה . צ'לסי בלי מוריניו היא כמו צ'לסי של רניירי , קבוצה סימפטית . אברמוביץ רצה להפוך את צ'לסי לשם באירופה , למועדון גדול , זה דיי הצליח לו עם מוריניו , עכשיו כשהוא עזב , לא בטוח שגרנט ימשיך אותו , אני לא רואה את טרי או לאמפרד מציגים את אותה היכולת . צ'לסי איבדה היום לא רק את המאמן אלה גם 2 שחקנים סופר חשובים , את הקפטן ואת לאמפרד , אתם עוד תראו ששניהם ממש לא יזכירו את עצמם תחת מוריניו .
קורס לקקנות? אתה חושב שגרנט היחידי שמלקק לאברמוביץ'? רשימת המלקקים של המילארדר יותר גדולה מחשבון הבנק שלו, תאמין לי, זה יותר מזה, הבן אדם גאון סוציאלי כמו שגיא אמר
זה לא יאומן, חטפתי צמרמורת כששמעתי על זה שמוריניו עזב. תחשבו מה הרגשתי שגרנט הוא המאמן. מה זה משנה צ'לסי יכולה נראה לי לשכוח מתואר העונה.