צודקים ששידרו כמה פ"ע את ב"ש, אבל אני מדבר בכללי... הערוץ הזה תמיד בוחר לשדר רק משחקים של קבוצות עם שם, פ"ת להזכיר נמצאת במקום האחרון, בכל אופן המשחק המרכזי במחזור זה עכו - ב"ש, לפחות אנחנו משחקים ביום שני ואז יוג'ין ישחק.
שידרו כבר את באר שבע פעמיים... זה המשחק הראשון של הפועל פ"ת בבית... המשחק שלכם הוא בנהריה ואני לא חושב שאמורים להיות יותר מ500 צופים שם (אתה לא חושב ככה?) והפועל פ"ת (6 אליפויות ו2 גביעים) נגד הפועל ר"ג (אליפות וגביע) נשמע הרבה יותר אטרקטיבי מעכו נגד ב"ש... בלי להתנשא- עכו היא לא קבוצה אטרקטיבית והיא גם לא משחקת בבית...
בתאכלס אתם צודקים, אבל אני מתכוון לזה שבד"כ מה שהולך בערוץ הספורט זה שרק קבוצות עם שם משודרות, לעומת זאת עכו למשל, קבוצה שנאבקת כל עונה כל העונה על העלייה משודרת משחק או שניים בעונה.
תשמע אחי זה עניין של אטרקטיביות... הפועל פ"ת נגד הפועל ר"ג באורווה הפועל עכו נגד הפועל ב"ש בנהריה מה יותר אטרקטיבי לצופה האובייקטיבי (חרוז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) ? אני חושב שבעניין הזה תמיד ערוץ הספורט משדר את המשחקים הכי מעניינים...אז אין מה להתלונן לדעתי
אנדרה קלדיירה, הקשר האחורי הברזילאי שזכור לנו מבית"ר ירושלים ומכבי פ"ת , חתם בהפועל ב"ש. ללא ספק חיזוק משמעותי לחולייה האחורית של הקבוצה. בד בבד,גם פבריס לקומבו, בלם קונגולזי ששיחק במכבי פ"ת אף הוא , יגיע למבחנים בקבוצה. התקפה אנחנו רוצים , התקפה!
פי 4....? אוי ואבוי לנו אם זה פי 4. בת'כלס פי 20 נראה ונשמע הרבה יותר הגיוני. סבבה שהמשחק לא משודר, לגיטימי. אבל למה לעזאזל יום שני למה? באר שבע זאת הקבוצה היחידה (יחד עם פ"ת בעצם) שמסוגלת להביא למשחקי חוץ בליגה הזאת יותר מ-50 איש ומצפים מבאר שבעים לסוע לעכו ביום שני באמצע שבוע עבודה? איזה ליצנים, חבורה של מטומטמים.
לא זוכר בכל השנים שלנו בליגה הלאומית שקבוצה באה לפה עם יותר מ-50 אוהדים. לסוע מרמת גן לרמת השרון לא שווה איזכור בכלל.
אנחנו נביא יותר מ50 אוהדים אליכם סבבה? (גם נגד מכבי ב"ש עונה שעברה הבאנו יותר מ50......כשהמשחק לא היה חשוב בכלל )
אם יש דבר שמדהים אותי בהפועל פ"ת ואף פעם לא מאכזב אותי זה הקהל שלה. 2000 אוהדים שלנו גדשו את יציע רמה"ש ורעננה. אם יש פה אוהדים של הקבוצות הללו הם יכולים להעיד