אוהדי צ'לסי היקרים. מה לדעתכם הולך להיות ההרכב של צ'לסי העונה בליגת האלופות? (הייתי שמח לגבי פרוט קצר- מי בהרכב הוא קשר התקפי ומי אחורי, ומי לדעתכם הם השחקנים שיתנו השנה את הטון במשחקים של צ'לסי בליגת האלופות) תודה רבה!!!
אצל מוריניו אי אפשר לדעת , במיוחד לא השנה, הוא בוחר את ההרכבים לפי השחקנים שמוכיחים לו את זה במשחקים קודמים גם אם הם נחשבים לעתים בחירה פחות מוצלחת בעיני אדם אחר. כמו כן זה נקבע גם לפי זהות היריבה ( ולנסיה ששיחקה ללא קשר מרכזי תוקף ועם 2 קשרים אחוריים טבעיים.. מוריניו חשב שמיקל יכול לתרום יותר בתפקיד מאשר מקאללה) אלו שתי האפשרויות היותר ריאליות: צ'ך אשלי קול טרי קרבאליו בן-חיים (פריירה) מקאללה לאמפארד אסיין שון ריט פיליפס (ג'ו קול) מאלודה דרוגבה או לחילופין צ'ך אשלי קול טרי קרבאליו בן-חיים (פריירה) שון ( ג'ון קול) אסיין למפארד מאלודה שבצ'נקו דרוגבה הכל בערבון מוגבל
בן חיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx במקרה הטוב הוא יישב על הספסל או שיפתח בעמדת הבלם ההרכב שלדעתי יהיה: צ'ך ברידג'/א. קול - טרי - קארבליו - בלטי/פריירה מקללה/מיקל - אסיין - לאמפרד מלודה/ג'ואי/שוני (שניים) דרוגבה או כמובן ה442 צ'ך ברידג'/א. קול - טרי - קארבליו - בלטי/פריירה שון/ג'ואי - אסיין - לאמפרד - ג'ואי/מלודה דרוגבה - שבה/פיזארו/קאלו הטלגרף מפרסם שאולי באלאק יזדקק לניתוח שלישי
אותי מאוד מאוד מעניין לראות איך מוריניו מטפל בשבת בנושא שבצ'נקו. אחרי עוד משחק בנלאומי של שבה, התירוץ של הכנה לא טובה וכושר משחק ירוד כבר לא יתפוס. אני מקווה לראות את האוקראיני בהרכב כבר מול הרוברס. גם הגיע הזמן לעשות סוף סוף איזה חילוף. עם כל הדיבורים על הרוטציה של צ'לסי - אשלי קול, SWP ומאלודה כמעט ולא נחו העונה.
דרוגבה כנראה לא כשיר ב100% ואני לא חושב שמוריניו יסכן אותו למשחק הזה. אני הייתי רוצה שפיזארו ושבה יפתחו בחוד ונוכל גם לתרגל את החוד שישחק במשך חודש. אני מקווה ששבה ישחזר את השער שכבש ויצא לדרך חדשה בקבוצה. אין מי שיחליף את אשלי קול כנראה בשבוע הבא ברידג' יחזור (ואפילו שמעתי שהוא אולי ייקח חלק במשחק מחר) ואני חושב שנראה מלחמה העונה על העמדה הזאת. עוד דבר שהייתי רוצה לראות הוא שמלודה יפנה את המקום שלו לג'ו קול, מלודה לא נח בכלל העונה ושיחק מאז מגן הקהילה כמעט 90 דקות בכול שבוע ובשבוע שעבר שיחק פעמיים. במקום לאמפרד (שאם כשיר לא הייתי מסכן אותו שבוע מנוחה יעזור לו) חייב לפתוח סידוול או שג'ו קול יפתח ומלודה בצד שמאל ושון רייט פיליפס. אסיין חייב להצטרף. עכשיו הרוטציה תתחיל 4 משחקים בשבועיים הקרובים. ההרכב הפותח שלי: צ'ך אשלי קול - טרי - אלכס/קארבליו/בן חיים(אם אלכס כשיר הוא יפתח אם לא אז קארבליו. אני בטוח שאחד משניהם יהיה כשיר) - בלטי SWP - אסיין - ג'ו קול/סידוול - מלודה/ג'ו קול פיזארו - שבה יש לי תחושה טובה לקראת המשחק מחר ואני מקווה שניתן הצגה טובה.
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage...1112488,00.html זה רשמי: דרוגבה ולאמפרד יעדרו מן המשחק מחר. שבה יקבל דקות. במקום לאמפרד הייתי שם את סידוול או את ג'ואי ודרוגבה יוחלף בשבה.
יהיה מעניין לראות איך צ'לסי תסדתר בלי שני השחקנים הכי חשובים שלה(לפחות לדעתי). במחזור האחרון נגד אסטון וילה, כשלמפארד לא שיחק ההתקפה של צ'לסי לא תיפקדה כמו שצריך, וההגנה הקשוחה של וילה שיתקה צ'לסי לחלוטין. הפעם אני מאמין שזה יהיה שונה, גם כי מורינו הוא גאון ואני חושב שהוא ימצא את הפתרון המתאים,גם כי צ'לסי משחקת בבית, וגם כי לא הגיוני שצ'לסי תאבד נקודות שני משחקים ברציפות.
זה הצ'אנס הגדול של שבצ'נקו לקנות מניות אצל מוריניו, באמצע השבוע מול איטליה הוא היה נהדר, עכשיו הגיע הזמן לשחזר את היכולת הזאת גם במדי צ'לסי
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage...1112935,00.html מוריניו מדבר על שבה ועל ג'ו קול. ואני חושב ששניהם יפתחו היום. הוא גם אומר שקארבליו לא הספיק להחלים אבל הוא וגם דרוגבה ולאמפרד יכולים לעשות את החזרה ביום שלישי מול רוזנבורג.
דני, הסופקאסט עובד אצלך? אם לא, יש משהו אחר, לינק אולי? WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH :aaa021:
השארתי את הערוץ (Sports Mania) מאז המשחק של הספארס וארסנל וזה עובד לי מצויין. עכשיו זה כותב שזה אולי ישודר אבל אני מקווה שזה בסופו של דבר כן ישודר. נראה לי שזה ישודר אמרו stay with us