לא הבנת מה כתבתי. כתבתי שבונדר ודואני התבקשו להוכיח את עצמם בהרכב בליגה. המוטיבציה שלהם הייתיה גבוה הרבה מאשר מהמוטיבציה של שיש, ששיחק בלי נסיון במשחקים חסרי חשיבות בידיעה שרק יכולת גבוה מאוד תאפשר לו לעלות על אנטבי ופרץ, ולא שזה או הוא או שחקן זר לעמדה שלו (היה להפועל אז חסר בלם ובמקום זר בא דואני, היה חסר מגן ימני אחרי שחליבה התגלה כבלופ ואת מקומו תפס בונדר במקום חיזוק)
גם הם היו חסרי ניסיון אבל הוכיחו את עצמם, לא קשור לכמה צריך שחקן בעמדה הזו. הם הוכיחו את עצמם לאחר משחק, שיש לא לאחר שלושה משחקים. וזה חבל, כי צריך שיהיה מישהו צעיר מהנוער שלנו שיחליף את אנטבי כבר.
תגיד לי אתה בכוונה לא קורא מה שכתבתי?! דואני נועד להרכב אחרי שלא מצאו בלם, אם היה מוכיח את עצמו הוא היה בהרכב אם לא יביאו שחקן חיזוק לעמדת הבלם. בונדר נועד להרכב אחרי שחליבה התגלה כבלופ, אם הוא היה מוכיח את עצמו הוא היה בהרכב אם לא יביאו שחקן חיזוק לעמדת מגן. שניהם שיחקו בליגה וידעו שזה ההזדמנות שלהם להיות בהרכב. שיש ידע שגם אם הוא היה מציג יכולת טובה, הוא לא היה עולה להרכב של הפועל כי אנטבי ופרץ לפניו. להוסיף שהוא שיחק במשחקים חסרי משמעות. לדואני ובונדר היה פי 4 מוטיבציה ממנו לפחות...
אני קורא מצוין מה שקראת ואני אומר לך שאם שיש יוכיח שמגיע לו לקבל את חולצת ההרכב הראשון הוא יקבל אותה, לוזון נתן לו כמה צ'אנסים והוא הפסיד כל אחד ואחד מהם. הם הוכיחו הוא לא, נקודה.
דואני היה בלם מצויין גם בנוער, בונדר סגר כמעט הרמטית את אגף ימין של הפועל בנוער, תמיד היו הולכים על הצד של גל שיש ותמיד היו מוצאים שם את הדרך להבקיע שערים, הפועל גם לא לקחה את האליפות למרות שהייתה לה על הנייר את הקבוצה הכי חזקה (ננאתכו, בונדר, דואני, בן סהר, ערן זהבי, אברבנל) בגלל שידעו שיש להפועל נקודת תורפה בשם גל שיש ושמשם אפשר לעקוץ בהבקעת שערים ולא צריך לשמור עליו כשהוא עולה למעלה, מה שכן שיש תמיד נתן מלחמה גדולה ובמשחקים הגדולים הוא היה אחראי מאוד וכמעט ולא טעה אם כי שוב התרומה להתקפה הייתה אפסית.
תבינו, לא כל שחקן שמשחק טוב בנוער משחזר את היכולת הזו בבוגרים. כמו שלהבקיע בנוער חמישיות זה לא כמו לבוא ולתת את הגולים בקבוצה הבוגרת, לתת משחקים טובים בחלק ההגנתי בנוער זה לא אותו דבר כמו שמולך אתה פוגש שחקנים כמו ברק יצחקי, אסי בלדוט, בוקולי, דוד רביבו ועוד. שיש הוא מגן בינוני מאוד ואני שמח שיש לנו את מאור פרץ שלדעתי כבר בעונה הבאה יהיה היורש של יגאל אנטבי. לא כל שחקן שמשקיע ונלחם יכול להיות בהפועל ת"א, מה לעשות. גם דני בונדר הוא לא המגן המושלם.
"דגו לא יותר טוב מזנדברג בשביל הנבחרת?" שחקנים בהפועל ת"א העבירו ביקורת על דרור קשטן, שלא זימן את הקשר לסגל הנבחרת: "לפחות הוא הכליל את אנטבי". בונדר החל לרצות את עונשו בכלא צבאי http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=98524&bz=1
ברוך דגו רחוק מלהיות יותר טוב ממיכאל, כרגע-הוא בכושר יותר טוב, נכון, אך עדיין מיכאל עדיף מכיוון שברוך דגו זה לא האיש שיעשה את השינויי במשחק.
זה שזנדברג יותר טוב זה נכון, אבל דגו בכושר טוב בהרבה. שאר התגובה שלך זה ספאם טהור X), במקומך הייתי עורך את ההודעה.
בינתיים דגו מציג יכולת יותר טובה מזנדברג שמשום מה תמיד נעלם במשחקים נגד קבוצות/נבחרות בחו"ל. זנדברג צריך להיות מחוץ לסגל, כשטועמה פותח (שביזיון שקשטן לא זימן גם אותו) ודגו על הספסל.
"בכושרו הנוכחי" אפשר לחשוב כמה משחקים שוחקו בליגה וכמה ברוך דגו היה מועיל שאתה אומר "בכושרו הנוכחי", דגו שחקן חלש מאוד פיזית שגם לא לוחם בגרוש ולא יוכל להתמודד אפילו במעט מול מיכה ריצ'ארדס, רק שהמגן האנגלי לא יגרום לו לבכות. זנדברג הרבה יותר פיזי, עם בעיטה טובה הרבה יותר וכוח מתפרץ טוב הרבה יותר.