- ריאל מדריד תשלח להלוויתו של אנטוניו פוארטה את ראמון קלדרון, פדג'ה, ראול, גוטי, סביולה, ראמוס וסביולה.
תשלח? מה זאת אומרת תשלח? לא אמורים לשלוח נציגים להלוויה... מי שרוצה לבוא צריך לבוא ברצון אישי ולא מטעם הקבוצה. לא שולחים נציגים אם כבר, שולחים את כל הקבוצה.
תמיד שולחים נציגים, ולא רק להלוויות מה עם באפטיסטה? אם ראמוס וסביולה שם, סביר להניח שגם הוא ילך נכון?
לשלוח את כל הקבוצה זה מוגזם, תזכור שלשחקן היו גם משפחה וחברים ולא ואי אפשר להאמיס יותר מידי אנשים להלוויה. כל קבוצה שולחת נציגים, זה לגיטימי.
גם אני חושב ככה, אני לא מאמין שריאל מדריד "שולחת נציגים", פשוט הם רוצים לבוא לבד, סביולה אני מאמין שיבוא בגלל שהוא מכיר אותו מנבחרת ארגנטינה ואם אני לא טועה פוארטה שיחק איתו ביחד בריבר.
פוארטה היה ספרדי, לא ארגנטינאי. תחשוב שאם כל קבוצה תשלח את כל השחקנים + כמה מהצוות המקצועי זה מגיע לכמות אדירה של אנשים.. יהיה בלגן. סביולה מכיר את פוארטה מהתקופה בה סביולה שיחק בסביליה, כמו כן גם ראמוס ובאפטיסטה.
טעיתי עם פוארטה אחר ששיחק בריבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx בכל זאת, אין להרבה שחקנים את השם הזה.
מה העניין זה לגיטימי לגמרי ששולחים נציגין, מה אתם רוצים שכל קבוצה תביא את כל הסגל ואת כל המערכת המקוצועית, זה מוגזם, שולחים כמה נציגים מכל קבוצה, ביניהם הקפטן של אותה קבוצה אנשי הצוות ועוד כמה שחקנים שיראו נוכחות, זה דבר הגיוני לגמרי.
בדיוק. ברור שהשחקנים הולכים בלי התנגדות, אם שחקן לא רוצה לבוא הוא לא יבוא. הקבוצות היחידות שככל הנראה יבואו עם כל הסגל הן סביליה ובטיס.
אמנם לא יצא לי לשמוע בעבר על השחקן כל כך וידעתי עליו רק פרטים מעטים, אבל על פי ההודעות הקודמות שנכתבו פה, כנראה שאבד לליגה הספרדית ולסביליה בפרט שחקן איכותי ובעל אופי. תנחומי למשפחה, לכל הקבוצה ואוהדיה. יהי זכרו ברוך.
שבוע עצוב ביותר לכדורגל. הטרגדיה של פוארטה, מוות השחקן של QPR , התמוטטות השחקן של לסטר ועתה מותו של השחקן בבאר שבע שבוע עצוב
מעכשיו בכל פעם שאני רואה שחקן נופל לדשא ושוכב עובר לי בראש "רק לא עוד אחד".. מפחיד, מפחיד לחשוב שברגע אחד הכל טוב ובשנייה אחרי זה אתה נאבק על החיים שלך.