כבר מספר שנים טובות נמני מנהל את מכבי ת"א וקובע החלטות מאחורי הקלעים, זה לא חדש, והעונה זה יותר רשמי.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx גם אני רוצה לראות את איציק זוהר מאמן, אני דווקא חושב שהוא יכול להצליח לא רע, והבונוס הוא שהוא גם אוהד את מכבי ת"א, אז זה יכול להיות שילוב מנצח.
אוהדי מכבי קיללו את מוחמד וכמעט גרמו לתקרית קשה עיתונאית טורקית צילמה חלק מאוהדי מכבי ת"א בטיסה לטורקיה מקללים את הנביא מוחמד. ברגע האחרון הוחלט בטלוויזיה הטורקית לגנוז את הקטע כדי לא לגרום לאסון במשחק הערב מול ארצ'יאספור. הנהלת מכבי: "לא שמענו שירים כאלה, אנחנו מגנים". אוהדי מכבי טוענים: מקומיים ניסו לתקוף אותנו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443712,00.html רוני מאנה שוקל לרוץ לכנסת מטעם הליכוד איש העסקים ויו"ר מכבי ת"א, הנחשב למקורב לבנימין נתניהו, אמר בשיחות סגורות כי הוא עשוי להתמודד עם מקום במפלגתו. מאנה ל-ynet: "מפעילים עליי לחץ לתרום מיכולתי, אני שוקל את זה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443664,00.html
הפגרה הגיעה בדיוק בזמן בשבילנו. למנות מאמן חדש, להחתים שחקנים חדשים, לשחרר שחקנים(בראש ובראשונה את מסיקה. האנטי-כדורגל הזה פשוט מבזה את הסמל, הוא לא טוב כקשר שמאלי ובטח לא כמגן שמאלי. אפשר בדרך גם את אביב חדד.), ולעלות לאחר הפגרה כקבוצה חדשה ולהציג כדורגל טוב כי יש לנו את חומר השחקנים שיכול וצריך לעשות זאת.
ההנהלה עשתה טעות לפני משחק כל כך חשוב לא מפטרים מאמן מלא אם היה לכם מאמן ביד אבל פיטרתם מבלי לחשוב לפני זה מה יקרה, עכשיו גם הישראליות יקבלו שנה הבאה הגרלות קשות רק הפועל תציל אותנו אם תקבל הגרלה נוחה גם היא יכולה להגיע מקסימום עד שמינית גמר אם תקבל הגרלות טובות .
ניר לוין סיכם עקרונית עם מכבי ת"א לשנה אחת בלבד? במידה וזה נכון: עוד מאמן פחדשן שייפחד על המקום שלו בקבוצה ויישחק הגנתי. למה לא חוזה ארוך טווח? למה לא לתת שקט למאמן? רק בישראל.
קודם כל, ניר לוין הוא מאמן של עונה אחת, מגיע לקבוצה, עושה את העובדה שלו ומפוטר. דבר שני, צריך להגיד את האמת, האנשים במכבי לא בוטחים בניר לוין. מאנה ונמני רצו מאוד את גיא לוי, אך לאחר שבוע של הסאגה המטומטמת הזאת שכל צד אומר את אותם דברים כבר שבוע, הבינו שלוי לא יגיע לקבוצה ופנו לניר לוין. עובדה שלגיא לוי הציעו חוזה לשנתיים וללוין רק לעונה.
שאלה לאוהדי מכבי: רוני מאנה לא עולה לכם על העצבים כבר? אין יום שהוא לא מתבטא בתקשורת עם שטות, אין יום שהוא לא מאיים שהוא יעזוב וייקח את הכסף, מאיפה בא האידיוט הזה לכדורגל? הוא בחיים לא יעזוב את הכדורגל הוא לא יוכל לחיות בלי הפרסום הזה שיש לו בחודשים האחרונים.
אני שמעתי רוני מאנה בדרך החוצה ממכבי. ובקשר לניר לוין,אני בחיים לא החזקתי ממנו כמאמן,אני מאמין שהוא יעוף בסוף השנה הזאת. וד"א גם שומי חתום בביתר רק לעונה הזאת .