יורוליג 2007/8

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Der Kaiser, Sep 6, 2007.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    מוקדם, לגמרי מוקדם לפתוח את הדיון, אבל הרגע שמעתי ששאראס סגור בריאל מדריד ל 3 שנים תמורות 10 מיליון דולר!, לכן אפשר לפתוח את הדיון העונתי (אם אכן הדברים נכונים).

    WTF? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    אם זה נכון תגידו שלום לאלופת אירופה, הקבוצה שבה יחתום שאראס תהיה אלופת אירופה לדעתי.
     
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    זה לא חובה,אמנם יש לריאל [אם באמת] גם את שאראס וגם את הביתיות אבל מצד שני
    שאראס לא בטוח שהוא אותו שאראס אחרי שנתיים של הקפאה בפריזר של הNBA
    וחוץ מזה לא חסרות קבוצות כמו בארסה אולימפיאקוס ופנא שיכולות להילחם על התואר.
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    ברור שלא חובה.. לא קבעתי פה עובדה.. אמרתי את דעתי. שאראס נראה חד ומצויין אגב באליפות אירופה, כדורסל לא שוכחים ונראה כאילו רק אתמול הוא סיים שנתיים במכבי תל אביב.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    הישיבה על הספסל בשנתיים האחרונות חייבת לפגוע בו בצורה זאת או אחרת, ועוד במיוחד בגילו המתקדם. זמן יגיד.
     
  6. samoel Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,517
    Likes Received:
    0
    לא חושב שהיא פגעה, שימו לב לליטא הנהדרת בהנהגת שאראס, כולם דיברו על גרמניה של נוביצקי והגיע לו אלוף אירופה המלך הבלתי מעורער של היבשת הזאת והוכיח למה הוא הרכז האירופאי הטוב ביותר בעולם(וכן אני לא מתבייש להגיד זאת גם כאשר טוני פארקר נחשב לצרפתי)

    אני לא יודע אם ההחתמה נכונה ,אבל ברור שאם כן ריאל שידרגה עצמה עשרות מונים רק דבר אחד לא ברור לי, איפה נכנסת פה ההצהרה על ת"א וברצלונה כמקומות האהובים עליו באירופה שאותם לא יעזוב? ומה הוא חשוב שהקהל של ברצלונה בכדורסל יתן לו לחיות בשקט? עדיף אפילו להישאר דבוק לפיני מאשר זה, אבל כהשכסף מדבר הלב כבר לא קובע(אולי רק אצל אנתוניו)

    לגבי היורוליג, הכל תלוי איך ריאל תתחבר לאיזה בתים תיפול בשלב הבא, אני מזכיר לכם שפאפאלוקאס ודיאמנטידיס לא פראיירים, בטח עכשיו יחד עם ספאנוליס בכוחות מאוחדים פנא מועמדת יותר מרצינית לריפיט. הכסף של הרוסים תמיד עושה את שלו, פיני מספיק מנוסה וחכם כדי להגיע לפיינל פור, חוץ מזה בויטוריה יש את פלאניניץ' אבל נבן ספאחיה אחד על הקווים יהיה מעניין, וזה בלי להזכיר את ההיכל הכי חם באירופה.

    עריכה:

    חבר שלי מליטא אמר שהוא לא יודע על כלום לגבי מעבר של שאראס חזרה לאירופה, והדבר היחידי שדווח זה על הצעה גבוהה מאוד מאולימפיאקוס. כמובן הוא הזכיר לי את העובדה ששאראס אמר שישחק רק בישראל.
     
    Last edited: Sep 7, 2007
  7. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    אם כן, לאור הפרסומים הרבים ששאראס סיכם בריאל מדריד, הוא מעניק ראיון ל'אל מונדו דפורטיבו' ופוסל את האפשרות של מעבר לריאל או לאולימפיאקוס כאשר אומר "אם אחזור לאירופה, אשוב רק ברצלונה. כולם יודעים שהקבוצה שלי תמיד היתה ותהיה ברצלונה. אני מעריץ גדול שלה וזה יהיה ככה כל החיים. נראה לכם שאני אשחק עבור ריאל מדריד? אין סיכוי שזה יקרה".

     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    דיבורים כמו חול.... אני בכלל נראה לי שבסוף הוא יחתום ביוון. הסימן שאלה הגדול הוא רק מי תציע יותר כסף, זה הכל, מי שתציע יותר כסף שאראס יהיה שם- גם אם זה בריאל מדריד. את הדיבורים על הבית הוא פעם אמר על מכבי לפני זה זה היה ברצלונה.. עכשיו זה שוב ברצלונה.. לא צריך לתת למילים שלו משקל, זה הכל בולשיט.
    מי שתיתן יותר כסף תזכה בשאראס.
     
  9. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    לאחר שבועות ארוכים של ספקולציות, שאראס חתם בסופו של דבר באלופת אירופה, פנאתנייקוס.
    הרכז הליטאי יגיע לאתונה ביום חמישי ויוצג במסיבת עיתונאים רשמית, אחרי שחתם על חוזה לשנתיים, בהן ירוויח 7 מיליון יורו, מה שיהפוך אותו לשחקן היקר ביותר באירופה.

     
  10. שער 7 Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,256
    Likes Received:
    0
    כבר הספקתם לשכוח את צסק"א?
     
  11. samoel Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,517
    Likes Received:
    0
    שמע ברור שמדובר במשחק אחד, ומסינה הוא אדון גאון ותיאו הוא הרכז הטוב באירופה, אה סליחה השני בטיבו באירופה. אבל עכשיו אחרי החתימה הרשמית פנא יותר ממפייבורטית לבאק טו באק, שאראס את באטיסט תחי המודרניזציה , אפילו השועל עובר להתקפה!

    וגם שזה לא עובד תמיד יש את ספאנוליס שיעשה את הנקודות, קבוצה מושלמת פנא לדעתי.
     
  12. אנתוני שגיא Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    פנא קבוצה אדירה לדעתי יותר טובה צ'סקא
    שילוב של דיאמנטיניס שארס באטיסט ביחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
     
  13. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    זה כמעט ברור שהוא חתם בפאו בשביל הכסף, אבל בכל זאת יש משהו שמציק לי.
    איזה מאמן שפוי היה מוריד את דיאמנטידיס מהמגרש (חוץ מלמטרות מנוחה)? בטח לא אובראדוביץ' שמאמן אותו כבר שנים. כשיש לך את דיאמנטידיס על המגרש הכל עובד, שאראס לעומת זאת מומחה בתהקפה אבל אפשר בקלות לתקוף אותו באחד-על-אחד בהגנה. קצת כמו סטיב נאש.

    הייתי מעדיף את היווני.
     
    Last edited by a moderator: Sep 26, 2007
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אין שום בעיה עם החתימה הזאת. אחרי שנים על הספסל של באיירן הגדולה סנטה קרוז החליט שעדיף לו לעבור לקבוצה יותר קטנה עם הרכב ראשון ולפרוח, כך עשה שאראס אחרי שנים מדכאות על ספסל בליגה הטובה ביותר. הוא יסיים קריירה על המגרש בהנאה ולא על ספסל. מה גם שזה לא מילה כל כך גסה ששספורטאים גדולים חותמים על חוזים גדולים ביימנו. שיהיה לו לבריאות ובהצלחה.
     
  15. samoel Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,517
    Likes Received:
    0
    הכסף הוא אותו כסף כמו באן בי איי אם לא טיפה יותר (אני חושב ש-3.5 מיל' יורו,אם זה בלי מענקים, גבוהה מ-4 מיל' דולר), חוצמזה מי אמר ששאראס בא על חשבון דיאמנטידיס. זה בכלל לא נכון, אתה תראה את השילוב שלהם ביחד העונה. דיאמנטידיס רכז טוב אבל שאראס רכז עולמי , הוא מוכיח זאת בכל אליפות, והגנתית אתה תראה את העזרה, זה ממש לא הפריע למכבי לעשות באקטובאק, ולברצלונה לזכות שנה לפניכן. בסופו של יום איך אמר אוברדוביץ', מנצח מי שקולע יותר.