אין לי מושג לכמה זמן הוא חתום, מה שכן, הוא מושאל לבני סכנין עונה אחת ללא תמורה. http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=25217&lang=he עריכה: לא ראיתי שהמשתמש אלכסנדר אוברוב כתב על זה...
בטח שהוא יחזור אחי הוא שחקן שלכם, ואת האמת שאני לא מבין את הקטע הזה של חיפה לא מבין למה הוא מושאל הרי הוא כבר בשל לשחק ואני חושב שהוא כיום אחד השחקנים הכי טובים שיש לנו בארץ, הוא יותר טוב מרפאלוב הוא יותר טוב כמעט מכל קשר בחיפה חוץ מבוקולי, ההחלטה של לוי לא מצאה חן בעיניי אבל מה אכפת לי אני חושב שטוב שהם עשו ככה ,כך לפחות חיפה פחות מאיימת.
על סמך מה, אני רואה אותו בסכנין שהוא מנהיג אותם כמעט לבדו , ומבקיע שערים, אני רואה אותו בנבחרת איזו חוכמת משחק יש לו איזו מהירות ,לחימה ,טכניקה כמעט בכל פרמטר הוא מספיק טוב בשביל חיפה.
לא אני דיברתי על בוזגלו, על מאור בוזגלו, ואני חשבתי שכל הדיון היה עליו עכשיו אני מבין שזה על סורמה אה סליחה.
לטעמי חבל כי זה ברור שאם ננצח יגידו שזה בגלל החיסרון של פטי. ללמרות שיש בי גם צד קצת שמח שכן פטי יא יא תמיד נתן נגדנו משחקים טובים וגם כבש שער אחד לפחות מולנו.
מה קורה עם לאנרד סמיוני? במשחקי האימון לפחות הוא לא הפסיק לכבוש, הייתי רוצה לראות אותו בליגה. למרות זאת כל הכבוד לאלישע לוי שנותן למאור בוזגלו את האפשרות לשחק ולהתקדם ולא מבזבז אותו בסיפסול בגלל איזה זר.
לא יודע מה עם סמיוני אבל כשהחלק הקדמי שלך מציג יכולת טובה כמו שהחלק הקדמי של סכנין מציג אין צורך לעשות שינויים.
אם עוברים על כל קבוצות הליגה, יש היום רק אחת שהיא בכושר טוב בכדי לנצח את בית"ר ירושלים - בני סכנין. הנסיבות מזכירות לי את אלו שהיו בשנה שעברה מול מכבי נתניה: שתי הקבוצות טרם הפסידו, בית"ר ירושלים מגיעה למשחק חוץ כמועמדת הכמעט ודאית לאליפות. הלוואי.
שער בלתי נשכח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx, כמה שהייתי רוצה לראות אותו בחזרה אצלנו. בלם אדיר שמחזיק את כל החולייה האחורית בסכנין וכך היה גם בהרצליה. סכנין מבחינתי בכלל לא מועמדת לירידה בוזגלו,יבוריאן,קסום,פטי, עם מגרש ביתי מאוד אני צופה להם את עתיד מאוד ורוד העונה.