חחח שימו לב: ספורט5; הרכב הפועל ת"א מול כפ"ס גביע הטוטו: הרכב הפועל ת"א: וינסנט אניימה, עמאר מנצור, רמי דואני, טל חן, מאור פרץ, מזואה אנסומבו, ביברס נאתכו, ראובן עובד, אבדג'י, ליאור אסולין, עדי סבג. ONE, הרכב הפועל ת"א מול כפ"ס גביע הטוטו: הפועל ת"א: וינסנט אניימה, עמאר מנצור, גל שיש, טל חן (רמי דואני, 42), מאור פרץ, ליאור בקשי, ביברס נאתכו, ראובן עובד, מאור עשור, רועי גורדנה ועדי סבג. מי שקרא באמת שם לב שONE קצת יותר מדויקים, וזה אחרי שהמשחק משודר בספורט5+.
ויקי פרץ: "עכשיו כשאני המאמן, רואים תוצאות". כן איזה תוצאות, הפסד 3:1 לטורקים, ועוד ניצחון דחוק 1:0 על מכבי פ"ת. בן מיטלמן ראיין את ניצן שירזי אחרי המשחק: "בגביע הטוטו יש לכם קבוצה לאליפות". :aaarofl:
Yossi Abuksis, מכל התמונות בעולם, היית חייב לקחת דווקא להעתיק את התמונה שלי? ואל תגיד שמצאת אותה, כי אני לקחתי אותה והקטנתי... לא קטנוני, פשוט זה מבלבל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
המשחק של ישראל נגד לוקסמבורג, במסגרת מוקדמות אליפות אירופה שתערך בשבדיה 2009, ישודר בערוץ 5, ביום שישי (17:00).
רון עמיקם היום כתב בטור שלו במעריב שעצוב לו[אני לא זוכר את הציטוט המדויק פשוט לא מצאתי את זה באינטרנט],בכל מקרה הוא רשם שעצוב לו שמאמן שטיאטא את צ'לסי כאילו רוצה רק תיקו מול נבחרת כמו אנגליה. אז יש לי כמה דברים להגיב על הטור[הייתי שמח אם מישהו היה מוצא לי אותו] 1 - נכון שנבחרת גרמניה זה לא ברזיל ולא גרמניה,אבל גימדת אותם בכתבה יותר מדי,אל תשכח שעדיין הם אנגלים,יש להם יותר ניסיון והרבה הרבה הרבה יותר כישרון מהשחקנים שלנו,שלא נדבר שגם המאמן שלהם,עם כמה שמזלזלים בו זה מאמן מצויין שישב ולמד מאחד הגדולים בהיסטוריה לא מעט שנים. 2 - טיאטא את צ'לסי?עם כל הכבוד להישג המאוד גדול של הפועל,הפועל לא טיאטאה אלא עברה את צ'לסי,צ'לסי הייתה של קן בייטס והייתה קבוצה טובה באנגליה אבל לא כמו שהיא היום בעידן הרוסים ואז הם הגיעו למשחק פה בחצי הרכב.. כשיושבים לך על השער בטירוף והשוער מקבל ציון 10 אני לא חושב שאפשר להגיד טיאטא. קצת כבוד ליריבים.